הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית.

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
אחרי חודשיים החליפו לי כמה תרגילים:
Fbw שלוש פעמים בשבוע.

רגליים: לאנגים מוט,סקוואט,מכשיר להאמסטרינג.
חזה:בנץ רגיל,בנץ שיפוע חיובי,פרפר משקולות.
גב:פולי עליון רחב,חתירה במכונה.
כתפיים:לחיצת כתפיים דאמבלים,הרחקות לפנים(עד עכשיו הייתי עושה הרחקות לצדדים).
יד אחורית:פולי עליון.
יד קדמית:כפיפת מוט W,פטישים דאמבלים.
בטן כמה תרגילים.

בעיקרון הורידו לי כמה דברים והוסיפו לי בנץ חיובי פרפר עם משקולות עד עכשיו עשיתי מכונה,הרחקות לצדדים הורידו ושמו הרחקות לקדימה לא יודע למה.
ותרגילי יד קדמית גם הוסיפו ושינו.

אחלה תרגילים.

על מה אמורים לתת דעת? אין פה שום תוכנית...
מה הנפח? מה התכנון התקדמות? איפה התחלת ואיפה אתה עכשיו?

ולמה לתת ליד קדמית יותר נפח מיד אחורית?
ולחזה יותר מגב?

ומצטרף לשאלה של @Whale

• פותח/ת השרשור
מי הוריד ומי הוסיף

מאמן?
כן
הכל 3-4 סטים ב8-12 חזרות.
משתדל להעמיס כמה שיותר משקל שיכנס ב8 חזרות,אם לא אז פחות משקל ביותר חזרות.
הוא אמר שברוב הלחיצות היד אחורית עובדת חזק אז אין צורך.

נערך לאחרונה:
כן
הכל 3-4 סטים ב8-12 חזרות.
משתדל להעמיס כמה שיותר משקל שיכנס ב8 חזרות,אם לא אז פחות משקל ביותר חזרות.
הוא אמר שברוב הלחיצות היד אחורית עובדת חזק אז אין צורך.
תחליף מאמן

אגב הוא רשם הרחקות לפנים? או שאתה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא

חחחחחחח אני כתבתי אני לא זוכר איך הוא רשם התכוונתי לפנים הגוף לא לפנים פרצוף חחחחח
זה לא הפואנטה, זה חוסר הבנה בסיסית של ניתוחי תנועה.

במישור החיצי הקטנת זווית זה כפיפה. אפילו לקרוא לתרגיל בשמו הנכון הוא לא יכול

בחזיתי זה הרחקה. עזוב אפילו את זה הFBW מפגר לדעתי. כמות תרגילים מנופחת ללא בקרת עומסים וזרקיה שבלונית של טווח סטים חזרות ללא התחשבות בכלום.

מזל טוב יש לך מאמן שאת הבסיס של הבסיס לא יודע.

• פותח/ת השרשור
זה לא הפואנטה, זה חוסר הבנה בסיסית של ניתוחי תנועה.

במישור החיצי הקטנת זווית זה כפיפה. אפילו לקרוא לתרגיל בשמו הנכון הוא לא יכול

בחזיתי זה הרחקה. עזוב אפילו את זה הFBW מפגר לדעתי. כמות תרגילים מנופחת ללא בקרת עומסים וזרקיה שבלונית של טווח סטים חזרות ללא התחשבות בכלום.

מזל טוב יש לך מאמן שאת הבסיס של הבסיס לא יודע.
זה לא מאמן אישי זה מאמן מהחדר כושר שבונה תוכניות.
הוא אמר לי בעיקרון תוכנית לחודש.
יש לי שאלה בשלב מסויים כל מתאמן יצטרך לעשות פיצולים?או אפשר להמשיך fbw לתקופה ארוכה נגיד של מעל 4 חודש אימון

זה לא מאמן אישי זה מאמן מהחדר כושר שבונה תוכניות.
הוא אמר לי בעיקרון תוכנית לחודש.
יש לי שאלה בשלב מסויים כל מתאמן יצטרך לעשות פיצולים?או אפשר להמשיך fbw לתקופה ארוכה נגיד של מעל 4 חודש אימון

לא ממש הולך להכנס לזה

אתה יכול לעשות הכל כל עוד זה מספק לך התקדמות ותוצאות. אני אישית לא יעבוד בFBW עם מתאמנים שלי.

לא ממש הולך להכנס לזה

אתה יכול לעשות הכל כל עוד זה מספק לך התקדמות ותוצאות. אני אישית לא יעבוד בFBW עם מתאמנים שלי.

מה הבעיה עם FBW? (שואל עקרונית, בלי קשר לתוכנית של פותח השרשור)

כמו שנאמר מעליי אפשר לעשות הכל כל עוד זה עובד. בעיקרון לתוכניות כוח אתה יכול להתקדם הרבה זמן עם פול באדי, לגבי בילדינג אני לא יודע כמה זמן אפשר לשרוד ככה, אבל גם אז פיצול של יותר מ4 ימים בשנה הראשונה והרבה פעמים גם יותר זה מיותר לגמרי מבחינתי.

מה הבעיה עם FBW? (שואל עקרונית, בלי קשר לתוכנית של פותח השרשור)

שום בעיה עם המתכונת. הבעיה בביצוע

אם ניקח לדוגמה את תוכנית האימונים שלו

הוא יהיה הכי רענן בעבודת רגליים

ומשם סבבה בחזה

והשאר סמרטוט רצפה

אז מה שיוצא זה שהוא מייצר גירוי מספק לרק אחד 2 גג קבוצות שרירים והשאר נפח זבל, כי פשוט אין לו את הכוח או רצון להמשיך לעבוד קשה באימון של שעתיים.

בפועל זה יתורגם לכך שככל הנראה הוא יתקע, כתוצאה מעייפות מצטברת של פלג הגוף התחתון, ובמקביל לא יתקדם הרבה (השערה שלי) בפלג הגוף העליון

אפשר להתמודד עם זה בעזרת בקרת עומסים, מה שלא קיים פה

או עבודה עם מבני undulating ששם בכל אימון קבוצת שריר אחרת בעדיפות גבוה יותר.

אבל אם כבר אז פשוט תעבוד על פי חלוקה הגיונית ששומרת על השרירים כגורם מגביל ולא מערכת העצבים או מלאי גליקוגן ומוטיבציה

הbias האישי שלי זה לא להשתמש בFBW כי פשוט מאוד לעולם לא התנסיתי איתה, וגם אני ממש לא רואה צורך בהתחשב במגבלות של התכנון הזה. אני יודע לעבוד בצורה מאוד ספציפית והיא עובדת לי ולמתאמנים שלי, אז למה לשנות?

ומשם סבבה בחזה

והשאר סמרטוט רצפה

אז מה שיוצא זה שהוא מייצר גירוי מספק לרק אחד 2 גג קבוצות שרירים והשאר נפח זבל, כי פשוט אין לו את הכוח או רצון להמשיך לעבוד קשה באימון של שעתיים.

בפועל זה יתורגם לכך שככל הנראה הוא יתקע, כתוצאה מעייפות מצטברת של פלג הגוף התחתון, ובמקביל לא יתקדם הרבה (השערה שלי) בפלג הגוף העליון

אבל אם כבר אז פשוט תעבוד על פי חלוקה הגיונית ששומרת על השרירים כגורם מגביל ולא מערכת העצבים או מלאי גליקוגן ומוטיבציה

הbias האישי שלי זה לא להשתמש בFBW כי פשוט מאוד לעולם לא התנסיתי איתה, וגם אני ממש לא רואה צורך בהתחשב במגבלות של התכנון הזה. אני יודע לעבוד בצורה מאוד ספציפית והיא עובדת לי ולמתאמנים שלי, אז למה לשנות?

גם לי היה נראה ממבט ראשון שהתכנית הרבה יותר מדי עמוסה בנפח, אבל פותח השרשור לא ציין את הרמה שלו. למפתחי גוף מתקדמים זה דווקא נפח טיפוסי ל FBW. אני לא חושב שמפתח גוף שהוא לא מתחיל יוגבל מעייפות/מאגרי ליקוגן בתוכנית הזאת. זה נפח מכובד, אבל לא כזה גדול.

• פותח/ת השרשור

ומשם סבבה בחזה

והשאר סמרטוט רצפה

אממ כן האימון נמשך כמעט שעתיים ואני ממש גמור אחריו ואפילו יום אחריו כולי מותש ועייף רוב היום.
גם לי היה נראה ממבט ראשון שהתכנית הרבה יותר מדי עמוסה בנפח, אבל פותח השרשור לא ציין את הרמה שלו. למפתחי גוף מתקדמים זה דווקא נפח טיפוסי ל FBW. אני לא חושב שמפתח גוף שהוא לא מתחיל יוגבל מעייפות/מאגרי ליקוגן בתוכנית הזאת. זה נפח מכובד, אבל לא כזה גדול.
מתאמן כחודשיים ו7 ימים בול.

מפתחי גוף מתקדמים לא לוקחים תוכנית ממאמן בחדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית