הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גבר בן 60 נפצע בחדר כושר ופונה אחרי החייאה

Jack_Bristow

משתמש קבוע
1,838
634
נק' מוניטין:
1,978
1,838
634
אירוע מאוד עצוב, מדובר על מתאמן כוח שנפצע...

*דוברות מד"א :* עדכון לגבר שנפצע במהלך פעילות גופנית בגבעתיים: חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר גבר בן 48 במצב קריטי תוך כדי ביצוע פעולות החייאה.
נדב

*דוברות מד"א :* עדכון לגבר שנפצע במהלך פעילות גופנית בגבעתיים: חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר גבר בן 48 במצב קריטי תוך כדי ביצוע פעולות החייאה.
נדב
רשום שמצאו לידו ״משקולת כבדה״ וממנה הוא נחבל?!
מבאס ממש!
נאחל לבחור בריאות איתנה

מכיר את הצוות שהגיע למקרה, לפי מה שהבנתי מהם הוא ביצע בנץ פרס והמשקולת נפלה עליו,
כנראה לא היה ספוטר או שהספוטר לא הגיב בזמן

רשום שמצאו לידו ״משקולת כבדה״ וממנה הוא נחבל?!
מבאס ממש!
נאחל לבחור בריאות איתנה
מכיר את הצוות שהגיע למקרה, לפי מה שהבנתי מהם הוא ביצע בנץ פרס והמשקולת נפלה עליו,
כנראה לא היה ספוטר או שהספוטר לא הגיב בזמן
ואיפה מוטות הבטחון? לשם זה הם נועדו!

ואיפה מוטות הבטחון? לשם זה הם נועדו!
לא תמיד עושים את הבנץ בתוך כלוב, בהרבה מכונים אין כלוב ליד הבנץ. אולי אפילו המוט החליט לו מהיד, אני מניח שהיה שם מעל 100 קילו, מכה כזאת על בית החזה מספיקה כדי לעצור את פעילות הלב ולגרום לנזק חמור ולמוות אפילו.
כנראה שבמכון הזה לא שמרו על הבטיחות ב100 אחוז

לרוב המכונים אין ללחיצות למיטב ידיעתי
בהרבה מכונים משתמשים בבנץ כזה:
bench_press_guide-1.jpg

הוא יותר זול מאשר rack

• פותח/ת השרשור
ממה ששמעתי מדובר במתאמן הכי חזק באותו מכון כושר ונפל לו על הצוואר או הגרון מעל 100 קילו.

בהרבה מכונים משתמשים בבנץ כזה:
bench_press_guide-1.jpg

הוא יותר זול מאשר rack

יותר זול הוא לא

אבל זה נראה יפה וזה מה שחשוב.

מכונים בארץ צריכים להתעורר על עצמם, יש פה בחירת ציוד חסרת הגיון וזה ההשלכות של דברים כאלו

נדב
בתוך עשה Thumbless grip בנץ פרס.

יותר זול הוא לא

אבל זה נראה יפה וזה מה שחשוב.

מכונים בארץ צריכים להתעורר על עצמם, יש פה בחירת ציוד חסרת הגיון וזה ההשלכות של דברים כאלו
הייתי בטוח שהוא הרבה יותר זול, אם הוא לא יותר זול למה מכוני הכושר קונים אותו?
לדעתי יותר חשוב מלקנות ציוד בטוח זה לדאוג שמתאמנים יתאמנו עם ספוטר, גם אצלי במכון אני רואה בעיקר המון צעירים בני 13-15 שמתאמנים עם משקל יחסית נמוך אבל שכבד בשבילהם (50-60) קילו ומגיעים לכשל ונתקעים עם המוט עליהם

זה לא קשור לציוד, התמונה ממחישה את מה שקרה שם
חד וחלק קשור

אם היו face savers אז הוא היה בסדר

אם זה היה בתוך כלוב עם safeties, כלוב סגור הוא היה בסדר, אבל זה מה שקורה שנותנים לעיצוב מוצר להתעלות על ביטחות

הייתי בטוח שהוא הרבה יותר זול, אם הוא לא יותר זול למה מכוני הכושר קונים אותו?
לדעתי יותר חשוב מלקנות ציוד בטוח זה לדאוג שמתאמנים יתאמנו עם ספוטר, גם אצלי במכון אני רואה בעיקר המון צעירים בני 13-15 שמתאמנים עם משקל יחסית נמוך אבל שכבד בשבילהם (50-60) קילו ומגיעים לכשל ונתקעים עם המוט עליהם

מכון הולך לחברה X, שדוחפת לו ציוד של חברה Y

למשל טכנוג'ים

דוחפים להם ליין של מוצרים, והבעלים של המכון לא מעניין כי הוא קיבל תמונה יפה של מכון קונצפט. אז הוא קונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית