הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון ונשירת שיער

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.

@frozen @rednose

• פותח/ת השרשור
אם אתה שולף החוצה את הגורם שיוצר את הבעיה, הבעיה תיפתר.
רק תזכור שזה אנטט,אולי יקח קצת זמן עד שייפסק

כן אני מודע ל״בעיה״ שאסטר כמו אנטט גורם, מצד שני אני לא מוכן להזריק יותר מפעמיים בשבוע 👎 מי אתם האנשים שנהנים לתקוע מחטים בגוף?
וברצינות, אולי תנסה להוריד מינון לפני שאתה חותך אותו לגמרי

אני מתחיל מ 300 מ״ג שבועי. השאלה אם אוריד נניח ל 200 זה באמת יכול לשנות.

במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.

@frozen @rednose
דווקא ויני הרבה יותר רע לשיער ממסטרון...
אבל כנראה לקחת כמות מינימלית לתקופה קצרה אז הקרקפת שלך סלחה לך.

אם הזמן אתה תלמד איזה חומרים ומינונים סלחניים לך יותר ואיזה פחות
אבל תכלס...אם יש לך נטיה לנשירה החיים שלך יהיו מאוד מוגבלים עם החומרים..כל עוד תחליט שהבלורית חשובה יותר מהשרירים

• פותח/ת השרשור
דווקא ויני הרבה יותר רע לשיער ממסטרון...
אבל כנראה לקחת כמות מינימלית לתקופה קצרה אז הקרקפת שלך סלחה לך.

אם הזמן אתה תלמד איזה חומרים ומינונים סלחניים לך יותר ואיזה פחות
אבל תכלס...אם יש לך נטיה לנשירה החיים שלך יהיו מאוד מוגבלים עם החומרים..כל עוד תחליט שהבלורית חשובה יותר מהשרירים

6 שבועות ויני. התחלתי 20 מג ועליתי עד 50 או 60, כבר לא זוכר. האמת שאין לי נטייה לנשירה כלל, לפחות לא משהו מובהק. השיער שלי שופע, צומח מהר, מלא וללא קרחות ואני 30+
מקווה מאוד שאתה צודק לגביי וינסטרול > מסטרון בנוגע לנשירת שיער, מרגיש לי שאני מסודר. בכל מקרה אני לא הולך להפגיז במינון מוגזם

זה יכול להיות כתוצאה מכמויות גבוהות של dht שמטיילים לך בגוף בשילוב עם המזג האוויר הקיצי בחוץ
יש דברים מקומיים שאפשר לשים על השיער כנגד dht כגון ru58841 ומינקסודיל או דברים אוראלים כמו פינסטריד וחבריו
Dyor זה חומרים

6 שבועות ויני. התחלתי 20 מג ועליתי עד 50 או 60, כבר לא זוכר. האמת שאין לי נטייה לנשירה כלל, לפחות לא משהו מובהק. השיער שלי שופע, צומח מהר, מלא וללא קרחות ואני 30+
מקווה מאוד שאתה צודק לגביי וינסטרול > מסטרון בנוגע לנשירת שיער, מרגיש לי שאני מסודר. בכל מקרה אני לא הולך להפגיז במינון מוגזם
התכוונתי להגיד שאם מינון עדין (כמו שאפשר להסיק מהפוסטים שלך) של מסטרון עושה לך נשירה ברמה שאתה בטוח בזה...תהיה לך בעיה בעניין לא רק עם מסטרון..

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות כתוצאה מכמויות גבוהות של dht שמטיילים לך בגוף בשילוב עם המזג האוויר הקיצי בחוץ
יש דברים מקומיים שאפשר לשים על השיער כנגד dht כגון ru58841 ומינקסודיל או דברים אוראלים כמו פינסטריד וחבריו
Dyor זה חומרים

תודה, אבל לא חפשתי דרך לעקוף את הבעיה במידה והיא תתחיל.

את שלך אני גם אשים בפה אם צריך

מתוקה לא כל זבל שאת מוצאת על הריצפה את צריכה לשים בפה.. 🤣

images

Dyor זה חומרים
פינסטרייד מונע המרה של טסט חופשי לדיהדרו, לכן לא תהיה שום השפעה של התרופה הנל על סטרואידים מנגזרות הדיהדרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית