הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרות מחר

אני בעד אימרה צרכנית - אתה משתין עלינו הספורטאים אז אני לא אשלם לך כסף. שיבין כשנרשמו 112 ויגיעו 80 או אפילו פחות שהוא עשה משהו לא בסדר והקהילה לא מוכנה לקחת סתם תחרות. בעזרת השם בקרוב אוכל להכריז רשמית על תחרות שאני ארים שבה הספורטאים יהיו מעל הכל ברגע שהפרטים האחרונים יסגרו.
אשמח לקנות שטח פרסום.
לכשיגיע המועד

ממתין.

אם צריך משהו, אני מכיר הרבה פאוורליפטרים מתרגשים שישמחו לעזור עם שיפוט, ציוד, לוגיסטיקה, אולי אפילו מימון.
מימון תמיד יכול להיות טוב. אדבר איתך בפרטי כשיהיה לי את הפרטים המדוייקים. גם ספוטרים טובים תמיד צריך.
אשמח לקנות שטח פרסום.
לכשיגיע המועד
שלח לי הודעה פרטית. אני עסוק כרגע ולא רוצה לשכוח לחזור אליך.

חבל לשמוע על ענף שיש בו כמה אנשים רצינים בארץ ודבר כלכך פשוט לארגן תחרות הופך להיות כלכך לא רציני
זה ממש לא פשוט.
להביא את הציוד אם התחרות לא במכון, סדרנים, ספוטרים, שופטים. עבודה מקצועית על מחשב לסדר את המסך הראשי שעוקב מתי ומי נכנס עם כמה משקל וממשיך להציג מה הם הרימו, מזכירות, מוזיקה וסאונד, שקילה מסודרת ומקצועית, תכנון זמנים ועמידה בהם, בדיקות סימום אם יש, והלוגיסטיקה כמו איך ואיפה יהיה כל דבר.
תקצוב ומינון, ביטוח, ניהול בחשבון, תמונות וסרטונים, בקיצור, זה רק ממה שעולה לי לראש עכשיו.
מימון תמיד יכול להיות טוב. אדבר איתך בפרטי כשיהיה לי את הפרטים המדוייקים. גם ספוטרים טובים תמיד צריך
דיברתי עם אליהו, אנחנו מתכננים תחרות טובה בעז"ה, ואני מקווה עם שיפורים עם התוכנת מחשב, זמני שקילה והדברים הקטנים שישפרו את כל החוויה. אם משהו ספציפי הפריע לך ותרצה לשפר, או שתרצה לדבר עם אליהו איך לעבוד יחד על משהו רציני, אשמח לתווך בינכם.
ובלי קשר, אשמח לעזור לכל מי שרוצה לארגן תחרות על רמה.
יש ביקוש עצום לתחרות נורמלית, זה ברור, ואני חושב שאפשר לארגן את זה, וביחד זה תמיד קל יותר.
אני

אתה מתכוון לעניין עם החולצות?
אתה מכיר את המכון, הוא חוסם את הריגים, וכל החימום יהיה במתקן סקוואט שבצד.
יש מעל 20 נוער שמתחממים שם, ועוד כמה בוגרים דתיים שמצטרפים לנוער כדי שיוכלו לעזוב לפני שבת, זה יהיה מטורף.
אני בא עם בחור שמרים עם חליפת לחץ ורצועות ומתחמם איתכם, זה יהיה קשה.

מצד שני, קשה לדעת כמה ביטלו וכמה באמת יגיעו, וזה בהחלט יהיה טעימה קטנה של תחרות פאוורליפטינג, ויהיה מגניב לפגוש אנשים.

אני אהיה הבחור החרדי היחיד שלבוש במכנסיים שחורות וחולצה לבנה שם למי שרוצה להגיד שלום.

זה ממש לא פשוט.
להביא את הציוד אם התחרות לא במכון, סדרנים, ספוטרים, שופטים. עבודה מקצועית על מחשב לסדר את המסך הראשי שעוקב מתי ומי נכנס עם כמה משקל וממשיך להציג מה הם הרימו, מזכירות, מוזיקה וסאונד, שקילה מסודרת ומקצועית, תכנון זמנים ועמידה בהם, בדיקות סימום אם יש, והלוגיסטיקה כמו איך ואיפה יהיה כל דבר.
תקצוב ומינון, ביטוח, ניהול בחשבון, תמונות וסרטונים, בקיצור, זה רק ממה שעולה לי לראש עכשיו.

דיברתי עם אליהו, אנחנו מתכננים תחרות טובה בעז"ה, ואני מקווה עם שיפורים עם התוכנת מחשב, זמני שקילה והדברים הקטנים שישפרו את כל החוויה. אם משהו ספציפי הפריע לך ותרצה לשפר, או שתרצה לדבר עם אליהו איך לעבוד יחד על משהו רציני, אשמח לתווך בינכם.
ובלי קשר, אשמח לעזור לכל מי שרוצה לארגן תחרות על רמה.
יש ביקוש עצום לתחרות נורמלית, זה ברור, ואני חושב שאפשר לארגן את זה, וביחד זה תמיד קל יותר.

אתה מכיר את המכון, הוא חוסם את הריגים, וכל החימום יהיה במתקן סקוואט שבצד.
יש מעל 20 נוער שמתחממים שם, ועוד כמה בוגרים דתיים שמצטרפים לנוער כדי שיוכלו לעזוב לפני שבת, זה יהיה מטורף.
אני בא עם בחור שמרים עם חליפת לחץ ורצועות ומתחמם איתכם, זה יהיה קשה.

מצד שני, קשה לדעת כמה ביטלו וכמה באמת יגיעו, וזה בהחלט יהיה טעימה קטנה של תחרות פאוורליפטינג, ויהיה מגניב לפגוש אנשים.

אני אהיה הבחור החרדי היחיד שלבוש במכנסיים שחורות וחולצה לבנה שם למי שרוצה להגיד שלום.
לא יודע לגבי הכל אבל אני יודע שאין בדיקות סמים והשקילה לא יודע אם הייתי מגדיר "מקצועי", סהכ הולכים להישקל ליד מזכירה

איזה נאחס, אבל אמור להיות מונוליפט להתחמם בו לא? אני ראיתי שזה היה בתקנון של INPC שבאתר שם
אם אתה מתחמם איתנו ב8 בבוקר אז תגיד שלום, אתה בטוח יודע איך אני נראה משנה שעברה ;)
כנראה כבר אלך לישון בקרוב, חייב לקום מוקדם עם שעות שינה מספקות :S

זה ממש לא פשוט.
.
שאמרתי פשוט לא התכוונתי להזמין חברים הביתה ולהזמין פיצה עם תוספות , כל מה שרשמת כרגע זה לא דברים שאמורים לא לצאת לפועל שיש כלכך הרבה מקצוענים ומשקיעים בתחום הזה .

כמה כבר עולה כל מה שרשמת ?
מחפשים 2-3 ספונסרים שכביכול מקבלים פירסום , חדר כושר מסויים , חבר'ה של אבקת חלבון או חנות כלשהי , חנות בגדי ואביזרי ספורט , מאמני כושר ועוד ועוד .

תוסיף לזה עלות שמשלם כל מתחרה / צופה לא יודע איך זה עובד במדויק .

לא אמורה להיות כלכך בעיה - כל מה שרשמת אני מעריך בהערכה גסה גג 20-30 אלף שקל. זה לא אמור להיות משהו מטורף , אולי אני טועה ככה זה נשמע לי מהצד.

שאמרתי פשוט לא התכוונתי להזמין חברים הביתה ולהזמין פיצה עם תוספות , כל מה שרשמת כרגע זה לא דברים שאמורים לא לצאת לפועל שיש כלכך הרבה מקצוענים ומשקיעים בתחום הזה .

כמה כבר עולה כל מה שרשמת ?
מחפשים 2-3 ספונסרים שכביכול מקבלים פירסום , חדר כושר מסויים , חבר'ה של אבקת חלבון או חנות כלשהי , חנות בגדי ואביזרי ספורט , מאמני כושר ועוד ועוד .

תוסיף לזה עלות שמשלם כל מתחרה / צופה לא יודע איך זה עובד במדויק .

לא אמורה להיות כלכך בעיה - כל מה שרשמת אני מעריך בהערכה גסה גג 20-30 אלף שקל. זה לא אמור להיות משהו מטורף , אולי אני טועה ככה זה נשמע לי מהצד.
תלוי מה נקודת ההתחלה שלך.
אם יש לך כבר מספיק משקולות ומוטות ומכשירים לתחרות ולחימום (שבקלות עובר את ה70 אלף לבד).
לשכור מקום, תלוי כמה מקצועי אתה רוצה.
אתה תמצא ספונסר שמוכן להשקיע 100 אלף או 30 אלף לפרסום כזה?
זה לא קל.
עובדים על משהו, ואם יש לך מה לתרום, בבקשה, אבל זה לא קל.

תלוי מה נקודת ההתחלה שלך.
אם יש לך כבר מספיק משקולות ומוטות ומכשירים לתחרות ולחימום (שבקלות עובר את ה70 אלף לבד).
לשכור מקום, תלוי כמה מקצועי אתה רוצה.
אתה תמצא ספונסר שמוכן להשקיע 100 אלף או 30 אלף לפרסום כזה?
זה לא קל.
עובדים על משהו, ואם יש לך מה לתרום, בבקשה, אבל זה לא קל.
את הסחורה שוכרים לא קונים , לא חושב שזה מגיע לסכומים האלה ,

להשכיר מקום , להעביר מתקנים ומשקולות לא נשמע לי משהו בשמיים כל השאר זה עובדים פר שעה .

להשכיר מקום , להעביר מתקנים ומשקולות לא נשמע לי משהו בשמיים כל השאר זה עובדים פר שעה .
עזוב, אעבוד עם אנשים שיודעים טוב יותר להעריך את העבודה 😆

ממי בדיוק תשכור קומבו ראק, פוואר ברס, מוטות דדליפט ופלטות תחרותיות?

עיקר הסיבה שאני הולך זה כדי לפגוד חברי פורום ואנשים מהקהילה שאני מכיר רק דרך האינטרנט חח
האמת שמאכזב אותי שאתה לא מגיע @yanivgoft
חבל שלא ניפגש, אבל בעזרת אללה ניפגש בתחרות הבאה שלך בארץ. אני פשוט מציב לי גבול של כמה אני מוכן לספוג בתור צרכן
חנות שמוכרת לדוגמא ... גם היא תקבל פרסום על הדרך .
אין כזאת בארץ חוץ מסאל ספורט שלא מחזיקים במלאי אפילו את הציוד הזה ובהצלחה לבקש להשכיר כזה. ברגע שהשכרת אותו זה לא חדש והם לא יכולים למכור את זה באותה צורה. בספק אם ישכירו לך פוואר בר של ופלטות של אלייקו. קומבו עד כמה שידוע לי יש רק לatx וגם הם לא מחזיקים מלאי שלו בארץ.
בשורה התחתונה אתה לא תצליח לשכור ציוד לתחרות, מעבר לזה שגם אם יכולת זה היה כל כך יקר שלא היית יכול להחזיר את העלות של זה מתחרות שבה המתחרה הממוצע משלם 300 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית