שלום בניתי לעצמי תכנית אימונים פול באדי ואשמח לחוות דעת אם היא טובה או גרועה ואם יש מקום לשיפור.
התכנית מתחילה בתרגיל מורכב כבד בטווח חזרות נמוך (3x5) לקבוצת שריר גדולה לדוגמא גב, חזה, רגליים וכו'. לאחר הסט הכבד אני ישר קופץ לסופר סט עם תרגילים מבודדים לאותה קבוצת שריר בטווח חזרות שנע בין 6 ל12 גם ל3 סטים. ולאחר שסיימתי עם הגב עובר נניח לחזה אני עושה סה'כ 2 תרגילים לבחירתי עם משקל קל שאני יכול לעשות איתו בו אני מבצע 6-12 חזרות. רוב האימון הוא סופר סטים עם גיאנט סט בכתפיים ובידיים כדי לחסוך זמן.
אימון אחרי, הגב יורד למטה ואחריו אני עושה את החזה הראשון, וכך הלאה עד שאני מגיע שוב לגב. ככה זה נראה בערך
גב
חתירה כנגד מוט 3x5
פולי עליון אחיזה צרה או רחבה 3*6-12
חזה
לחיצת חזה 6-12*3
פרפר 3*6-12
כתפיים
לחיצת כתפיים
כיפוף מרםקים
עוד משהו לכתפיים
פשיטת מרפקים
רגליים
לג פרס
משהו להמסטרינגס או לשוקיים
וככה זה נראה עם ההחלטות בין הקבוצות שריר במידה ואותה קבוצה תשושה מהאימון הקודם
גב/חזה/כתפיים ידיים/רגליים
חזה/כתפיים ידיים/רגליים/גב
כתפיים ידיים/רגליים/גב/חזה
רגליים/גב/חזה/כתפיים ידיים
וחוזר על עצמו.
יש מקום לשיפור? האם מה שאני עושה מספיק?
תודה רבה מראש לעוזרים
התכנית מתחילה בתרגיל מורכב כבד בטווח חזרות נמוך (3x5) לקבוצת שריר גדולה לדוגמא גב, חזה, רגליים וכו'. לאחר הסט הכבד אני ישר קופץ לסופר סט עם תרגילים מבודדים לאותה קבוצת שריר בטווח חזרות שנע בין 6 ל12 גם ל3 סטים. ולאחר שסיימתי עם הגב עובר נניח לחזה אני עושה סה'כ 2 תרגילים לבחירתי עם משקל קל שאני יכול לעשות איתו בו אני מבצע 6-12 חזרות. רוב האימון הוא סופר סטים עם גיאנט סט בכתפיים ובידיים כדי לחסוך זמן.
אימון אחרי, הגב יורד למטה ואחריו אני עושה את החזה הראשון, וכך הלאה עד שאני מגיע שוב לגב. ככה זה נראה בערך
גב
חתירה כנגד מוט 3x5
פולי עליון אחיזה צרה או רחבה 3*6-12
חזה
לחיצת חזה 6-12*3
פרפר 3*6-12
כתפיים
לחיצת כתפיים
כיפוף מרםקים
עוד משהו לכתפיים
פשיטת מרפקים
רגליים