עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נייסמודנה
נייס
בהזדמנות ,אחפור לך על זה מתישהו
@אני=] להגיד מסה זה בסדר?
🤣🤣🤣אני לא אוכל דג חי, אז אני הורג אותו קודם
תודה רבה!פופקורן - אני קונה את הגרעינים האלה פופקורן ואחרי שהבנתי איך להכין אותם נכון זה פשוט מדהים - הרבה נפח, הרבה סיבים וטעים מאוד.
תודה:)אוקיי, אמרת גיוון אמרת אלחנן.
יש לי ימים שמתחשק לי משהו שיקח לי הרבה זמן להכין אבל יהיה שווה את זה.
לזניה ביתי, ממש שווה. אתה יכול למצוא כל מתכון שתרצה באינטרנט, אני מכין את הפסטה בעצמי, אני אוהב קמח כוסמין מלא, אבל אפשר גם קמחים אחרים.
חזה עוף ממולא, חשוב לטגן את הירקות לפני שממלאים את החזה, אחרת זה נשאר חי.
סושי ביתי, הכי קל בעולם, אני מכין עם אורז מלא לקבל יותר סיבים וכי זה טעים. אני לא אוכל דג חי, אז אני הורג אותו קודם ואופה בתנור. תצטרך אצות סושי, והמשטח לגלגל אותם, להכין את האורז עם יותר מים מסתם אורז ושיהיה אורז עגול. רוטב סויה או טיריאקי, וואסאבי ומקלות סניות לחוויה המושלמת.
כדי לחתוך סושי, הסוד זה סכין חד עם שיניים טבול במים רותחים.
מוקפצים, יש לך מוקפצים עם טופו, אני מעדיף שיהיה קצת סיני כזה עם צ'ילי, ג'ינג'ר סויה ודבש. רצוי לטגן את הירקות והטופו בנפרד, ורק אחר כך לערבב יחד.
אפשר לעשות מוקפצים עוף.
מרקים גם רעיון, מרק בצל, מרק כתום, ירקות, עוף, אפונה, עדשים.
Meatballs כדורי בשר ברוטב עם ספגטי, אני אוהב בצל קצוץ בתוך הבשר.
לחם מחמצת זה ממש קל להכין, כל סנדוויץ איתו זה גן עדן, רק צריך את המחמצת קודם, אז צריך להכיר מישהו, לי תמיד יש.
בא לי להכין טף, אף פעם לא הכנתי, אבל בעז"ה אנסה.
פנקייק, עם שייק תות בננה ומנגו, וסירופ מייפל טבעי, עזוב חלבון, זה פשוט טעים.
לפעמים יש לי חשק לבראוניז וגלידה שאני מכין. הבראוניז משתלב יופי עם חמאת בוטנים, פשוט תוריד קצת שמן בהכנה ותחליף בחמאת בוטנים. והגלידה זה סוד איך שאני מכין, אבל בראוניז עם גלידה ווניל, מעיף.
צ'ולנט רץ, כנפיים או חזה הודו, המבוגר בשר או הודו, סלמון, שקשוקה.
יש כל מיני פאי שאתה יכול להכין. תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שום ובצל, זה משהו מיוחד.
סלטים זה שיא הגיוון, סלט רגיל, כרוב, סלק, ישראלי, סלט קינואה, סלט בורגול, סלט עם חתיכות מנגו עוף ורימון ממש מפתיע אבל טעים. הסוד בסלטים זה ברוטב.
חוץ מזה, מה ההגדרה של סלט? ירקות יחד? אז מרק זה סלט?
בקיצור, תגיד לי אם צריך עוד, אשלוף עוד כמה.
@אני=] להגיד מסה זה בסדר?
אה... קלוריות?תודה רבה!
יש מצב קצת מרחיב על איך להכין אותם?
תודה:)
רק נשמע סיוט לעקוב אחרי כל הקלוריות חחחח
מחמם את המחבת על אש בינונית, מקטין את האש וזורק את הגרעינים על המחבת ומכסה עם מכסה שמכסה בדיוק את המחבת. לאחר 3 דקות הגרעינים מתחילים להתפוצץ ומהרגע שהם מתחילים להתפוצץ תן ניעור כל כמה שניות.יש מצב קצת מרחיב על איך להכין אותם?
קורה לטובים ביותראם אדם שלא מתאמן יסתכל מה אני אוכל מהצד הוא יחשוב שאני דפוק
בישביל מה יש לך אותי מתוקההמתכון המקורי?
אם כן,הייתי רוצה שנהיה חברים
איפה ואיזה אבקת חלבוני ביצה אתם קונים? והאם זה חסכוני? אני קניתי ליטר וחצי של חלבון ביצה נוזלי בארץ אבל זה לא יוצא חסכוני בכלל... איזה 60 שקל... כבר יותר זול לקנות שני ארגזי ביצים ולהכין לבד . אז מסקרן אותי לדעת אם האופציה של האבקה שווה?
מה???איפה ואיזה אבקת חלבוני ביצה אתם קונים? והאם זה חסכוני? אני קניתי ליטר וחצי של חלבון ביצה נוזלי בארץ אבל זה לא יוצא חסכוני בכלל... איזה 60 שקל... כבר יותר זול לקנות שני ארגזי ביצים ולהכין לבד . אז מסקרן אותי לדעת אם האופציה של האבקה שווה?
מדובר באבקה של חלבוני ביצהאיפה ואיזה אבקת חלבוני ביצה אתם קונים? והאם זה חסכוני? אני קניתי ליטר וחצי של חלבון ביצה נוזלי בארץ אבל זה לא יוצא חסכוני בכלל... איזה 60 שקל... כבר יותר זול לקנות שני ארגזי ביצים ולהכין לבד . אז מסקרן אותי לדעת אם האופציה של האבקה שווה?
בחנות באזור תעשיה חולון הם מוכרים בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי קפוא. איפה אתה קנית ב 15 שקל?מה???
אני קנית ליטר ב 15.
איפה אתה קונה?
מדובר באבקה של חלבוני ביצה
וניתן להשיג במייפרוטאין
מערבבים עם חלב/מים
יש גם בטעמים כמובן
הניטרלי מתפקד באפייה/בישול הרבה יותר טוב מאבקת חלבון ממה שניסיתי עד עכשיו
מ. לסראיפה אתה קנית ב 15 שקל?