הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח עם דגש גם לנפח

Elidor20

משתמש מתחיל
237
50
נק' מוניטין:
78
237
50
אתם מכירים תוכנית כוח שהמטרה העיקרית שלה היא התקדמות בsbd ובפרס ובנוסף שמה דגש על נפח בעיקר לשרירים אחרים- כמו לגב, לידיים...?

נתונים: משקל 75
גובה 173
בן 18.6

סקוואט: (140x5(pb
בנץ: (102.5x5(pb
דדליפט: 120x5 :( לא עניין אותי הדדליפט ופשוט לא עשיתי

מטרות:
להתקדם כמה שיותר במורכבים ותוך כדי גם לא להזניח את הידיים, כתפיים(בעיקר צידית) , את הרחב גבי...

אני די בטוח שהתקדמות באוברהד פרס ובבנץ' פרס תבוא קצת על חשבון השני, אלא אם כן אתה מאוד מתחיל אתה ככל הנראה לא תוכל להתקדם באופן לינארי ורציף בשניהם ביחד

מה שהייתי עושה זה פשוט תכנית כוח בסיסית, ומוסיף נניח 4-5 סטים קשים(חזרה-שניים מכשל) של בייספס וטרייספס פעמיים בשבוע וזה אמור להספיק, אולי קצת הרחקות אבל זה תלוי מקרה אישי

לדעתי הכי הכי כדאי להתייעץ עם מאמן אישי שיכוון אותך ויבנה לך תכנית מותאמת אישית עם מעקב טכניקה, יוודא שאתה מתקדם ויעדכן את התכנית בהתאם, זו הדרך הכי מהירה ויעילה בלי לפול כל פעם על כל מיני טעויות ולגלות אותן רק אחרי ששרפת המון זמן

אם הייתי חוזר לעצמי בן ה14 הייתי אומר לעצמי לקחת מאמן איכותי מהיום שדרכתי בחדר כושר, בפועל שרפתי קצת יותר משנה על שטויות וכמעט ולא התחזקתי, הייתי תמים ועשיתי מה שהמדריך בחדר כושר אמר כי הוא היה נראה לי ה"סמכות" ולא ידעתי טוב יותר באותו זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית