עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטוח ?אפילו חשבתי שזה פחות מידי חלבון..לגבי התיאבון:
להתחיל לאכול מהתפריט כמה שיותר מוקדם בבוקר
להתאמן מוקדם
לא לשתות קפה/תה, כנ״ל לגבי ממריצים אחרים כמו ריטלין (לאכול כמה שיותר לפני) זה מדכא תיאבון
להרכיב ולחלק את התפריט בצורה יותר אופטימלית (כמו שאמרו פה לגבי החלבון/פחמימות)
אם את מתקשה מומלץ לפנות לתזונאי.
בלי קשר, תיאבון זה משהו שחלק מהאנשים צריכים לפתח עם הזמן (במיוחד אם פתאום החלטת לאכול יותר - מסה) אז כדאי להיעזר בסבלנות
בטוח ?אפילו חשבתי שזה פחות מידי חלבון..
זה כמעט פי 3 מהמשקל שלך... את לא צריכה כל כך הרבה בשביל לבנות שריר.
לצורך העניין ההמלצה היא בדרך כלל פי 2 ממשקל גוף, אפשר גם פחות
קחי בחשבון שעם יותר פחמימות קל יותר להגיע למספר מטרה של הקלוריות (מזון דחוס בקלוריות) = קל לאכול יותר מבחינה קלורית = יותר תיאבון.
נראה לי שהתפריט הזה לא מותאם לך בצורה כל כך אופטימלית (ואנחנו לא יודעים בדיוק ממה הוא מורכב) ונראה שחסר ידע. אז אם את רוצה להקל על עצמך גם בתיאבון וגם בקלוריות הייתי ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת.
יש גם את @Yuval Maimon
זה מסה לא חיטוב ברור שזה יהיה כפול 3זה כמעט פי 3 מהמשקל שלך... את לא צריכה כל כך הרבה בשביל לבנות שריר.
לצורך העניין ההמלצה היא בדרך כלל פי 2 ממשקל גוף, אפשר גם פחות
קחי בחשבון שעם יותר פחמימות קל יותר להגיע למספר מטרה של הקלוריות (מזון דחוס בקלוריות) = קל לאכול יותר מבחינה קלורית = יותר תיאבון.
נראה לי שהתפריט הזה לא מותאם לך בצורה כל כך אופטימלית (ואנחנו לא יודעים בדיוק ממה הוא מורכב) ונראה שחסר ידע. אז אם את רוצה להקל על עצמך גם בתיאבון וגם בקלוריות הייתי ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת.
יש גם את @Yuval Maimon
פשוט צריך לבדוק כמה אחוז מהתפגיט צריך להיות בכל אחד מהערכים ובדקתי באתר של כושר ככה חילקתי
זה מסה לא חיטוב ברור שזה יהיה כפול 3
פשוט צריך לבדוק כמה אחוז מהתפגיט צריך להיות בכל אחד מהערכים ובדקתי באתר של כושר ככה חילקתי
זה לא עובד ככה, לא מודדים לפי אחוזים, אלא לפי כמויות (1.6+)
מה הקשר שזה מסה? צריך 1.6+ גרם חלבון על כל קילו של משקל גוף, יותר מזה מקשה לאכול עוד (מדכא תאבון). כאן הטעות שלך ובגלל זה קשה לך לאכול.