הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוסט עדכונים ותחזיות WSM 2021

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
Wsm 2021 מתחיל עוד שבוע ופרסמו את הקבוצות והאיוונטים שלהם.
אלה הקבוצות:
Login • Instagram
האיוונטים יהיו:
כולם עושים
1. לאודינג רייס
2.overhead Medley - axle, circus bar, maybe more
3. Front hold
וכל אחד עושה את 2 האיוונטים האלה בנוסף:
Group 1 Squat and fingers
Group 2 Deadlift and Train pull
Group 3 Squat and Train pull
Group 4 Deadlift and Fingers
Group 5 Dealift and Fingers

תחזיות:
קבוצה 1 - ברייאן מנצח, איוורס, היקס, ומקסים יהיו מאד צמודים וילחמו על המקום השני אבל גם אם היקס יהיה מקום שני אני חושב שהאחרים ינצחו אותו בסטונס. מנחש שמקסים עולה עם ברייאן.
קבוצה 2 - קרב מאד צמוד בים אוון, טום וטריי. אם אני מנחש שאוון יצליח בקושי לנצח את הקבוצה ואז טום ינצח את טריי בסטונס אבל זה יהיה קרב שיגמור את טום והוא לא יתאושש לגמר. אם טום ינצח את הקבוצה טריי יעלה איתו.
קבוצה 3 - יש איוונטים מאד טובים לאוברסט ואם jf יעשה טעות הוא מסוגל לנצח את הקבוצה, אבל אני מנחש שjf ינצח ואז לוק ריצ'רדסון ינצח את אוברסט בסטונס.
קבוצה 4 - מאד תלוי בשייפ של ג'נשיה אבל אני מהמר שפריצ'ט מנצח ובישופ מנצח את ג'נשיה, אבל אם הוא לא בכושר טרי מסוגל לנצח את בישופ ולעלות לגמר.
קבוצה 5 - יהיה קרב בין נוביקוב לבובי תומפסון, איך שניהם יהיו בפינגרס כי אני חושב ששניהם אף פעם לא עשו אותם בתחרות גדולה אבל מנחש שלנוביקוב מנצח ואז לוק סטולטמן מנצח את בובי באבנים.

אז.... מישהו פה מתעניין בסטרונגמן או שסתם כתבתי את כל זה?

אני מתעניין בקטנה, עוד לא יצא לי לעקוב בזמן אמת אחרי התחרויות. אגב, יש סיבה שהפתור ואדי לא נמצאים שם? הם לא מתחרים השנה?

• פותח/ת השרשור
אני מתעניין בקטנה, עוד לא יצא לי לעקוב בזמן אמת אחרי התחרויות. אגב, יש סיבה שהפתור ואדי לא נמצאים שם? הם לא מתחרים השנה?
אדי פרש אחרי שניצח ב2017. תור פרש מיד אחרי שמשך 501 שנה שעברה כדי להתכונן לקרב האגרוף שלו נגד אדי.

הם כנראה מתפרנסים כבר יפה מאוד, ככה שהקריירה הזאת לא משתלמת להם
זה ענף ספורט אחד הרעים, ולו מהסיבה שמחזיקים משקל גוף של200 ק"ג

• פותח/ת השרשור
מקווה שבריאן יקח, יכניס אותו לטופ אי פעם.

מה עם מרטינס? פצוע?
מחלים טוב מהפציעה שלו אבל עדיין לא בשיא ומעדיף להתכונן בצורה יותר טובה לארנולד. הוא בעיקר רוצה טייטל אחד מכל אחד אז זה יותר חשוב לו כרגע. גם מקווה מאד שברייאן יקח, השנה זאת באמת ההזדמנות האחרונה שלו, יש לו כמה איוונטים לטובתו בגמר, ואם תום לא יצטרך לעשות קרב אבנים עם טריי מיטשל הוא עלול להגיע גמור לגמר ולהשאיר לברייאן את הדלת פתוחה לנצח. נוביקוב יפסיד יותר מדי בדדליפט בשביל לנצח שוב לדעתי.

תעשה לי רגע סדר,
כמה עולים מכל קבוצה? וכמה מגיעים לגמר סך הכל?

והיכן מרטינס ליסיס לעזאזל
2 מכל קבוצה. אחרי 5 איוונטים מקום ראשון מהקבוצה עולה ומקום 2-3 עושים איוונט נוסף של סדרת אבני אטלס ובסופה אבן של 200-210 לחזרות עד שמישהו נכשל.
לגבי מרטינז תראה את תחילת התגובה.

כדי לראות בלייב צריך לשלם או בחינם? אני יודע שיש את BIG LOZ ביוטיוב שמראה תוצאות בדר"כ אבל מעניין לראות בלייב.

הפעם היחידה בעולם בה הזוכה בתחרות ״האיש החזק בעולם״ היה האיש החזק בעולם, היה ב2017 כשאדי הול זכה.

הבנאדם שעמד שם על הפודיום היה באותה נקודת זמן הבן אנוש החזק ביותר שהאנושות ידעה, ועדיין לא קם מאז מישהו שמאתגר את התואר

לכן קצת איבדתי עניין

הפעם היחידה בעולם בה הזוכה בתחרות ״האיש החזק בעולם״ היה האיש החזק בעולם, היה ב2017 כשאדי הול זכה.

הבנאדם שעמד שם על הפודיום היה באותה נקודת זמן הבן אנוש החזק ביותר שהאנושות ידעה, ועדיין לא קם מאז מישהו שמאתגר את התואר

לכן קצת איבדתי עניין

האם תור לא חזק ממנו?

• פותח/ת השרשור

לכן קצת איבדתי עניין
אתה רוצה לטעון לי שביל קזמייאר, וביג זי לא היו האנשים החזקים בעולם כשהם זכו? מאתגר אותך לתת לי שם של בן אדם אחד שהיה חזק יותר מהם.
חלאס להיות כזה פאנבוי של אדי. הוא היה מאד חזק, ה500 דדליפט עדיין לדעתי ההרמה הכי מרשימה בהיסטוריה אבל הוא לא היה הסטרונגמן
הכי טוב והכי מאוזן. הוא היה מפלצת סטטית וב2017 עשו את הגמר אקסטרה סטטי כמו שהוא מעולם לא היה רק בשביל שהוא יזכה. הוא פרש אגב, כי הוא גם ידע יפה מאד שהוא לא יצליח לנצח שוב את תור ועדיף לו לפרוש בשיא.
ומעבר לזה ביג זו היה הרבה יותר חזק מאדי, והוא היה הבן אדם הכי חזק בהיסטוריה - ובשונה מאדי, הוא היה הבן אדם הכי חזק בעולם למעלה מעשור.
אגב, תור של 2018 היה יותר חזק מאדי של 2017 לדעתי.

שואו לדעתי יקח אם לא יפצע
סטולטמן עשה שיפור אדיר
חשבתי שהאירוע של הדדליפט יהיה חלק מהאיוונטים האירני הולך להפציץ שם

• פותח/ת השרשור
שואו לדעתי יקח אם לא יפצע
סטולטמן עשה שיפור אדיר
חשבתי שהאירוע של הדדליפט יהיה חלק מהאיוונטים האירני הולך להפציץ שם
אני מאד מקווה ששו יקח, בעיקר שאלה של מי יגיע לגמר כדי להיכנס בין שו לנוביקוב בדדליפט. בגלל שזה דדליפט מגובה רגיל ולא מכונית זה חיסרון גדול לנוביקוב והוא יכול פשוט להגיע מקום אחרון, מה שיעלים את הסיכוי שלו לזכות, ואז השאלה אם תום יעשה טעויות באיוונטים כמו הturntable, וגם אם הוא יאלץ להיות בסטונס נגד טריי כי הוא יגיע מפורק לגמר אם זה יקרה.

לכן קצת איבדתי עניין
ממש לא.
אדי משך 500 ק"ג עם רצועות וחליפה, האצבעות הקטנות שלו לא היו מצליחים להחזיק גם 350.

אדם שמשך מעל 400 בלי רצועות וחליפה יותר חזק ממנו, ולא חסר כאלו.

מי החליט ש500 דדליפט מגדיר את חזק העולם? מה עם ה525 סקוואט של וולאד אלחזוב? או 500 סקוואט של דניאל בל ללא ציוד כמו אדי?

מה שאדי עשה היה תכסיס שיווקי שמשרת את המציאות שהוא עבד על מיומנות מאוד ספציפית, שרק דומה למה שאחרים כבר עושים, אבל לא בר השוואה בשום דרך.

וכשתור ניצח אותו במשחק שלו, וזה עוד היה נראה קל יותר, אדי התינוק הגדול מיד אמר "בוא מכות", לא "בוא תחרות כוח".

אדי לא היה האיש החזק בעולם אף פעם. אם הייתי ניגש לאדי ולאנדי בולטון נגיד ומבקש מהם להרים מוט עם 350 ק"ג בלי שום ציוד עזר, אדי היה נכשל.

הנה תמונות, תראה איך אדי בכלל לא מצליח להחזיק את המשקל, אין לא כוח בידיים.
maxresdefault-2.jpg

66542_1581614573845_1040111685_1659974_2242118_n.jpg

• פותח/ת השרשור
ממש לא.
אדי משך 500 ק"ג עם רצועות וחליפה, האצבעות הקטנות שלו לא היו מצליחים להחזיק גם 350.

אדם שמשך מעל 400 בלי רצועות וחליפה יותר חזק ממנו, ולא חסר כאלו.

מי החליט ש500 דדליפט מגדיר את חזק העולם? מה עם ה525 סקוואט של וולאד אלחזוב? או 500 סקוואט של דניאל בל ללא ציוד כמו אדי?

מה שאדי עשה היה תכסיס שיווקי שמשרת את המציאות שהוא עבד על מיומנות מאוד ספציפית, שרק דומה למה שאחרים כבר עושים, אבל לא בר השוואה בשום דרך.

וכשתור ניצח אותו במשחק שלו, וזה עוד היה נראה קל יותר, אדי התינוק הגדול מיד אמר "בוא מכות", לא "בוא תחרות כוח".

אדי לא היה האיש החזק בעולם אף פעם. אם הייתי ניגש לאדי ולאנדי בולטון נגיד ומבקש מהם להרים מוט עם 350 ק"ג בלי שום ציוד עזר, אדי היה נכשל.

הנה תמונות, תראה איך אדי בכלל לא מצליח להחזיק את המשקל, אין לא כוח בידיים.
צפה בקובץ המצורף 66976
צפה בקובץ המצורף 66977
Don't hate the player. אדי החזיק בדדליפט הכי כבד בתנאי סטרונגמן, שזה אומר למשוך עם רצועות ואתה לא יכול לקחת את ההישג הכביר שלו ממנו. הוא שבר את שיא העולם ב35 קילו שזה דבר שפשוט לא קורה, בטח שלא במקצה כל כך תחרותי כמו מקס דדליפט בסטרונגמן.
אגב, בולטון בעצמו אמר שהוא חושב שהיה יכול להרים יותר עם רצועות אבל לא חושב שהיה מושך 500.
לגבי ההגדרה של האיש הכי חזק - מי שהכי חזק במכלול ההרמות הכבדות.
לקטגוריה הזאת בדיוק נכנס ביג זי - הלוחץ מעל הראש הכי חזק בהיסטוריה, החזיק בשיאי העולם בדדליפט לסטרונגמן - וכשהוא משך 442.5 זה היה על axle, וממש לא מוט דדליפט גמיש, החזיק בשיא העולם של דדליפט גלגלי האמר, ניצח את כולם בסקוואט - וחבל שלא יצא לנו לראות אותו מנסה סינגל כבד בסקוואט בשיא שלו, היה מנגב עם כולם חוץ מברייאן שו את הרצפה ביוק כבד.
8 נצחונות בארנולד, 6 אליפויות עולם, ושלל ניצחונות בכל תחרות אפשרית.
ביג זי היה האיש הכי חזק שהלך על פני האדמה.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר שהוא לקח 4 אליפויות עולם אפשר פירוט?
בין 2005 ל2008 היה פיצול בין wsm לבין ifsa. כל הספורטאים הטובים הלכו לifsa חוץ ממריאוס. אם תסתכל על מי היה בwsm ב2004 ו2005 אתה תראה שהיחיד שנשאר זה מריוס. בifsa ביג זי ניצח פעמיים ב2005 ו2007.

אתה רוצה לטעון לי שביל קזמייאר, וביג זי לא היו האנשים החזקים בעולם כשהם זכו? מאתגר אותך לתת לי שם של בן אדם אחד שהיה חזק יותר מהם.
חלאס להיות כזה פאנבוי של אדי. הוא היה מאד חזק, ה500 דדליפט עדיין לדעתי ההרמה הכי מרשימה בהיסטוריה אבל הוא לא היה הסטרונגמן
הכי טוב והכי מאוזן. הוא היה מפלצת סטטית וב2017 עשו את הגמר אקסטרה סטטי כמו שהוא מעולם לא היה רק בשביל שהוא יזכה. הוא פרש אגב, כי הוא גם ידע יפה מאד שהוא לא יצליח לנצח שוב את תור ועדיף לו לפרוש בשיא.
ומעבר לזה ביג זו היה הרבה יותר חזק מאדי, והוא היה הבן אדם הכי חזק בהיסטוריה - ובשונה מאדי, הוא היה הבן אדם הכי חזק בעולם למעלה מעשור.
אגב, תור של 2018 היה יותר חזק מאדי של 2017 לדעתי.

אני חושב שיש לך בלבול קשה בין שם של תוכנית טלויזיה להגדרה הבסיסית של מה הוא כח או להיות "חזק"
אדי הול, גם כשזכה, היה Strongman מאד בינוני. ולהוציא באמת את ביל וביג זי (שעוד נגיע אליו) ברב המוחלט של המקרים האדם שמחזיק בתואר ה"האדם החזק בעולם" צריך באופן יותר מדויק להיקרא "האדם שרץ הכי מהר עם שקיות חול במשקל בינוני-כבד" או "האדם שעושה הכי הרבה חזרות תחת הגבלת זמן עם משקל בינוני" , ואין פה באמת שום דבר שיכול להעיד על הזוכה כאדם החזק בעולם.

ומעבר לזה ביג זו היה הרבה יותר חזק מאדי
תור של 2018 היה יותר חזק מאדי
עכשיו הציטוט על ביג זה טעות נפוצה בקרב, אבל תור?

קודם כל, בדדליפט אדי הול בכלל לא באותה ליגה של ביג זי, ברצועות הכי טוב שביג זי איי פעם עשה הוא באיזור ה440, אדי משך 500, וזה בכלל לא הדדליפט הכי מרשים שלו, אלא הדדליפט בWSM2017 אחרי שבועיים באפריקה, תחרות שלימה של heat, ואז גמר עם סקוואט למקסימום חזרות, משיכת מטוס ולבסוף... משך 475 דדליפט בקלות.
אמר בעצמו שבאותו יום אם היה רענן ולא היה עובר את כל התחרויות שלפני באותו שבוע, היה מושך 520 וזה נראה כמו הערכה סבירה.

סקוואט זה הforte של ביג זי, יש סרטון של אדי עושה 345 ל7 חזרות בלי חגורה עם נעלי ספורט וברכיים חשופות עם מוט wobbly, והרבה מאד חזרות עוד בטנק, עכשיו אני לא רוצה להיכנס למה היה מסוגל לעשות לו היה משקיע בכזה כפאוורליפטר כמו שביג זי היה כשקבע את השיאים שלו בסקוואט, לו היה שם חגורה, רצועה והיה מרוקן את הטנק שלו, אבל גם פה אני מניח, שאם הוא לא היה משווה את ביג זי, הוא כנראה היה עובר אותו בדיי הרבה

Press
עכשיו לטעות הנפוצה: אדי הול הוא הלחצן overhead הטוב בהיסטוריה, ביג זי הוא הלחצן המעוטר בהיסטוריה וצריך להבחין בין הדברים האלו.

ב2012 ביג זי קבע שיא של 214-217 (לא זוכר בידיוק) עם לוג מתכת בינוני-צר, שעלה בפוש פרס יחסית חורק אבל עדיין יפה מאד.
2014 אדי עשה 220 Strict log שטס למעלה,עבר את המצח שלו, ואדי התעלף, עם log באורך של מגרש כדורל (קריטי להמשך)
(באותה תחרות אדי עשה Strict 211 שעלה פחות או יותר כמו לוג ריק. )

עכשיו אם סטרונגמן לא היה ספורט בדיחה (בדיחה רק קצת פחות גרועה מפאוורליפטינג, כבר נגיע לאלחנן) אז בשום יקום לא היה ניתן לערוך השוואה בין לוג באורך של מגרש כדורגל, שכל חצי ס''מ של סטיה מהמרכז באה לידי ביטוי בכך שהמשקל נמצא 40 מעלות מאיפה שהוא אמור להיות ולהוציא אותך משווי משקל, לבין לוג מתכת קטן שיושב לך בידיוק על המרכז ומשמעותית קל יותר לשלוט בו

השיא של ביג זי ב2018 של ה228 (מטורף) גם כן היה בלוג מתכת קטן וצר.

ה220 strict שאדי הפיל על הראש מיציאה על שיווי משקל (שבפוש היה מגיע רק לאלוהים יודע, ולכן הוא לא הלחצן המעוטר, אבל הלחצן החזק ביותר)

upload_2021-6-9_12-14-16.png

והנה הלוג שאיתו ביג זי קבע את רב המוחלט של השיאים שלו
upload_2021-6-9_12-14-44.png

הנה סרטון הstrict 220 של אדי:

Bench:
גם פה, אין פה בכלל השוואה, השיא של ביג זי בבנצ' הוא 280 קילו , אדי עוד כחובבן לחץ 300, ובשיאו לחץ 265, ל8 חזרות, עם עצירה.

זה אומר שלהוציא מסקוואט, שהם אולי בו שקולים, אדי הול וביג זי בכלל לא באותה קטגוריה של כח, אדי עשה בStrict logg את כל השיאים שביג זי עשה בpush לארוך כל 20 שנות הקריירה שלו , להוציא את ה228 שביג זי עשה בפוש, והיה מרשים, רק חבל שזו לא הייתה אותה "הרמה" עם לוג מתכת צר, ואין ספק שזה הלוג פרס הכי מרשים שאני ראיתי, ומקנה לביג זי את התואר הלוג ליפטר המעוטר בהיסטוריה. אני רק מאד חלוק על החזק

נערך לאחרונה:
Don't hate the player
לגמרי.
אדי היה ועדיין חזק מאוד.
אבל על סמך ההופעה שלו עם ה500 לא הייתי מרחיק לכת לקרוא לו החזק האבסלוטי שאי פעם היה.
במיוחד כי לפי כללי המשחק תור עבר אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית