הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה מומלצים של Gainer ו- PreWorkOut

• פותח/ת השרשור MakeCH
  • פורסם בתאריך

MakeCH

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברים,
אני נוטל ריטלין ולכן אני מתקשה לאכול בשעות היום למרות אכילת ארוחת בוקר טובה ואכילת ארוחת לילה טובה.
אני מחפש גיינר איכותי לשימוש יום-יומי שמכיל חומרים איכותיים על מנת להשלים את התזונה היומית שלי. שמעתי שיש המלצה
על גיינרים שלא מבוססים על מלטודקסטרין. תוסף תזונה נוסף שאני מחפש זה PreWorkOut לפני האימון (מתאמן מאוחר בלילות)
ושמעתי שלקיחה של זה לפני האימון יכולה לעזור הרבה.

אשמח לקבל המלצה על מוצרים ספציפים איכותיים של תוספי תזונה אלו (אין הגבלה במחיר).

תודה מראש.

ראשית הייתי מפחית או מנסה להפסיק את הריטלין. עצה ידידותית אבל זה דיון אחר לגמרי.
שנית, מה הם החוסרים התזונתיים שלך לפני שאתה רוצה להשלים אותם?
ושלישית איש יקר, נסה אולי לפני שאתה רץ preworkout שני תמרים וכפית דבש? כוס קפה חזק? וטיפ חשוב מאוד בעייני- חימום דינאמי. הרבה מאוד פעמים מסייע להכניס את הגוף לקצב של אימון עקב זרימת דם מוגברת ואתה תתפלא באיזו מהירות הגוף שלך מגיב לחימום ונכנס למרץ.
במידה ואתה עדיין מרגיש שאתה חייב לנסות אני יכול להמליץ על Total War של Redcon 1 מוצר חדש יחסית ועל פי ביקורות בארה"ב רץ מאוד חזק כרגע ומתאמנים מאוד מרוצים ממנו. למרות שאם אף פעם לא ניסית, אז כולם יעשו בשבילך את העבודה. זה משתנה בדרך כלל בכמויות הקפאין והקראטין שלהם. שים לב לאזהרות על הקופסא, לא מומלץ להפריז בזה אף פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית