עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעלה קלוריות סוף החודש ומחטב שוביאאלה תגדל קצת
מה אתה מחטב כל חודש מה הלוזמעלה קלוריות סוף החודש ומחטב שוב
אני 87 קג יש בשר
לא הבנת שהוא חרטטן ? LOL וגם כל התמונות המוזרות שהוא מעלה הזויות צילום שהתמונה ענקית וכומה אתה מחטב כל חודש מה הלוז
אני יודע שזוויות עושות הכל תרגעלא הבנת שהוא חרטטן ? LOL וגם כל התמונות המוזרות שהוא מעלה הזויות צילום שהתמונה ענקית וכו
הוא גם נראה 1.73 מקסימום ואומר שהוא 1.80 אבל שיהיה
NO HATE
סתם לא מבין איך אנשים קונים הכל, בטח גם אוכל פיצות כל יום כמו שאמר ומתחטב לרמה של וורידים בבטן כאילו יש לו גנים שאין ל 99.9 אחוז מהאנשים בעולם
נודר נדר 1.80לא הבנת שהוא חרטטן ? LOL וגם כל התמונות המוזרות שהוא מעלה הזויות צילום שהתמונה ענקית וכו
הוא גם נראה 1.73 מקסימום ואומר שהוא 1.80 אבל שיהיה
NO HATE
סתם לא מבין איך אנשים קונים הכל, בטח גם אוכל פיצות כל יום כמו שאמר ומתחטב לרמה של וורידים בבטן כאילו יש לו גנים שאין ל 99.9 אחוז מהאנשים בעולם
אין כמו פיצה אבל אלא אם אתה אתלט על מאוד גבוהה שמתחטב על הרבה קלוריות קשה לי להאמין שאפשר להגיע לאחוז כזה עם תזונה כמו שהוא מתאר ( לא סופר לא שם לב אוכל מה שבא לי וכאלה)אני יודע שזוויות עושות הכל תרגע
אין כמו פיצה חביבי @nlr666
מוזמן לאימון היחד ונצטלם אחד ליד השניאין כמו פיצה אבל אלא אם אתה אתלט על מאוד גבוהה שמתחטב על הרבה קלוריות קשה לי להאמין שאפשר להגיע לאחוז כזה עם תזונה כמו שהוא מתאר ( לא סופר לא שם לב אוכל מה שבא לי וכאלה)
היה פעם חרטטן כזה בפורום ישראלבודי חח למי שזוכר
אחי אני 1.80מפרגן אתה נראה טוב גם אם אתה 1.70 אבל בלי החרטוטים והתמונות ההזויות הכל טוב
מפרגן אתה נראה טוב גם אם אתה 1.70 אבל בלי החרטוטים והתמונות ההזויות הכל טובנודר נדר 1.80
תבוא לאימון מוזמן,כנל כל אחד אחר שהוא בתא אשמח להתאמן איתן
אני בהכנה לתחרןת מה הבעיה לפרגן?.
לא מזלזל , אתה נראה אש פשוט אתה מתאר כאילו אתה אוכל מה שבא לך חוזר למסה ככה מתי שבא לך ומחטב שוב ( כל בן אדם נורמלי שיחזור מהר למסה אחרי גרעון יקבל ריבאונד שומן מפחיד) ואני בטוח שאתה הרבה יותר מגביל את עצמך בתזונה ומשקיע בתזונה ממה שאתה מתארמוזמן לאימון היחד ונצטלם אחד ליד השני
אחי אני 1.80
קיצר תבוא לתלמאביב צלם אותי לפורום הזה כאילו אכפת לי.
פשוט נמאס לי שמזלזלים בעבודה קשה.
איפה טענתי את זה?לא מזלזל , אתה נראה אש פשוט אתה מתאר כאילו אתה אוכל מה שבא לך חוזר למסה ככה מתי שבא לך ומחטב שוב ( כל בן אדם נורמלי שיחזור מהר למסה אחרי גרעון יקבל ריבאונד שומן מפחיד)
באחד הפוסטים הקודמים לא זוכר בדיוקאיפה טענתי את זה?
התכוונתי שאני יעלה קצת קלוריות ואחזור שוב לחיטוב
אני לא מיוחד תיהיה בטוח,בכיף אחיבאחד הפוסטים הקודמים לא זוכר בדיוק
אגב מתישהו אולי באמת אשמח לאימון איתך אני בטוח שיש הרבה מה ללמוד ממך
אתה כרגע רושם שטויות.. גם אם והוא אוכל פיצה כל שבוע, אפשרי בהחלט לא לעלות במשקל/נוזלים יותר מדיי שאתה מסתף בהמון אירובי, אפשר גם לאכול כל יום כל עוד נכנס לך בערכים. לא מבין אנשים שחושבים שאי אפשר להתחטב כשאוכלים דברים כאלה.. הכל תלוי בסך הקלורי היומי שלך, מה שאתה מכניס חלק מהפעמים לא רלוונטי.אין כמו פיצה אבל אלא אם אתה אתלט על מאוד גבוהה שמתחטב על הרבה קלוריות קשה לי להאמין שאפשר להגיע לאחוז כזה עם תזונה כמו שהוא מתאר ( לא סופר לא שם לב אוכל מה שבא לי וכאלה)
היה פעם חרטטן כזה בפורום ישראלבודי חח למי שזוכר
פעם בשבוע כן ברור שאפשרי ואני אישית עשיתי את זה (בלי אירובי בכלל אגב) וגם הגעתי לאחוז דומה לשלו ,אבל דיברתי על תדירות יותר גדולה מזה וזה שבאיזה תגובה מתישהו הוא תיאר כאילו הוא לא מגביל את עצמו בתזונה כמעטאתה כרגע רושם שטויות.. גם אם והוא אוכל פיצה כל שבוע, אפשרי בהחלט לא לעלות במשקל/נוזלים יותר מדיי שאתה מסתף בהמון אירובי, אפשר גם לאכול כל יום כל עוד נכנס לך בערכים. לא מבין אנשים שחושבים שאי אפשר להתחטב כשאוכלים דברים כאלה.. הכל תלוי בסך הקלורי היומי שלך, מה שאתה מכניס חלק מהפעמים לא רלוונטי.
אם אתה לא שם לב, אנשים שמתחרים בתחרויות של אכילה כמו למשל Matt stonie או היוטיובר Erick Electric הם עושים המון המון אירובי בישביל להישאר באחוז שומן נורמלי ואפשרי להישאר על אחוז שומן נמוך(מדבר בסביבות ה12 אחוז שומן)
מה זה משנה מה בן אדם אחר עושה?פעם בשבוע כן ברור שאפשרי ואני אישית עשיתי את זה (בלי אירובי בכלל אגב) וגם הגעתי לאחוז דומה לשלו ,אבל דיברתי על תדירות יותר גדולה מזה וזה שבאיזה תגובה מתישהו הוא תיאר כאילו הוא לא מגביל את עצמו בתזונה כמעט
ואני מאמין שמדברים פה על לאכול פיצה מדברים על לאכול בין חצי מגש למגש לא ? (אם כבר אני אוכל פיצה בחוץ לא אוכל פחות מזה )
מה האש לדעתך?אתה כרגע רושם שטויות.. גם אם והוא אוכל פיצה כל שבוע, אפשרי בהחלט לא לעלות במשקל/נוזלים יותר מדיי שאתה מסתף בהמון אירובי, אפשר גם לאכול כל יום כל עוד נכנס לך בערכים. לא מבין אנשים שחושבים שאי אפשר להתחטב כשאוכלים דברים כאלה.. הכל תלוי בסך הקלורי היומי שלך, מה שאתה מכניס חלק מהפעמים לא רלוונטי.
אם אתה לא שם לב, אנשים שמתחרים בתחרויות של אכילה כמו למשל Matt stonie או היוטיובר Erick Electric הם עושים המון המון אירובי בישביל להישאר באחוז שומן נורמלי ואפשרי להישאר על אחוז שומן נמוך(מדבר בסביבות ה12 אחוז שומן)
10-12מה האש לדעתך?
לא משנה לי בכלל, רק רציתי להגיב על התמונת מציאות המעוותת שציירת "קצת יותר גמיש" זה לא בדיוק מה שתיארת בפוסטים הקודמים אבל הכל טוב באמתה זה משנה מה בן אדם אחר עושה?
לך יש את הגוף שלך,ככל שהזמן יעבור ואתה תתאמן אתה תכיר אותו ותבין מה עובד בשבילך,
בן אדם אחד צריך להיות בתפריט ברזל בדביל להתחטב ובן אדם שני יכול להיות קצת יותר גמיש,מה גם שכל אחד פעיל בצורה אחרת ככה שקשה להשוות.
דרך אגב לא לעשות אירובי זה הדבר הכי פחות חכם ששמעתי.
קשה עד בלתי אפשרי לדעת מהתמונות שאתה מעלהמה האש לדעתך?