הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף אומגה 3 בקירור מול תוסף אומגה 3 רגיל - מה עדיף?

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
מי שמכיר את אומגה גליל, יש הצדקה לשלם סכומים כאלו על אומגה 3?

הם משווקים את זה בצורה שלכאורה קוטלת כל מוצר אחר, טוענים שמקפידים על קירור הרבה מעבר לנדרש, גם בהובלה שהם מקבלים מחו"ל וגם בשינוע של המוצר בארץ והכל כדי למנוע חמצון.

בתכלס, אומגה 3 מiherb יכול לסגור לי פינה או שבאמת האומגה גליל הוא מוצר כזה אופטימלי?

@Yuval Maimon אשמח גם לשמוע את דעתך

אין שום סיבה בעולם לשלם מחירים כאלה על תוסף תזונה למרות שאם הם מקפידים על קירור לכל אורך הייצור והשינוע של המוצר זה באמת עושה את ההבדל מבחינת חמצון כמו שהם אמרו.
אומגה 3 מאייהרב כנראה לא מאוחסן באותם תנאים אבל מה יש לך להפסיד, אני בכלל חושב שמיותר להשתמש בתוספי תזונה כשיש הכול במזון (אולי חוץ מויטמין D), אם אתה לא אלרגי זאת בעיה מבחינתך לשלב פעמיים בשבוע מנת דג שמן כמו מקרל או סרדין או סלמון? כי אם תעשה את זה יש לך מספיק אומגה 3 מהחי שלא מתחמצן בניגוד לקפסולות.

בתכלס, אומגה 3 מiherb יכול לסגור לי פינה או שבאמת האומגה גליל הוא מוצר כזה אופטימלי?
לא יכול להמליץ פה על חברות קודם כל.
אם השאלה לגבי מה עדיף - אומגה 3 בקירור או אומגה 3 מאיי-הרב, עדיין לא יהיה לי מושג איך לענות לך כי אני לא מכיר את התחום הזה מספיק.
לכאורה, התוסף יכול להתחמצן אם מאוחסן בתנאים לא מתאימים, ולרוב מה שנמכר בארץ או מגיע במשלוחים לא נשמר בקירור תמידי.

כמה מתחמצן והאם זה במידה קריטית? כמה זה משנה באמת? האם החמצון באמת יכול להזיק? אין לי שמץ. מעדיף לחסוך את הדילמה ולאכול דגים.

יכול לחפש חומר רלוונטי פה, הרמה אמורה להיות גבוהה יחסית:

Facebook Groepen

Facebook Groepen

Facebook Groepen

שלושת הקישורים מאותה קבוצה, שים לב שהבעלים של אותה חברה (גליל) נמצא באותה קבוצה. מה ש*הוא* כותב על אומגה 3 גליל צריך לקחת מאוד בזהירות. לא צירפתי פוסטים שלו לכאן בכוונה.

ומציע לחפש בפורום את המילה IFOS (תקן מסוים שקשור לנושא).

כל יצרני האומגה 3 בארה''ב שאני מכיר מטהרים את הבקבוקים מחמצן עם חנקן לפני שהם מכניסים את הכמוסות, וכמובן אוטמים את הבקבוקים למנוע חדירת אוויר שעלול להוביל לחמצון. בקיצור, כל עוד הבקבוק לא נפתח אין לך מה לדאוג. מדובר בטריק שיווקי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין שום סיבה בעולם לשלם מחירים כאלה על תוסף תזונה למרות שאם הם מקפידים על קירור לכל אורך הייצור והשינוע של המוצר זה באמת עושה את ההבדל מבחינת חמצון כמו שהם אמרו.
אומגה 3 מאייהרב כנראה לא מאוחסן באותם תנאים אבל מה יש לך להפסיד, אני בכלל חושב שמיותר להשתמש בתוספי תזונה כשיש הכול במזון (אולי חוץ מויטמין D), אם אתה לא אלרגי זאת בעיה מבחינתך לשלב פעמיים בשבוע מנת דג שמן כמו מקרל או סרדין או סלמון? כי אם תעשה את זה יש לך מספיק אומגה 3 מהחי שלא מתחמצן בניגוד לקפסולות.

זו הצעה נהדרת, אין לי בעיה לאכול דגים, יש לי בעיה לבשל.
אתה צריך אומגה 3 או שאתה סתם משער ומוכן לשלם הרבה כסף על משהו שיכול להיות שלא תצטרך?

בטוח, אין לי מקורות לאומגה 3 בתפריט שלי וגם לא מעוניין להוסיף
לא יכול להמליץ פה על חברות קודם כל.
אם השאלה לגבי מה עדיף - אומגה 3 בקירור או אומגה 3 מאיי-הרב, עדיין לא יהיה לי מושג איך לענות לך כי אני לא מכיר את התחום הזה מספיק.
לכאורה, התוסף יכול להתחמצן אם מאוחסן בתנאים לא מתאימים, ולרוב מה שנמכר בארץ או מגיע במשלוחים לא נשמר בקירור תמידי.

כמה מתחמצן והאם זה במידה קריטית? כמה זה משנה באמת? האם החמצון באמת יכול להזיק? אין לי שמץ. מעדיף לחסוך את הדילמה ולאכול דגים.

יכול לחפש חומר רלוונטי פה, הרמה אמורה להיות גבוהה יחסית:

Facebook Groepen

Facebook Groepen

Facebook Groepen

שלושת הקישורים מאותה קבוצה, שים לב שהבעלים של אותה חברה (גליל) נמצא באותה קבוצה. מה ש*הוא* כותב על אומגה 3 גליל צריך לקחת מאוד בזהירות. לא צירפתי פוסטים שלו לכאן בכוונה.

ומציע לחפש בפורום את המילה IFOS (תקן מסוים שקשור לנושא).

תודה!
כל יצרני האומגה 3 בארה''ב שאני מכיר מטהרים את הבקבוקים מחמצן עם חנקן לפני שהם מכניסים את הכמוסות, וכמובן אוטמים את הבקבוקים למנוע חדירת אוויר שעלול להוביל לחמצון. בקיצור, כל עוד הבקבוק לא נפתח אין לך מה לדאוג. מדובר בטריק שיווקי.

תראה, עולה מהפרסומים של היצרן שדיברתי עליו שהקירור מונע התחמצנות ולא נוכחות של אוויר במיכל.
אם ככה איך קשור עניין הטמפרטורה?

אם כבר לשלם ככה בשביל אומגה 3, קנה אקסום3 או 70% DHA

באומגה 3 רגיל:
1. שלא יהיה מחומצן
2. עשו בדיקות לסינון מתכות ורעלנים
3. שלא יהיה יקר

רוב החברות הגדולות עונות על הקריטריונים האלה, ואתה יכול להשיג בזול בiherb

זו הצעה נהדרת, אין לי בעיה לאכול דגים, יש לי בעיה לבשל.

בטוח, אין לי מקורות לאומגה 3 בתפריט שלי וגם לא מעוניין להוסיף

תודה!

תראה, עולה מהפרסומים של היצרן שדיברתי עליו שהקירור מונע התחמצנות ולא נוכחות של אוויר במיכל.
אם ככה איך קשור עניין הטמפרטורה?
הם יפרסמו כל מה שצריך בשביל לעלות מחיר למוצר שלהם.
אם הם טוענים שזה מחייב משלוח בקירור, שיוכיחו.
מבחינה עובדתית קירור ממש לא מונע התחמצנות, אלא מעכב אותו. אז גם הניסוח שגוי.
מה שבאמת מסכן את האומגה 3 זה... חמצן. לכן הבקבוק עובר טיהור עם חנקן. ואחרי פתיחה נכנס למקפיא.
מבחינת תנאי הובלה זה בדיוק כמו שאר התוספים - לא במיכל שקוף ולא בחום קיצוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית