הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכרזה על תחרות הפווארליפטינג הראשונה של איגוד ILP

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אחרי הרבה מאד זמן של ארגונים אני גאה להכריז על התחרות הראשונה שאני מארגן ביחד עם ג'ניה שפירא. כל הפרטים בפוסט ובסרטון. תעקבו אחרי העמוד בפייסבוק/אינסטגרם ופה בפורום לעדכונים ופוסטים שירחיבו על מה שהולך להיות בתחרות הזאת.
מחכה לראות את כולכם בחנוכה.
Aanmelden bij Facebook

לגבי האביזרים, יש חברות שאסורות להתחרות איתם?
מותר להתחרות עם חגורת rdx?
החגורות הסטנדרטיות של RDX לא בעייתיות. אנחנו לא IPF שצריכים לאשר חברות ספציפיות, כל עוד הציוד שלך עומד בסטנדרטים אין איתו בעיה. אנחנו ממש בימים הקרובים נפרסם את ההרשמה יחד עם התקנון המלא שמראה לך פירוט מדויק של איזה ציוד אפשר תחת איזה הגבלות. בפרט על חגורות.

החגורות הסטנדרטיות של RDX לא בעייתיות. אנחנו לא IPF שצריכים לאשר חברות ספציפיות, כל עוד הציוד שלך עומד בסטנדרטים אין איתו בעיה. אנחנו ממש בימים הקרובים נפרסם את ההרשמה יחד עם התקנון המלא שמראה לך פירוט מדויק של איזה ציוד אפשר תחת איזה הגבלות. בפרט על חגורות.

יניב אם אפשר שאלה, מה ההבדל בתכלס בין החגורות השונות של כל חברה?

יש באמת הבדל גדול חוץ מהמחיר?

זה יראה מצחיק אם אני יבוא עם rdx והשאר עם sbd וחברות גדולות?

לא הבנתי מה הבעיה..?

קבצים מצורפים

• 16292946406197875071143435939343.jpg
    16292946406197875071143435939343.jpg
    KB 360.9 · צפיות: 41

לא אבל יהיה להם היתרון עלייך

ממש לא יראה מצחיק אם תבוא עם RDX. אין שום בעיה להשתמש בחגורה כזאת.
בגדול ההבדל בין החברות הוא בכמה נושאים:
1. איכות העור וההרכבה. בחגורות כמו RDX אתה משלם זול ומקבל מוצר זול בהתאם. זה לא שהוא לא רע אבל באיכות נמוכה יותר והוא יהרס גם מהר יותר. בRDX אתה גם ממש מרגיש את זה שאתה מקבל פחות תמיכה מחגורה איכותית יותר. (לא שזה אומר שהתמיכה שמקבלים ממנה לא טובה)
2. אפשרויות הסגירה השונות. לSBD יש את הlever שלהם, לפיוניר יש את הPAL ואת הpioneer Cut ולאחרים יש את הפרונג וlever הרגילים.
3. אפשרויות קוסטומיזציה שונות.
מבין החברות הגדולות כמו אינזר, SBD, פיוניר וכו' אין יותר מדי הבדל בתאכלס באיכות, כולן חגורות שפחות או יותר יחזיקו לכל החיים (לרובן גם יש אחריות לכל החיים בהתאם לזה).
השיקולים שלי מבחינת חגורה הם ככה:
אם התקציב נמוך ורוצים חגורה לטווח יותר קצר RDX עושה את העבודה יופי במחיר נמוך. אחרת הולכים לאחת הגדולות. אם רוצים פרונג אז הפיוניר CUT בפער הכי טובה. המחיר מעולה, והקונספט של חורים כפולים פשוט לא קיים באף חברה אחרת. אם מסתכלים על קוסטומיזציה אז פיוניר נותנים לך לעשות בערך כל דבר שהיית רוצה לחגורה אז הם לגמרי מנצחים בקטגוריה הזאת.
אם רוצים מנוף יש 2 אפשרויות מנצחות - SBD עם המנגנון שלהם, ופיוניר עם הPAL. דעתי האישית פה היא שPAL מנצח פה בגדול. אתה מקבל את הנוחות שיש לSBD בזה שלא צריך מברג להחליף חורים במידה ואימון אחד אתה נפוח יותר מהשני, ואתה מקבל גם חורים כפולים כמו בפיוניר CUT שלהם. השלב היחיד שבו צריך מברג זה אחת לבאמת הרבה זמן אם השמנת/הרזת באופן קבוע. (יש לך 6 חורים לנדוד בהם בלי צורך במברג)
המחיר של SBD הוא בערך כפול מפיוניר והם לא מאפשרים שום קוסטומיזציה, ולכן גם פה לדעתי פיוניר הם המנצחים. זאת גם הסיבה שיש לי 2 חגורות PAL שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית