הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת משקל וירידה בחזרות במקבילים

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
אהלן

הגעתי למצב שאני די תקוע בתרגיל המקבילים במשקל הגוף (על טבעות ), מצליח לעשות 3x9 מקסימום.

האם זה חכם ונכון לרדת כבר עכשיו ל 6 חזרות ולהוסיף 5 קילו משקל?
אותו מקרה יש לי גם עם מתח על טבעות, עושה 3x6 משקל הגוף אבל תקוע הרבה זמן, אז הורדתי ל4 חזרות בתוספת 5 קילו.

מתאמן ביתי בערך כשנה למטרת היפרטרופיה (FBW)

אהלן

הגעתי למצב שאני די תקוע בתרגיל המקבילים במשקל הגוף (על טבעות ), מצליח לעשות 3x9 מקסימום.

האם זה חכם ונכון לרדת כבר עכשיו ל 6 חזרות ולהוסיף 5 קילו משקל?
אותו מקרה יש לי גם עם מתח על טבעות, עושה 3x6 משקל הגוף אבל תקוע הרבה זמן, אז הורדתי ל4 חזרות בתוספת 5 קילו.

מתאמן ביתי בערך כשנה למטרת היפרטרופיה (FBW)
לדעתי זה רעיון טוב. אבל להוסיף 5 קילו באימון אחד זה ניראה לי הרבה לתרגילים האלה, לפחות למתח. אני חושב שאם תוסיף קבוע 5 קילו תתקע יחסית מהר, אבל אם תוסיף 1.25/2.5 באימון תוכל לשרוד יותר זמן בלי להיתקע.

אתה עושה על טבעות, מה שאומר שאתה עובד גם על השרירים המייצבים בו זמנית, הגיוני שיקח לך קצת יותר זמן להתקדם
כמה אתה חזרות אתה מצליח על מוטות מקבילים רגילים?

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה רעיון טוב. אבל להוסיף 5 קילו באימון אחד זה ניראה לי הרבה לתרגילים האלה, לפחות למתח. אני חושב שאם תוסיף קבוע 5 קילו תתקע יחסית מהר, אבל אם תוסיף 1.25/2.5 באימון תוכל לשרוד יותר זמן בלי להיתקע.

אני יותר בכיוון של להוסיף חזרות עד טווח מסויים ואז להוסיף משקל

אתה עושה על טבעות, מה שאומר שאתה עובד גם על השרירים המייצבים בו זמנית, הגיוני שיקח לך קצת יותר זמן להתקדם
כמה אתה חזרות אתה מצליח על מוטות מקבילים רגילים?

האמת שלא ניסיתי מקבילים רגיל. אני מתאמן בבית ויש רק טבעות

אני יותר בכיוון של להוסיף חזרות עד טווח מסויים ואז להוסיף משקל
יש לך מטרה לעבוד במשקל גוף (קליסטניס וזה)?
אם כן אני ממליץ לך או להתקדם בלי משקל בכלל (עם תרגילים יותר קשים ממתח רגיל) או לעשות אימון עם משקל ואז אימון משקל גוף עם יותר חזרות או תרגילים קשים יותר/ אחרים.
אם אין לך מטרה ספציפית לעבוד במשקל גוף אז שכח מההודעה הזאת.
מניסיון אישי שלי אני ממליץ.
"האם זה חכם לעשות 6 חזרות עם 5 קילו?"
חכם לעבוד עם תוכנית, חפש אחת.
ומחזק את הברווז, אף פעם אל תגיע לאימון ותגיד "טוב נו מה נעשה עכשיו?"

• פותח/ת השרשור
מניסיון אישי שלי אני ממליץ.
"האם זה חכם לעשות 6 חזרות עם 5 קילו?"
חכם לעבוד עם תוכנית, חפש אחת.

שואל גם בשביל ללמוד מה עושים במצב שנתקעים. שאר התרגילים אני עובד עם משקולות ומצליח להתקדם בחזרה/משקל כמעט כל אימון

יש לך מטרה לעבוד במשקל גוף (קליסטניס וזה)?
אם כן אני ממליץ לך או להתקדם בלי משקל בכלל (עם תרגילים יותר קשים ממתח רגיל) או לעשות אימון עם משקל ואז אימון משקל גוף עם יותר חזרות או תרגילים קשים יותר/ אחרים.
אם אין לך מטרה ספציפית לעבוד במשקל גוף אז שכח מההודעה הזאת.

לא מעניין משקל גוף, שאר התרגילים אני עובד עם משקולות. המטרה העיקרית היא מאסה.

ומחזק את הברווז, אף פעם אל תגיע לאימון ותגיד "טוב נו מה נעשה עכשיו?"

אני כל אימון רושם מה אני מבצע. ואימון אחר כך אני מעלה חזרות/משקל. פשוט במתח ומקבילים כבר תקוע אז מנסה להבין אם דרך הוספת משקל וירידה בחזרות יתן לי שיפור אחר כך בעוד חזרות ללא משקל

להבא תתכנן התקדמות לפני שאתה מתחיל את התוכנית ולא אחרי שאתה נתקע.

התכנון היה להוסיף משקל ולרדת בחזרות לכן מתייעץ פה עם המנוסים יותר

אני באופן אישי מתאמן יום כן יום לא בחדר כושר פולבודי וכשניתקעתי במשקלים והחזרות היו כבר *12 החלטתי לעבור ל ABC שריר פעם בשבוע
לשלוש תרגילים לשריר גדול וכל תרגיל 8*5 (המלצה של מאמן ) והרגשתי עלייה במסה ושיפור ניכר במדדי הגוף.
(למרות שבתוך תוכי אני מעדיף פול בודי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית