הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרות מחר

תפרסמו גם פה יש אנשים בלי אינסגרם .

תנו קצת פרטים איך זה עובד מה החוקים ומה התוצאות , החילוק של בנץ / סקוואט / ודד לפיט מתחלק לפי גיל / משקל גוף ?

עבודה יפה.
בסקוואט ובדדליפט נראה לי שהיה לך עוד, והבנץ' היה גריינד יפה.
בסקוואט הספוטר מאחורה תמיד תפס אתכם לפני הפקודה.

סוף סוף להכיר את האדם מאחורי המקלדת, מי שלא היה שם הפסיד, רק בשביל @kotzer היה שווה.

מרגיש קצת החמצה שלא התחריתי, כי יכולתי להיות בקטגוריה שלך עם ייבוש קטן כי השקילה יום לפני, ולהתחרות עם הנוער כדי לסיים לפני שבת.
אבל כשראיתי איזה חוקים נוקשים היה למי שאינו רוסי, ועוד יותר גרוע, למי שיש כיפה על הראש, אני שמח לחכות קצת לתחרות של אליהו.

ציפיתי לתחרות הרבה יותר גרועה, וזה דווקא הפתיע אותי לטובה, עם כל הביקורת, זה היה חוויתי ומהנה, והגיעו הרבה מתחרים מאוד חזקים. עדיין נראה שהרבה מאוד החליטו לבטל, והשפיטה לא הייתה הוגנת, אבל מי שהתחרה בקרב 3, לא נראה לי סבל מזה הרבה, רק התחרות בנץ' אונלי היה בזיון.

אבל היה כיף לפגוש כל כך הרבה מהפורום, חלק נפגשנו שוב וחלק הכרתי לראשונה.
עם כל דיונים וויכוחים שיש לנו בפורום פה ושם, באמת היה תענוג להכיר אותך מקרוב ובתקווה שוב לא בעתיד הרחוק

וכמו ש- @BeN35 נוהג לומר - הדדליפט עלה בקלילות הדעת 😁👏
יכול להיות שהיה לי עוד קצת, אבל העדפתי לתת שיא בטוח

רק למה הבחור הצועק שם היסטרי? 🤣
זה יפים רובין, היה לו חשוב שאני אעשה את ההדליפט הזה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית