עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למיטב ידיעתי לא. הגוף שלך מייצר מלטונין תמיד, גם שאתה מתסף כדורים. כדאי לך להבין מה זה מלטונין ואיך זה עובד,וזה ימנע שאלות כאלה "בסיסיות". יש המון מאמרים ומחקרים בנושא, כל חיפוש באנגלית יניב לך המון תשובות.למשל הוא יכול לפגוע בייצור הטבעי של המלטונין בגוף?
מלטונין לא מטפל בבעיות שינה והוא לא כדור שינה, במקרה הכי גרוע הוא לא יעשה לך כלום,במקרה הכי טוב זה קצת יגרום לך לעייפות לפני השינה.ואז אחרי שאפסיק לתסף בעיות השינה יחזרו?
כן כך תמיד עושה ובמקביל פותח פה אשכול כדי לאשר לי את המידע שאני צובר&להוסיך מידע חדש 😃כדאי לך להבין מה זה מלטונין ואיך זה עובד,וזה ימנע שאלות כאלה "בסיסיות"
מלטונין לא מטפל בבעיות שינה והוא לא כדור שינה, במקרה הכי גרוע הוא לא יעשה לך כלום,במקרה הכי טוב זה קצת יגרום לך לעייפות לפני השינה.
הייעוד שלו זה להסדיר מחזורי שינה ולווסת מלטונין בגוף , אחרי טיסות למשל או משמרות לילה
האמת אני עם מלטונין כבר שבועיים בתור אחד שתמיד היה לו קושי בלהירדם גם אם אני הולך לישון עייף, ואף פעם השינה שלי לא הייתה יותר טובה. אני נרדם בלי להרגיש בכלל וחולם כל לילה מה שלא היה אף פעםלמיטב ידיעתי לא. הגוף שלך מייצר מלטונין תמיד, גם שאתה מתסף כדורים. כדאי לך להבין מה זה מלטונין ואיך זה עובד,וזה ימנע שאלות כאלה "בסיסיות". יש המון מאמרים ומחקרים בנושא, כל חיפוש באנגלית יניב לך המון תשובות.
סך הכל תרופה יעילה ובטוחה לטווח ארוך
מלטונין לא מטפל בבעיות שינה והוא לא כדור שינה, במקרה הכי גרוע הוא לא יעשה לך כלום,במקרה הכי טוב זה קצת יגרום לך לעייפות לפני השינה.
הייעוד שלו זה להסדיר מחזורי שינה ולווסת מלטונין בגוף , אחרי טיסות למשל או משמרות לילה
למשל לעזור לאנשים להרדם יותר מהר, לשפר את איכות השינה, ולעזור לגוף להשאר לישון רצוף
וזה נקרא הסדרה של מעגל השינה..אני נרדם בלי להרגיש בכלל וחולם כל לילה מה שלא היה אף פעם
וואלה נתת לי תקווההאמת אני עם מלטונין כבר שבועיים בתור אחד שתמיד היה לו קושי בלהירדם גם אם אני הולך לישון עייף, ואף פעם השינה שלי לא הייתה יותר טובה. אני נרדם בלי להרגיש בכלל וחולם כל לילה מה שלא היה אף פעם
אין שום בעיה עם נטילה ארוכת טווח של מלטונין, אבל כן יכולה להיות תנגודת קלה שאולי תצטרך להעלות את המינון אחרי זמן מסויים, אבל זה לא מפריע לייצור הטבעי של מלטונין.
מה שכן מומלץ להבין מה הסיבה לבעיות השינה, כי מלטונין אמור רק להסדיר את מעגל השינה, אבל הוא לא מטפל בבעיות אחרות
משוחרר שנה וחצי, ולא יודע סיבה ספציפית תמיד הייתי בעייתי בשינה. אני יכול לישון אולי שלוש שעות בלילה, להיות עייף בצהריים של היום למחרת ואז בלילה של אותו יום אני מקבל פרץ אנרגיה ולא נרדם מוקדם. או שאני מתרגל לישון מוקדם אחרי שלוקח לי מלא זמן של מאמץ ולילה אחד שאני הולך לישון מאוחר הורס לי הכל.וואלה נתת לי תקווה
יאללה בסוף החודש זה מגיע:)
אתה חייל במקרה?/יודע למה היה לך קושי להרדם?
סבבה, תודה רבה:)
אפשר לשאול כמה mg מלטונין אתה לוקח?משוחרר שנה וחצי, ולא יודע סיבה ספציפית תמיד הייתי בעייתי בשינה. אני יכול לישון אולי שלוש שעות בלילה, להיות עייף בצהריים של היום למחרת ואז בלילה של אותו יום אני מקבל פרץ אנרגיה ולא נרדם מוקדם. או שאני מתרגל לישון מוקדם אחרי שלוקח לי מלא זמן של מאמץ ולילה אחד שאני הולך לישון מאוחר הורס לי הכל.
גם שלוש גרם, לוקח בערך שעה לפני שינהאפשר לשאול כמה mg מלטונין אתה לוקח?
אני הזמנתי 3mg
מ"ג אתה מתכוון:79nb: