הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
היי, אשמח לפידבקים ונקודות לשיפור לדדליפט 90 קילו, ג.מ 181/68

מציין שהחזרה הראשונה שלי לא טובה כי אני מוגבל בכיפוף של הברך בגלל קרע במיניסקוס

Streamable Video

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה יותר מידי all over the place בשביל לסדר את זה בכמה דגשים.
תתחיל מלראות סרטונים ולתקן לבד דברים בסיסיים.

אני אצפה בזה, האמת שלמדתי את הדדליפט מהמאמן בחדכ שגם טוען שהטכניקה טובה, מאכזב לאללה.
תודה.

אני רק אוסיף ל @StrongEnough
ממליץ לאחר שאתה צופה בסרטונים להוריד משקל משמעותית עד שתלמד טכניקה מספיק טובה שלא תגיע לפציעה. הסיכוי להיפצע מדדליפט גבוה מאוד אם אתה עובד בטכניקה לא נכונה. יכול להעלות לפורום פה לקבל פידבקים לגבי טכניקה , לא יודע מי זה המאמן הזה אבל אם הוא טוען שזו טכניקה מעולה אולי עדיף לא להקשיב לו

אני רק אוסיף ל @StrongEnough
ממליץ לאחר שאתה צופה בסרטונים להוריד משקל משמעותית עד שתלמד טכניקה מספיק טובה שלא תגיע לפציעה. הסיכוי להיפצע מדדליפט גבוה מאוד אם אתה עובד בטכניקה לא נכונה. יכול להעלות לפורום פה לקבל פידבקים לגבי טכניקה , לא יודע מי זה המאמן הזה אבל אם הוא טוען שזו טכניקה מעולה אולי עדיף לא להקשיב לו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט אין סטאפ בכלל, חזרות מאוד שונות אחת מהשנייה ויש חזרות שאתה עושה סטאפ וחזרות שאתה פשוט "מקפיץ" את המוט על הרצפה במקום לעצור
לתרגיל קוראים "דד" ליפט מסיבה מסוימת, כי המוט מת על הרצפה כלומר בלי תנועה בין החזרות שלך
אתה צריך להיות הרבה יותר tight, אתה רך רצח בסטאפ ואין כיווץ כמעט

יש יותר מדי, אתה צריך ללמוד את הבסיס של התנועה
תתחיל בללמוד סטאפ טוב ולתת יותר לג דרייב בהתחלה

• פותח/ת השרשור
פשוט אין סטאפ בכלל, חזרות מאוד שונות אחת מהשנייה ויש חזרות שאתה עושה סטאפ וחזרות שאתה פשוט "מקפיץ" את המוט על הרצפה במקום לעצור
לתרגיל קוראים "דד" ליפט מסיבה מסוימת, כי המוט מת על הרצפה כלומר בלי תנועה בין החזרות שלך
אתה צריך להיות הרבה יותר tight, אתה רך רצח בסטאפ ואין כיווץ כמעט

יש יותר מדי, אתה צריך ללמוד את הבסיס של התנועה
תתחיל בללמוד סטאפ טוב ולתת יותר לג דרייב בהתחלה

תודה, מה זה סטאפ ולג דרייב?

תודה, מה זה סטאפ ולג דרייב?
לג דרייב - בהכי פשוט שיש לדחוף עם הרגליים

סטאפ זה הכנה למשיכת המוט מהרצפה, להכין את הגוף ולהיות הכי מכווץ שיש, קשה להסביר את זה על רגל אחת אבל מישהו פה צירף לך הרבה סרטונים לדדליפט, אם הם לא מכסים את הנושא הזה פשוט תחפש ביוטיוב סטאפ לדדליפט קונבנציונלי באנגלית, עדיף ערוצי פווארליפטינג מוכרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לג דרייב - בהכי פשוט שיש לדחוף עם הרגליים

סטאפ זה הכנה למשיכת המוט מהרצפה, להכין את הגוף ולהיות הכי מכווץ שיש, קשה להסביר את זה על רגל אחת אבל מישהו פה צירף לך הרבה סרטונים לדדליפט, אם הם לא מכסים את הנושא הזה פשוט תחפש ביוטיוב סטאפ לדדליפט קונבנציונלי באנגלית, עדיף ערוצי פווארליפטינג מוקרים

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית