עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה שולף החוצה את הגורם שיוצר את הבעיה, הבעיה תיפתר.האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה?
אם אתה שולף
אם אתה שולף החוצה את הגורם שיוצר את הבעיה, הבעיה תיפתר.
רק תזכור שזה אנטט,אולי יקח קצת זמן עד שייפסק
וברצינות, אולי תנסה להוריד מינון לפני שאתה חותך אותו לגמרי
דווקא ויני הרבה יותר רע לשיער ממסטרון...
לגמרי, לא מוכן לגעת בקצריםכן אני מודע ל״בעיה״ שאסטר כמו אנטט גורם, מצד שני אני לא מוכן להזריק יותר
דווקא ויני הרבה יותר רע לשיער ממסטרון...
אבל כנראה לקחת כמות מינימלית לתקופה קצרה אז הקרקפת שלך סלחה לך.
אם הזמן אתה תלמד איזה חומרים ומינונים סלחניים לך יותר ואיזה פחות
אבל תכלס...אם יש לך נטיה לנשירה החיים שלך יהיו מאוד מוגבלים עם החומרים..כל עוד תחליט שהבלורית חשובה יותר מהשרירים
התכוונתי להגיד שאם מינון עדין (כמו שאפשר להסיק מהפוסטים שלך) של מסטרון עושה לך נשירה ברמה שאתה בטוח בזה...תהיה לך בעיה בעניין לא רק עם מסטרון..6 שבועות ויני. התחלתי 20 מג ועליתי עד 50 או 60, כבר לא זוכר. האמת שאין לי נטייה לנשירה כלל, לפחות לא משהו מובהק. השיער שלי שופע, צומח מהר, מלא וללא קרחות ואני 30+
מקווה מאוד שאתה צודק לגביי וינסטרול > מסטרון בנוגע לנשירת שיער, מרגיש לי שאני מסודר. בכל מקרה אני לא הולך להפגיז במינון מוגזם
זה יכול להיות כתוצאה מכמויות גבוהות של dht שמטיילים לך בגוף בשילוב עם המזג האוויר הקיצי בחוץ
יש דברים מקומיים שאפשר לשים על השיער כנגד dht כגון ru58841 ומינקסודיל או דברים אוראלים כמו פינסטריד וחבריו
Dyor זה חומרים
הרמה להנחתה:לגמרי, לא מוכן לגעת בקצרים
את שלך אני גם אשים בפה אם צריךהרמה להנחתה:
אבל בקצר שלי אתה נוגע יופי קקקקק
את שלך אני גם אשים בפה אם צריך
החיבוק בזכות ד׳את שלך אני גם אשים בפה אם צריך
מתוקה,אל תתערבימתוקה לא כל זבל שאת מוצאת על הריצפה את צריכה לשים בפה.. 🤣
![]()
היא יודעת..מה היא מקבלת.רק דואג שפרוזן לא יקבל "חלושס"
😆
היא יודעת..מה היא מקבלת.
האמת,עם תגובות כאלו בטוח ינשור לדן השיער 🤣
פינסטרייד מונע המרה של טסט חופשי לדיהדרו, לכן לא תהיה שום השפעה של התרופה הנל על סטרואידים מנגזרות הדיהדרו.זה יכול להיות כתוצאה מכמויות גבוהות של dht שמטיילים לך בגוף בשילוב עם המזג האוויר הקיצי בחוץ
יש דברים מקומיים שאפשר לשים על השיער כנגד dht כגון ru58841 ומינקסודיל או דברים אוראלים כמו פינסטריד וחבריו
Dyor זה חומרים