פוסט עדכונים ותחזיות WSM 2021

• פותח/ת השרשור
מתי יהיו התוצאות?
עריכה: עכשיו ראיתי שטום פיספס את הלוג ב195 אבל לא הצלחתי למצוא אם בריאן עשה וכמה , איפה אפשר לראות?
upload_2021-6-20_21-50-12.png

התוצאות אחרי הדדליפט. ברייאן שו ממש הפתיע ונתן בראש. תום פישל בלוג וזה עלול לעלות לו בטייטל אם ברייאן יצליח להמשיך על הגל. אם יש תיקו זה הולך לפי האיוונט האחרון אז המנצח יהיה מי שינצח בקרב ביניהם בסטונס. לא יכל להיות צמוד יותר.
יותר מזה מקום 3 עד 7 בפער של 2 נקודות אחד מהשני וכולם שם טובים בסטונס. ריאלי מאד שכל אחד מהם יהיה על הפודיום. אני חושב שזאת התחרות הכי צמודה שאי פעם הייתה בWSM כשמגיעים לסטונס ויש באמת 7 אנשים שילכו ALL OUT. לא יכול לחכות כבר

צפה בקובץ המצורף 67310

התוצאות אחרי הדדליפט. ברייאן שו ממש הפתיע ונתן בראש. תום פישל בלוג וזה עלול לעלות לו בטייטל אם ברייאן יצליח להמשיך על הגל. אם יש תיקו זה הולך לפי האיוונט האחרון אז המנצח יהיה מי שינצח בקרב ביניהם בסטונס. לא יכל להיות צמוד יותר.
יותר מזה מקום 3 עד 7 בפער של 2 נקודות אחד מהשני וכולם שם טובים בסטונס. ריאלי מאד שכל אחד מהם יהיה על הפודיום. אני חושב שזאת התחרות הכי צמודה שאי פעם הייתה בWSM כשמגיעים לסטונס ויש באמת 7 אנשים שילכו ALL OUT. לא יכול לחכות כבר
יש סיכוי לחמישי של שו:crazy:

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי לחמישי של שו:crazy:
הוא צריך להביא את הביצוע של החיים בשביל זה ולנצח את הסטון ליפטר הכי טוב בהיסטוריה. אבל אם מישהו מסוגל לעשות את זה זה ברייאן.

• פותח/ת השרשור
פה ימדד ה champion mindset יאללה בהצלחה לו , למרות שאשמח גם בשביל טום
לגמרי אשמח בשביל שניהם. אבל ברייאן חייב את זה בשביל swan song טוב לסיום הקריירה שלו. לתום יש עוד הרבה שנים לזכות בהרבה טייטלים. לברייאן זאת כנראה השנה האחרונה. במיוחד אם שנה הבאה מתיאוס ומרטינס יחזרו בכושר.
אני גם ממש רוצה שלוק יפציץ ונקבל 2 אחים ביחד על הפודיום. זה באמת יהיה פסיכי.

• פותח/ת השרשור

זאת התוצאה הסופית.
upload_2021-6-21_1-2-23.png

לוק נפל מהפודיום למקום שביעי. זה היה עד כדי כך צמוד.
עכשיו כשאני רואה את התוצאות אני רואה שהתחזיות שלי היו לא רעות. לוק נפל משלישי לשביעי (אבל מאד קרוב), בובי נפצע אז נפל מ7 ל9, חוץ מזה, נהפך הסדר של טריי וJF.

קבצים מצורפים

• upload_2021-6-21_1-1-53.png
    upload_2021-6-21_1-1-53.png
    KB 37.4 · צפיות: 23
אני שואל באמת!
כי אני מסרב להאמין!
אני עוקב אחרי בראין שואו ביוטיוב
הוא מתאמן בצורה מוקפדת,מתאמן מדהים!!!

הוא משתמש בסופר תוספים? בכללי?
ובכלל בסמוך לתחרות?

אני שואל באמת!
כי אני מסרב להאמין!

ובכלל בסמוך לתחרות?
כן
חושב שגם בזמן התחרות

• פותח/ת השרשור
אני שואל באמת!
כי אני מסרב להאמין!

ובכלל בסמוך לתחרות?
אין אף אחד בwsm שלא משתמש בחומרים.
יותר מזה, יש להם בדיקות סמים. הבדיקות לא מחפשות חומרים משפרי ביצועים, וב2004 למשל מריאוס נתפס על קוק ובגלל זה נפסל.

האיש ה"חזק" בעולם שבדדליפט היה במקום 6-7 מתוך 10
האיש ה"חזק" בעולם שבלוג זכה מקום אחד לפני האחרון מתוך 10

הוא צריך לזכות בתאור האיש היחסית חלש מאד ביחס לכל מתאמן כח אליט אבל שיכול לרוץ קצת יותר מהר מהיתר ולהעמיס דברים במשקל קל-בינוני קצת יותר מהר מהיתר ולזרוק משהו במשקל נוצה יותר גבוה מהיתר
כדי להמחיש את האבסורד הזוכה של 2020 בכלל לא עבר הפעם את הHeats, מרב שהתחרות לא מצליחה למדוד כח וביצועיות באופן עיקבי אלא כל מני יכולות אזוטריות לוליניות שבניהן לכח יש לא מעט פער.
לא פלא שהספורט איבד פופולריות, אין את מרתינס, אין את מטאוס, אין את תור, אין את אדי, אין את ביג זי
כל המתחרים פשוט אסופה של סטרונגמנים לא מאד חזקים , לא מאד מוכשרים, עד לרמה שאפילו Luke Stoltman -שנושק לגיל ה40 שלו עם קריירה מאד דלה וחסרת הישגים להוציא ניסיון שיא עולם בלוג שנה שעברה - היה קרוב לפודיום

מצב עגום מאד

אין אף אחד בwsm שלא משתמש בחומרים.
יותר מזה, יש להם בדיקות סמים. הבדיקות לא מחפשות חומרים משפרי ביצועים, וב2004 למשל מריאוס נתפס על קוק ובגלל זה נפסל.
מעריך אותם/אותו בפרט!
בחירה שלו אם להשתמש בסופר תוספים
אני מאמין שגם ללא חומרים,הוא חזק בצורה קיצונית!
קצת קצת צובט לי
אבל אני מתחיל להבין שזה ״עניין שבשיגרה״ בתחריות,כאלה ואחרות.

מעריך אותם/אותו בפרט!
בחירה שלו אם להשתמש בסופר תוספים
אני מאמין שגם ללא חומרים,הוא חזק בצורה קיצונית!
קצת קצת צובט לי
אבל אני מתחיל להבין שזה ״עניין שבשיגרה״ בתחריות,כאלה ואחרות.

למה צובט? לא מוריד מההישגים שלהם בכלל, אם כבר אני מעריך יותר את האנשים שלוקחים חומרים מתוך בחירה *מקצועית* (ולא סתם ילד מכון שמקשיב למאמן שלו לקחת 400 קילו של דיבול כל יום) כי הם מקריבים מעצמם המון מהבחינה הבריאותית והכלכלית אבל עושים את זה מתוך אהבה למקצוע ורצון לעוף קדימה

חלילה מוריד מהערך שלהם.
סתם מבאס אותי,שהם מקריבים את הדבר החשוב ביותר(הבריאות)

שאלה:
כמה באמת זה מגדיל לו(בראין שואו) את מס החזרות בסקוואט? או בלוג פרס?
עם משפרי ביצועים?

חלילה מוריד מהערך שלהם.
סתם מבאס אותי,שהם מקריבים את הדבר החשוב ביותר(הבריאות)

שאלה:
כמה באמת זה מגדיל לו(בראין שואו) את מס החזרות בסקוואט? או בלוג פרס?
עם משפרי ביצועים?

כל אדם עם בנצ' מעל 200 ודדליפט מעל 330 הוא מוזרק בהגדרה אלא אם כן הוא ה0.000001% הגנטי וממילא חובת ההוכחה עליו ואין איך להוכיח אז אפשר לעגל את זה למוזרק.
ככה שאתה שואל אם בריאן שו טבעי וכו זה באמת גורם לי להתבאס בשבילך, כי אתה אדם מתאמן שאולי מאמין שעם עבודה מספיק קשה ועם מספיק כישרון אפשר להגיע להיות בריאן שו, או אפילו חצי ממנו

כל אדם עם בנצ' מעל 200 ודדליפט מעל 330 הוא מוזרק בהגדרה אלא אם כן הוא ה0.000001% הגנטי וממילא חובת ההוכחה עליו ואין איך להוכיח אז אפשר לעגל את זה למוזרק.
ככה שאתה שואל אם בריאן שו טבעי וכו זה באמת גורם לי להתבאס בשבילך, כי אתה אדם מתאמן שאולי מאמין שעם עבודה מספיק קשה ועם מספיק כישרון אפשר להגיע להיות בריאן שו, או אפילו חצי ממנו
ידוע לי.
יש משו במה שאתה אומר,כאשר אני רואה סרטון שלו או של מתחרים שלו,בא לי להעלות באש את המוט והצלחות כולל הספה והכל!

לא אגיע גם לא לשמינית מהם!

הם כמו נרות חנוכה,לראותם בלבד
מגדיל לו את מס החזרות,מגדיל את הסיבלות והכי חשוב את חשבון הבנק.
אחרי התחרות הזו,ההון שלו מוערך כרגע במליון דולר
זה דווקא מקטין לו

• פותח/ת השרשור
האיש ה"חזק" בעולם שבדדליפט היה במקום 6-7 מתוך 10
האיש ה"חזק" בעולם שבלוג זכה מקום אחד לפני האחרון מתוך 10

הוא צריך לזכות בתאור האיש היחסית חלש מאד ביחס לכל מתאמן כח אליט אבל שיכול לרוץ קצת יותר מהר מהיתר ולהעמיס דברים במשקל קל-בינוני קצת יותר מהר מהיתר ולזרוק משהו במשקל נוצה יותר גבוה מהיתר
כדי להמחיש את האבסורד הזוכה של 2020 בכלל לא עבר הפעם את הHeats, מרב שהתחרות לא מצליחה למדוד כח וביצועיות באופן עיקבי אלא כל מני יכולות אזוטריות לוליניות שבניהן לכח יש לא מעט פער.
לא פלא שהספורט איבד פופולריות, אין את מרתינס, אין את מטאוס, אין את תור, אין את אדי, אין את ביג זי
כל המתחרים פשוט אסופה של סטרונגמנים לא מאד חזקים , לא מאד מוכשרים, עד לרמה שאפילו Luke Stoltman -שנושק לגיל ה40 שלו עם קריירה מאד דלה וחסרת הישגים להוציא ניסיון שיא עולם בלוג שנה שעברה - היה קרוב לפודיום

מצב עגום מאד
בדדליפט היה בתיקו על 8 חזרות כשמקום ראשון היה 10 חזרות - פשוט היה מאד צמוד.
בלוג ליפט זה פשוט לא היה היום שלו - הוא כבר לחץ 210. ב195 הוא חטף סחרחורת כי זה בחוץ וזה ידוע שזה מאד קשה לעשות לוג ליפט בחוץ כשאתה מסתכל על השמים.
המנצח של שנה שעברה היה בקבוצה מאד stacked וליטרלי היה נקודה אחת פחות ממקום ראשון. בגלל חוקים מפגרים שנתנו חשיבות לאיוונט האחרון ולא countback כמו פעם הוא לא היה בגמר. אחרת היה עולה. דברים כאלה קוראים. קרה גם למנגוס ור מגנוסות שהיה 4 פעמים האיש החזק בעולם שנה אחרי הטייטל הרביעי שלו. והוא היה מפלצת סטטית. היה מנצח את באדנהורסט - דאז אלוף העולם בפווארליפטינג בסקוואט שהיה בWSM והיה מגיע מקום שני אחריו בדדליפט. SHIT HAPPENS. שלא לדבר על זה שאבא שלו נפטר לפני כמה שבועות ומיותר להגיד איך זה משפיע על ההכנה של בן אדם.
לגבי הטענה לאיבוד הפופולריות - הפופולריות של הספורט רק הולכת וגדלה משנה לשנה. בלייב של ביג לוז שבו חיכינו לתוצאות של האטלס סטונס היו 14 אלף איש.
לוק סטולטמן השתפר בטירוף משנה שעברה ובגלל זה הוא הצליח כל כך. הוא רק עכשיו הפך להיות סטרונגמן במשרה מלאה. לפני זה היה עובד במכרות גז והיה עושה שבוע שבוע בבית או משהו בסגנון - שזה גם אומר שבוע שבוע על האימונים. הוא לחץ את הלוג ליפט הכי כבד אי פעם (באימון) ואין ספק שיעשה את זה גם בתחרות בקרוב.
קיבלנו השנה את הגמר הכי צמוד שלדעתי אי פעם היה בWSM. אנחנו בתקופה מדהימה. אגב, אם תסתכל על התוצאות אני לא חושב שלמתיאוס בשיא שלו היה סיכוי נגד תום השנה. במדלי ובturntable אני אהיה אופטימי ואגיד שהיה מנצח את תום באחד ומגיע מקום 2 בשני, למרות שלדעתי היה מגיע 3-5 בturntable. בזריקת חבית במקרה האופטימי היה בתיקו עם ג'נשיה - כלומר 2 נקודות מתחת לתום בסוף היום הראשון. בלוג היה עושה 205 ומקבל 5 נקודות על תום - הובלה של 3 למתיאוס, בדדליפט במקרה הטוב היה עושה תיקו עם לוק סטולטמן על 6 חזרות וגם זה בספק - מה שהיה נותן לתום לצמצם 2 נקודות, והיינו מגיעים לסטונס כשתום בפיגור של נקודה, ואין שום ספק שתום היה מנצח את מתאוס בסטונס. אז גם ביום מושלם של מתיאוס הוא לא היה מצליח לנצח את תום פה. תום לחלוטין הרוויח את הטייטל הזה. בחישוב דומה גם מרטינז לא היה מנצח את זה. אולי לתור בשיא היה סיכוי פה.

@yanivgoft
מדוע מיקצים כמו:
דדליפט מחובר לרכב?
או פארמר ווק בתוך רכב קטן?
או סחיבת משאית?
הרמת עוגן למרחק?

היכן כל אלה נעלמו?

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
מדוע מיקצים כמו:
דדליפט מחובר לרכב?
או פארמר ווק בתוך רכב קטן?
או סחיבת משאית?
הרמת עוגן למרחק?

היכן כל אלה נעלמו?
הם לא נעלמו. הדדליפט השנה היה עם ארגזים של חברת knack, ולפני 3 שנים היה לך בגמר דדליפט מכונית.
Car walk יש המון בgiants live, פחות בwsm באמת, אבל למשל בגמר הם עשו frame עם חביות וויסקי.
משיכת משאית/מטוס וכו' יש כמעט בכל wsm. השנה הם עשו את הturntable שזה היה לדחוף רכבת.
אוגן היה בloading race ב2018, ובשנה שעברה למשל היו כל מני חלקים של monster truck.
שום דבר לא נעלם, וwsm חוזרים יותר ויותר לאיוונטים לא שגרתיים ומיוחדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית