נק' מוניטין:
300
- 374
- 212
דיברתי עם מישהו שהגיע למקרה, לפי מה שהוא אמר זה היה בצמוד לספהאין מצב שאולי,תרגיל פרס?
גם יכול להחליק המוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי עם מישהו שהגיע למקרה, לפי מה שהוא אמר זה היה בצמוד לספהאין מצב שאולי,תרגיל פרס?
גם יכול להחליק המוט
חד וחלק קשור
אם היו face savers אז הוא היה בסדר
אם זה היה בתוך כלוב עם safeties, כלוב סגור הוא היה בסדר, אבל זה מה שקורה שנותנים לעיצוב מוצר להתעלות על ביטחות
רק אשים את זה פה
תעביר ל1:00
או פאק, גם עם תפיסה נכונה?!
אני פעם ראשונה רואה דבר כזה. אכן צריך ללחוץ רק בכלוב סגור אם מוטות מתחת
בסירטון זה נראה שהמוט מועך את הבנאדם ...אני בגישה שthumbless יותר בטוח אפילו
לפחות אז אתה מודע לסיכון שקיים ומועך את האמ אמא של המוט
מזה אומר אי נעילת המשקולותחדר הכושר הולמס פלייס בתגובה האדם שנפצע אנוש בזמן אימון בגבעתיים: "מבדיקה ראשונית שביצענו עולה כי המכשיר תקין ובשל אי נעילת המשקולות נגרמה התאונה המצערת. אנשי הצוות במועדון ניהלו את האירוע באופן מיידי, עד להגעת צוות של מד"א שפינה אותו לבית החולים"
נעילה= יכול להיות החזרה לראק,רק על צד אחדמזה אומר אי נעילת המשקולות
עשה על סמיט? או שלא שם סוגרים ולכן איכשהו זה הגורם לזה שלא היה כלום לשמור עליו
אהבתי שעוד הבן אדם לא טופל והעבירו אחראיות
זה לא משנהנעילה= יכול להיות החזרה לראק,רק על צד אחד
המשקולת נפלה לו על הצוואר\החזה באמצע הסטאולי מישהו אחר התאמן והוא היה לידו והבנאדם שהתאמן הפיל עליו את המשקולות בטעות ?
דרך אגב לא יודע אם אי פעם קראת תקנון של חדכ אבל רשום שאם נפצעת זה על אחריותך בלבד . אין להם הבדל אם נפל עלייך משקולת או שקרעת שריר .
אלא אם כן מדובר במכשיר שקרס לפתע אבל לא ברגע שאתה מרים את המשקולות .
לדוגמא אם פלוני חלילה עשה בנץ ונפל עליו המוט תוך כדאי אימון - החדכ מכוסה .
אם בזמן הבנץ הספה לפתע נפלה רק אז הם לוקחים אחריות . לפחות אמורים
כמישהו שיש לי מכון שמתאמנים בו בדקתי את זה. זה לא תופס כלום מעבר לאיום סרק.בוא נאמר שאל תבנה על זה.
לפי הנוסח שלהם כביכול צריך על כל מתאמן מדריך ואסור למתאמן להרים משקולת , עזוב לדעתי החדכ יוצא מזה נקי .
לא מומחה למשפט, אבל לדעתי המחוקק לא ידרוש מרוב חדרי הכושר בארץ להחליף מתקן, כי מדובר במשהו יקר שלא יקרה במיוחד לא במצב שבו אנחנו נמצאים עכשיו, מן הסתם הם יאלצו כנראה לשלם פיצויים, אבל לא חושב שזה משהו שיכול לפגוע ברשת גדולהזה לא משנה
ציוד אמור לשמור עליך במקרה של כשל.
זה גם סוג של כשל.
מעניין לשמוע מה קרה בצורה מלאה שם ואיך הולמס משלשלים את דרכם החוצה מזה
איזו תגובה הם הוציאו?למי יש סרטון שמסביר למה חייב בלחיצת חזה לא לנעול את המשקולות בצדדים?
התגובה שלהם בזויה.
חדר הכושר הולמס פלייס בתגובה האדם שנפצע אנוש בזמן אימון בגבעתיים: "מבדיקה ראשונית שביצענו עולה כי המכשיר תקין ובשל אי נעילת המשקולות נגרמה התאונה המצערת. אנשי הצוות במועדון ניהלו את האירוע באופן מיידי, עד להגעת צוות של מד"א שפינה אותו לבית החולים"
איזו תגובה הם הוציאו?
נתת משקל של 150 קילו , בוא נראה אותך עושה דאמבלים 150 קילו ועובר ממצב ישיבה לשכיבה שדאמבל 75 קילו אצלך ביד .חייב להגיד שאני שונא עבודה עם מוט בבנץ' או סקוואט. זה או שאתה מוצא ספוטר לכל סט (ואם סקוואט מספיק כבד,אולי שניים) או שאתה נתון לחסדי המזל. מוטות הבטחון האלה זה תמיד הימור גם כשהם מסודרים בגובה הנכון, מספיק ששריר מתכווץ ואתה קצת לא מרוכז קל מאוד ליפול לצד עם 150 קילו עליך.
תכלס בשביל בודיבילדיג עבודה עם דאמבלים לגמרי מספיקה ויעילה.