הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אוכלים ביום יום? המלצות למתכונים מסויימים?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
אני ממש צריל המלצות לגיוון, כי אני אוכל כל יום בערך אותו דבר חחחח(סוג של פחמימה כמו לחם/דגנים, חלבון כרגיל פשוט כמו שהוא ושומן זה בדרכ אגוזים)

נערך לאחרונה:
פרנץ' טוסט - מצאתי לחם שהוא יחסית דל בקלוריות והוא מאוד קל אז אני יכול לאכול יותר פרוסות ממנו ביחס ללחמים אחרים. אז אני עושה בלילה עם 100 מ"ל חלב 1%, 200 מ"ל מים, סקופ של אבקת ביצים Egg White Powder, קינמון ותמצית וניל. טובל את הלחם, מטגן ואוכל עם יוגורט שוקולד דל קלוריות או סירופ מייפל ללא סוכר.

פנקייקים, עוגות ועוגיות חלבון - יש אלף מתכונים, תנסה כל מיני עד שאתה מוצא את המתכונים שאתה אוהב.

גלידה - כתבתי על זה פה שאלה - הרטבים של מי פרוטאין והסירופ - תקף רק חודש? בעמוד השני. מאז קניתי בלנדר נינג'ה וחייב לאמר שזו הקניה הכי טובה שעשיתי בחיי.

פופקורן - אני קונה את הגרעינים האלה פופקורן ואחרי שהבנתי איך להכין אותם נכון זה פשוט מדהים - הרבה נפח, הרבה סיבים וטעים מאוד.

חביתות - בגדול כל מה שיש לך בבית זרוק על המחבת ותקשקש עם ביצים. בצל, פטריות, תפוחי אדמה, בטטה, שימורי שעועית, שימורי גרגירי חומוס, גבינה צהובה 5%, פסטרמה וכו'.

דברים "רגילים" - חזה עוף, כנפיים, קצת דגים, קצת בקר, אורז, ירקות וכו'.

בתיאבון 😋🍴

• פותח/ת השרשור
פופקורן - אני קונה את הגרעינים האלה פופקורן ואחרי שהבנתי איך להכין אותם נכון זה פשוט מדהים - הרבה נפח, הרבה סיבים וטעים מאוד.
תודה רבה!
יש מצב קצת מרחיב על איך להכין אותם?
אוקיי, אמרת גיוון אמרת אלחנן.

יש לי ימים שמתחשק לי משהו שיקח לי הרבה זמן להכין אבל יהיה שווה את זה.

לזניה ביתי, ממש שווה. אתה יכול למצוא כל מתכון שתרצה באינטרנט, אני מכין את הפסטה בעצמי, אני אוהב קמח כוסמין מלא, אבל אפשר גם קמחים אחרים.

חזה עוף ממולא, חשוב לטגן את הירקות לפני שממלאים את החזה, אחרת זה נשאר חי.

סושי ביתי, הכי קל בעולם, אני מכין עם אורז מלא לקבל יותר סיבים וכי זה טעים. אני לא אוכל דג חי, אז אני הורג אותו קודם ואופה בתנור. תצטרך אצות סושי, והמשטח לגלגל אותם, להכין את האורז עם יותר מים מסתם אורז ושיהיה אורז עגול. רוטב סויה או טיריאקי, וואסאבי ומקלות סניות לחוויה המושלמת.
כדי לחתוך סושי, הסוד זה סכין חד עם שיניים טבול במים רותחים.

מוקפצים, יש לך מוקפצים עם טופו, אני מעדיף שיהיה קצת סיני כזה עם צ'ילי, ג'ינג'ר סויה ודבש. רצוי לטגן את הירקות והטופו בנפרד, ורק אחר כך לערבב יחד.
אפשר לעשות מוקפצים עוף.

מרקים גם רעיון, מרק בצל, מרק כתום, ירקות, עוף, אפונה, עדשים.

Meatballs כדורי בשר ברוטב עם ספגטי, אני אוהב בצל קצוץ בתוך הבשר.

לחם מחמצת זה ממש קל להכין, כל סנדוויץ איתו זה גן עדן, רק צריך את המחמצת קודם, אז צריך להכיר מישהו, לי תמיד יש.

בא לי להכין טף, אף פעם לא הכנתי, אבל בעז"ה אנסה.

פנקייק, עם שייק תות בננה ומנגו, וסירופ מייפל טבעי, עזוב חלבון, זה פשוט טעים.

לפעמים יש לי חשק לבראוניז וגלידה שאני מכין. הבראוניז משתלב יופי עם חמאת בוטנים, פשוט תוריד קצת שמן בהכנה ותחליף בחמאת בוטנים. והגלידה זה סוד איך שאני מכין, אבל בראוניז עם גלידה ווניל, מעיף.

צ'ולנט רץ, כנפיים או חזה הודו, המבוגר בשר או הודו, סלמון, שקשוקה.

יש כל מיני פאי שאתה יכול להכין. תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שום ובצל, זה משהו מיוחד.

סלטים זה שיא הגיוון, סלט רגיל, כרוב, סלק, ישראלי, סלט קינואה, סלט בורגול, סלט עם חתיכות מנגו עוף ורימון ממש מפתיע אבל טעים. הסוד בסלטים זה ברוטב.
חוץ מזה, מה ההגדרה של סלט? ירקות יחד? אז מרק זה סלט?
בקיצור, תגיד לי אם צריך עוד, אשלוף עוד כמה.

@אני=] להגיד מסה זה בסדר?
תודה:)
רק נשמע סיוט לעקוב אחרי כל הקלוריות חחחח

תודה רבה!

תודה:)
רק נשמע סיוט לעקוב אחרי כל הקלוריות חחחח
אה... קלוריות?
חחח...
כן, זה לא פשוט, תלוי כמה התשוקה חזקה למשהו באמת טעים ואתה מוכן להשקיע ולעקוב. ואם זה מסה, זה בהחלט שווה את ההשקעה, אתה בקלות סוגר את הערכים שלך עם ק"ג בשר בלזניה שלך וכל המתלווה אליו.

מחמם את המחבת על אש בינונית, מקטין את האש וזורק את הגרעינים על המחבת ומכסה עם מכסה שמכסה בדיוק את המחבת. לאחר 3 דקות הגרעינים מתחילים להתפוצץ ומהרגע שהם מתחילים להתפוצץ תן ניעור כל כמה שניות.

פעם חשבתי שפופקורן צריך הרבה חום ושעדיף לא לגעת בו בזמן ההכנה. אז הייתי מכין על אש גדולה ולא מנער ואז חלק מהגרעינים לא התפוצצו ומה שכן התפוצץ נשרף בזמן שהייתי מחכה לשאר.

בקיצור לחמם מחבת, לשמור על אש קטנה-בינונית, לנער כל כמה שניות וסבלנות.

כשאני קם - שיבולת שועל עם חלבון וכפית חמאת בוטנים, עם משקה קקאו בצד

מאוחר יותר - שטויות שאני מכניס בשביל קלוריות/ להחזיק אותי עד לצהריים:
- פריכיות אורז עם קטשופ וגבנצ ולהכניס למיקרו ל50 שניות
- טורטיות עם פסטרמה וירקות
- טונה עם טורטייה או משהו
- Cream of Rice עם מעדן 60 קלוריות וחלבון כלשהו בצד (גבינה צהובה/טונה עם קטשופ, פשוט שיהיה חלבון)
תלוי מה בא לי, טפשר גם לשים את הטורטייה על מחבת ולהכניס גבינה ורוטב עגבניות בפנים או משהו, יש מלא אןפציות
זה יוצא 200-400 בדרך כלל עם 20-30 חלבון לארוחה הזאת

בצהריים - מקפיץ בצל ופלפל ומוסיף חזה עוף, אחר כל עגבנייה ותבלינים, חומץ וממתיק כדי שלא יהיה מר
לפעמים שם את זה עם קערה ענקית של כרוב ומוסיף תפוחי אדמה (בדרך כלל בימים שאני לא מתאמן כי זה יושב בבטן)
לפעמים מכין Cream of Rice ומערבב בפנים רסק עגבניות, פפריקה מעושנת ושום ואז שם את זה מעל וזה יוצא מעולה
מעל שם לימון וקטשופ, לפעמים כפית טחינה

בערב שוב שיבולת שועל עם חלבון אבל אני מוסיף רסק תפוחים ופצפוצי אורז

ובלילה אני אוכל גביע גבינה לבנה מעורבב עם 2 שקיות ממתיק ומעדן 30 קלוריות, מעל מוסיף מנה של קורנפלקס שאני אוהב ולפעמים גם מנה של שיבולת שועל

אם אדם שלא מתאמן יסתכל מה אני אוכל מהצד הוא יחשוב שאני דפוק

המתכון המקורי?
אם כן,הייתי רוצה שנהיה חברים
בישביל מה יש לך אותי מתוקה
לנושא עצמו אני אוכל מה שבא לי ביום יום אבל כרגע בגלל שאני בחיטוב, בדרכ 2 ביצים, בולגרית(אמיתית מבולגריה לא החרא שמוכרים בארץ ויש הבדל, האמיתי זה זהב שמשווים את זה לארץ)או צ'דר או בלי כלום, קפה לבוקר. צהריים דוחף בשר(לא משנה איזה בשר, מה שנכנס, נכנס. מוסיף טחינה במידה ואני מעוניין.
בערב סלט שמורכב ממלפפון ועגבנייה, אולי מוסיף עוד בולגרית וסקופ-שתיים של חלבון עם חלב ואולי עם חמאת בוטנים.

אני אוכל כמעט כל דבר שאני חפץ בו, רק שאני הופך את זה לגרסה דלת קלוריות עד כמה שניתן תוך כדי שאני דואג שהמאכל לא יאבד את הטעם שלו. ניקח טוסט כדוגמה, אני אקח לחם שיש בו יותר סיבים תזונתיים וחלבון, גבנ״צ 9%, גבינת שמנת 5%, פסטרמות דלות קלוריות והנה טוסט מטורף שאף פעם לא נמאס ממנו.
התפריט שלי מגוון מאוד ואלו הנבחרים שלי פר ארוחה:
א. בוקר - טוסט / פרנץ׳ טוסט עם פירות / שקשוקה
ביניים - 2 מנות קורנפלקס עם גביע יוגורט (חלום)
א. צהריים - טורטייה / דגים עם תפו״א וירקות בתנור
א. ערב - חביטורטייה / פנקייק חלבון
לילה - פופקורן / שייק גלידה עם חלבון ופירות

לחם חלבון
5-6 חלבוני ביצה
10 גרם סטיביה/ממתיק אחר באבקה
10 גרם קמח תירס גרוס דק

להקיף הכל לקצף יציב,לסדר עם מרית על נייר האפייה בצורה עגולה או מאורכת.
לאפות בחום של 180-200 מעלות
25-30 דק אפיה
לחם ענן לפנים

לאחרונה גיליתי את האבקת חלבוני ביצה ויש לי אין סוף מתכונים

הגירסה המתוקה:
30 גרם אבקת חלבוני ביצה
200 מל חלב(משתמשת בחלב שקדים 13 קלוריות ל100 מל)
ממתיק(אני שמה נוזלי)

מחממת מחבת שטוחה.
ושופכת טיפה מהבלילה ומסובבת את המחבת,יוצאים מלא קרפים מהבלילה הזו
מגלגלת אותם בכל מה שמתחשק. לרוב זה יוגורט פרו עם קינמון וסוכר(סוויטנגו)

אופציה מלוחה:
30 גרם אבקת חלבוני ביצה
150 מל חלב(משתמשת בחלב שקדים 13 קלוריות ל100 מל)
5 גרם אבקת אפיה.
פה מה שמתחשק לי,תירס/פטריות/בצל ושמה בפנים גם פרוסות גבינה צהובה.

שמה בתבנית ולתנור. יוצא כמו פשטידה מושלמת בכלום קלוריות ומלא חלבון

או שאני בכלל הופכת את זה לבסיס לפיצה(יעני פיצה)ושמה רסק עגבניות וכו

איפה ואיזה אבקת חלבוני ביצה אתם קונים? והאם זה חסכוני? אני קניתי ליטר וחצי של חלבון ביצה נוזלי בארץ אבל זה לא יוצא חסכוני בכלל... איזה 60 שקל... כבר יותר זול לקנות שני ארגזי ביצים ולהכין לבד . אז מסקרן אותי לדעת אם האופציה של האבקה שווה?

איפה ואיזה אבקת חלבוני ביצה אתם קונים? והאם זה חסכוני? אני קניתי ליטר וחצי של חלבון ביצה נוזלי בארץ אבל זה לא יוצא חסכוני בכלל... איזה 60 שקל... כבר יותר זול לקנות שני ארגזי ביצים ולהכין לבד . אז מסקרן אותי לדעת אם האופציה של האבקה שווה?

הכי זול מmyprotein 2.5 קילו ללא טעם.

מה???
אני קנית ליטר ב 15.
איפה אתה קונה?

מדובר באבקה של חלבוני ביצה
וניתן להשיג במייפרוטאין
מערבבים עם חלב/מים
יש גם בטעמים כמובן
הניטרלי מתפקד באפייה/בישול הרבה יותר טוב מאבקת חלבון ממה שניסיתי עד עכשיו

מה???
אני קנית ליטר ב 15.
איפה אתה קונה?
בחנות באזור תעשיה חולון הם מוכרים בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי קפוא. איפה אתה קנית ב 15 שקל?
תוך חביתה וחצי נגמר לי חח
מדובר באבקה של חלבוני ביצה
וניתן להשיג במייפרוטאין
מערבבים עם חלב/מים
יש גם בטעמים כמובן
הניטרלי מתפקד באפייה/בישול הרבה יותר טוב מאבקת חלבון ממה שניסיתי עד עכשיו

מעולה תודה הזמנתי את זה
Egg White Powder

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית