עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם טרן אתה יותר חזק, נכון..מדמיין
נתת הרצאה שלא קשורה בכלל למה שכתבתי ולא סותרת את זה שטרן הרבה ה-ר-ב-ה יותר חזק מדקה בכח.אני לא יודע להסביר את זה מעבר, ניסיתי את מיטב יכולתי, מקווה שתבין מזה משהו
לא מקצוע אבל אחלה תחביב.בן אדם יפה זה לא מקצוע
בטח שם בשר. שם עליך אסאדוהדקה שם עליך בשר, מה לא יפה בזה
לא מבין את המושג הזה כוח לאורך זמן. סייקל זה דבר זמני גם ככהעם דקה אתה יכול יותר לפתח כוח לאורך זמן
בזה אני לגמרי לא מסכים.מבחינת המפרקים - לא הרגשתי משהו מיוחד עם דקה . דווקא בטרן המשקלים זורמים טוב יותר.
לא דיברתי על כח.
רוצה לומר שעם טסט לבד אי אפשר ללכת למכולת?לא דיברתי על כח.
ברור שטסט מעלה בכח..(טרן אגב חזק ממנו פי חמש גם אנאבולית וגם אנדרוגנית.)
דקה הוא לא תותח כבד אלא חומר עם איכויות מאוד יחודיות וגם חסרונות.
לכל נגזרת יש את היחודיות והאופי המיוחד שלה..רוב הבילדרים המנוסים יודעים להסתכל על משתמש ולנחש כמעט בוודאות על איזה חומרים הוא בעיקר על פי השייפ והמראה של הגוף אבל לא רק.
לארי ווילס עושה 500 מג טסט שבועי ו150 מג אנדרול יומי.רוצה לומר שעם טסט לבד אי אפשר ללכת למכולת?
אפשר ..ברור שאפשר.רוצה לומר שעם טסט לבד אי אפשר ללכת למכולת?
עוד מעט יש לי מרקרים,לאחר מכן אבחן את דרך הפעולה.אפשר ..ברור שאפשר.
אבל אפשר גם לשלב איתו חומרים שנחוצים לך נקודתית כדי לממש את המטרות שלך כבילדר.
בשביל שזה יהיה פעיל זה צריך להכנס למחזור הדם ואם זה נכנס אז יש גם ת לוואי בדיוק כשם שטסט טבעי שהגוף מייצר מביא להןעוד מעט יש לי מרקרים,לאחר מכן אבחן את דרך הפעולה.
מה גם שיש תרופה שצריכה להיכנס לשוק,במקום שקיות ג׳ל,יהיה בקבוקון עם ״פומפה״
אז המינון *על פי רופא* יכול להיות גבוה יותר
למצוא את הנקודה הגבוה,מבלי להיתפס לתופעות הלוואי
לא כתבתי על חומר,את הטסט אני מכיר היטב!בשביל שזה יהיה פעיל זה צריך להכנס למחזור הדם ואם זה נכנס אז יש גם ת לוואי בדיוק כשם שטסט טבעי שהגוף מייצר מביא להן
אם אתה רוצה לחיות בעולם מדומיין ולהאמין שימצא החומר שיש לו רק יתרונות אז תמשיך לפנטז..
אם אתה רוצה להיות ריאלי אז גש לאנדוקרינולוג נוסף וחפש יחד איתו את הדרך איך אתה יכול להפסיק לחיות כמו בן 65 בגיל 35.
אין פתרונות קסם.
המינונים שניתנים בtrt מאוד סטנדרטים ומגרדים את רמת הטסט הנורמטיבית..לא כתבתי על חומר,את הטסט אני מכיר היטב!
רשמתי מינון,למצוא את המינון המרבי שיתאים לי.
שמח שאתה בראש שלי!לא הייתי צריך להגיע עד הלום כדי להבין שאתה חופר...את זה הבנתי מזמן.
רק שאצלך יש סיבה ויש על מה אז זה מתקבל בהבנה.
אם הג'ל היה כ"כ טוב כמו שאתה אומר אז למה לא המשכת איתו ?!
אם יש לך כח להתעסק עם חומר שצריך למרוח כל יום...לא להתקלח 6 שעות אחרי..לא לחשוף אותו לפני מקלחת אז לך על זה.
הזרקה נותנת שחרור איטי וקבוע שדיי דומה להפרשה הטבעית בגוף וגם חוסכת הרבה כאבי ראש.
וכשעושים את הטיפול בליווי אנדו אז לכל ת לוואי שצצה במהלכו יש טיפול.
אתה דומה לאלה שקופצים בראש מכל ת לוואי של החיסון לקורונה ומזיינים במוח שאסור להתחסן..שמח שאתה בראש שלי!
נתחיל מזה שאין ליווי כמו שאתה חושב! שהגעתי ל500 אסטרדיול ו48 המטוקריט הם פשוט אמרו לעצור טיפול.
לא קיבלתי ארימדקס או ai כאלה ואחרים
מפני שהתרופות הללו רשומות ל״נשים״
אין לי סירבול עם המריחה,העניין של לשקול טיפול ארוך טווח,זה עניין ההשבתה הגמורה שתיהיה בשימוש רציף של טסט חיצוני.
זה הכל!
אגב ראית שLH ירד מתחת לנורמה,סימן(לא כל כל טוב) אבל עדין סימן שהחומר עובד/נספג
לא אמרתי שלא רצית להתחסן..נתתי את זה כדוגמה.פה איבדת אותי
למה אתה מניח, שלא התחסנתי(הייתי בן 10,000 האיש הראשונים)
״להתקשקש״ אצלי זה אומר ללמוד ולשאוב מידע
לא חשוב אחי
תודה ולא תודה
לפעמיים בחיים זה עניין של גישה
יש פה המון ח׳ברה שפשוט יעזרו.. ולא ישפטו ויסיקו מסקנות(לא נכונות אגב)