הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר ירידה במשקל מרגיש רופס למרות משקל נמוך

Bigger12

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אז שלום ותודה על ההתייחסות.
אני מתאמן כבר כמעט חמישה חודשים בחיטוב שומר על מאזן קלורי שלילי שלוש ימים חדכ (fbwויומיים ריצות או כדורגל ואכן רואה תוצאות אך לא כמו שציפיתי ומאוד מאוכזב...
הייתי במשקל 83.5 גובה 1.73 וגיל 17.8
הרגשתי שמן ואכן הייתי שמנמן.
אך להפתעתי גם לאחר ירידה של כמעט 15 קילו אני עדיין לא מחוטב שמנמן או רופס וממש לא נראה מתאמן כ5 חודשים. משקלי הנוכחי הוא 68.9 גובה 1.73 גילי הוא 18 .
אני אובד עצות ובאמת צריך את עזרתכם.
השאלות שלי הן על כמה אחוזי שומן עומד עכשיו לדעתכם?
האם להמשיך החיטוב לעוד חודש והפעם דל פחמימה ולראות מה קורה? (זה התכנון בגדול)
או בכלל לפנות לכיוון אחר ולהתחיל מסה?
וכמובן איך להעיף את המונחים המציקים האלה? כל עצות ועזרה אפשרית תתקבל בברכה תודה רבה לכולם מעריך אותכם מאוד❤
לפני 83.5 קילו- Screenshot_20191127-152733_Snapchat.jpg Screenshot_20191127-152948_Snapchat.jpg Screenshot_20191127-152733_Snapchat.jpg Screenshot_20191127-152948_Snapchat.jpg

אחרי 68.9 קילו-
Screenshot_20191127-155231_Gallery.jpg Screenshot_20191127-155227_Gallery.jpg Screenshot_20191127-155222_Gallery.jpg Screenshot_20191127-155229_Gallery.jpg Screenshot_20191127-155225_Gallery.jpg Screenshot_20191127-155240_Gallery.jpg

קודם כל שינוי ענק, כל הכבוד. אומנם קשה לך לראות אבל כן עלית קצת במסת שריר, הייתי מציע לך להיכנס למסה נקייה.

כמו שקרה לי,זה נקרא סקיני פאט. זה קורה כאשר אין מספיק מסת שריר ואז אתה אחוז שומן גבוה(יחסית) לעומת המסר שריר הקיימת. הפיתרון הוא מסה כמובן כי אין לך לאן לרדת. סתם תראה גרוע יותר. עליתי 7 קילו וזה נראה הרבה יותר טוב. ואז במשחקים של מסה וחיטוב זה יסתדר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שינוי ענק, כל הכבוד. אומנם קשה לך לראות אבל כן עלית קצת במסת שריר, הייתי מציע לך להיכנס למסה נקייה.
תודה רבה אחי שמח לשמוע.
האם אתה בטוח שכדאי לי להכנס למסה נקייה? אני מפחד לחזור להיות שמן כי עכשיו עם חולצות וגופות אני נראה טוב
תודה רבה אחי שמח לשמוע.
האם אתה בטוח שכדאי לי להכנס למסה נקייה? אני מפחד לחזור להיות שמן כי עכשיו עם חולצות וגופות אני נראה טוב
גופיות**

מסה נקייה, פלוס של 200-300 קלוריות יעלה אותך באחוז שומן בצורה הכי מינימלית שאפשר.

• פותח/ת השרשור
כמו שקרה לי,זה נקרא סקיני פאט. זה קורה כאשר אין מספיק מסת שריר ואז אתה אחוז שומן גבוה(יחסית) לעומת המסר שריר הקיימת. הפיתרון הוא מסה כמובן כי אין לך לאן לרדת. סתם תראה גרוע יותר. עליתי 7 קילו וזה נראה הרבה יותר טוב. ואז במשחקים של מסה וחיטוב זה יסתדר לגמרי.
תודה על ההתיחסות וכל הכבוד לך על השינוי אשמח לראות תמונות.
אני מאוד רוצה להקשיב לעצתך אבל שוב אני פוחד לחזור להיות שמן אם אני אוכל במאזן קלורי חיובי וכביכול אהיה במסה נקייה.
אשמח לשמוע עוד תודה.
מסה נקייה, פלוס של 200-300 קלוריות יעלה אותך באחוז שומן בצורה הכי מינימלית שאפשר.
היי תודה על התגובה.
נגיד ובאמת אלך על זה לכמה זמן אצטרך לעשות מסה נקייה בערך?

אני מאוד רוצה להקשיב לעצתך אבל שוב אני פוחד לחזור להיות שמן אם אני אוכל במאזן קלורי חיובי וכביכול אהיה במסה נקייה.
אשמח לשמוע עוד תודה.

היי תודה על התגובה.
תלוי בך, מתי שאתה מסתכל במראה וחושב שאתה צריך לחטב. לדעתי אתה יכול בכיף לעשות מסה נקייה לפחות חצי שנה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך, מתי שאתה מסתכל במראה וחושב שאתה צריך לחטב. לדעתי אתה יכול בכיף לעשות מסה נקייה לפחות חצי שנה עכשיו.
אחלה תודה.
דרך אגב כשאסיים את המסה בתקווה שאצליח בה ואעשה הכל נכון אראה שרירי יותר או שמן יותר?

אם תשמור על עלייה מתונה של 1-1.2 קילו בחודש אתה לא תיראה שמן, כרגע חסרה לך מסת שריר, אין לך מה לחטב עוד

אשמח לשמוע עוד תודה.

היי תודה על התגובה.

51576F7B-F56D-4C5B-9DA5-A4860310CA63.jpeg
4B76F530-906C-413E-81BA-83A010CAB5D4.jpeg

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך עוד קצת עדיין בחיטוב ואז לעבור למסה נקייה כמו שרשמו לך פה.

כנראה את התוצאה שאתה רוצה לא תשיג בחיטוב הזה, אבל הכל טוב, ברגע שתתחיל לבנות שריר הגוף יתפוס צורה ואם תעשה נקי מספיק השומן לא אמור לעלות יותר מידי

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך עוד קצת עדיין בחיטוב ואז לעבור למסה נקייה כמו שרשמו לך פה.

כנראה את התוצאה שאתה רוצה לא תשיג בחיטוב הזה, אבל הכל טוב, ברגע שתתחיל לבנות שריר הגוף יתפוס צורה ואם תעשה נקי מספיק השומן לא אמור לעלות יותר מידי
תודה רבה אחי

• פותח/ת השרשור
הנה תמונות בתאורה טובה יותר.
האם להתחיל במסה נקייה במאה אחוז??
אין לי בכלל צורה של חזה וכמבון גם קוביות.
תודה! 20191128_234929.jpg 20191128_234954.jpg

לא הייתי אומר שנראה כזה רופס כמו שמתאר את עצמך. מסה נקייה ככל הנראה מה שצריך לעשות, לחטב יהיה לא יעיל במקרה שלך. לדעתי אחרי תקופה של חודשיים-שלושה תיראה טוב יותר. איפה שחשוב לך יותר לגדול תיתן יותר תדירות ועדיפות מבחינת סדר תרגילים באימונים.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אומר שנראה כזה רופס כמו שמתאר את עצמך. מסה נקייה ככל הנראה מה שצריך לעשות, לחטב יהיה לא יעיל במקרה שלך. לדעתי אחרי תקופה של חודשיים-שלושה תיראה טוב יותר. איפה שחשוב לך יותר לגדול תיתן יותר תדירות ועדיפות מבחינת סדר תרגילים באימונים.

בהצלחה
תודה רבה!

אני חושב שאם אתה לא מרגיש בנוח עם האחוז שומן, תרד עד שאתה מרגיש בנוח עם הגוף שלך, גם אם זה אומר שתהיה קצת שחיף.

בעיני האפקט הפסיכולוגי פה מאוד משפיע ואם אתה תעלה בשומן אתה סתם תתבאס.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאם אתה לא מרגיש בנוח עם האחוז שומן, תרד עד שאתה מרגיש בנוח עם הגוף שלך, גם אם זה אומר שתהיה קצת שחיף.

בעיני האפקט הפסיכולוגי פה מאוד משפיע ואם אתה תעלה בשומן אתה סתם תתבאס.
תודה רבה אחי
עליה במאסה עד אפריל (סוף פסח?!) ואז חיטוב עד תחילת הקיץ.
תודה רבה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית