הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכרזה על תחרות הפווארליפטינג הראשונה של איגוד ILP

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אחרי הרבה מאד זמן של ארגונים אני גאה להכריז על התחרות הראשונה שאני מארגן ביחד עם ג'ניה שפירא. כל הפרטים בפוסט ובסרטון. תעקבו אחרי העמוד בפייסבוק/אינסטגרם ופה בפורום לעדכונים ופוסטים שירחיבו על מה שהולך להיות בתחרות הזאת.
מחכה לראות את כולכם בחנוכה.
Aanmelden bij Facebook

אתה עדיין לא עונה לגופו של עניין. ֿ

ובכל זאת, הייתי ממליץ למארגנים, שכן ראו לא מעט תחרויות פאוורליפטינג אבל אולי עם קצת יותר מוטיבציה וחוש עסקי לא להקשיב בכלל למה שאתה אומר. ככה נתקעים במקום.

אתה צריך להבין משהו, לא מעניין ההישגים שלך בתחרויות קודמות (שאתה כל הזמן טורח לציין, אף על פי שזה לא הדיון בכלל) המטרה של המארגנים פה היא לפתח את התחום של הפאוורליפטינג בישראל. הם אמרו את זה כמה פעמים במהלך הדיון. אם ימצאו דרך לעשות את זה בדרך יצירתית מבלי לפגוע ב-main event, יצליחו למשוך יותר אנשים לתחום ולפתח אותו, ולהפוך לתחרות גדולה מושקעת וכלכלית הרבה יותר וכולנו נרוויח מזה בעתיד.

איך שלא תסתכל על זה, התחום לא נמצא איפה שהוא יכול להיות מבחינה פוטנציאלית וזה בגלל אנשים שמסרבים להתקדם ולחשוב בצורה יצירתית וגדולה.

לא עושה עליי רושם המשל שלך. עדיף שתתמקד בלהתכונן לתחרות ולכתוב מאמרים על טכניקה, במקום לעשות דה לגיטימציה מתמשכת לנסיונות לשפר את התחרויות בארץ. קראתי את הפוסטים שלך פה ועד עכשיו לא הבאת שום רעיון, רק פערים ותמונה של גביע. אולי עדיף שתישאר במשבצת הזאת של המתחרה, ותיתן לאנשים שיש להם גם זיקה לפאוורליפטינג וגם פתיחות מחשבתית וחוש עסקי לעשות את העבודה. אני בטוח שהם לא יעשו משהו שייגרע מהרמה של התחרויות.

הם יעמלו בדרכם לפתח את התחום בארץ, ואתה תמשיך לנסות להביא מדליות ואולי לזכות בפרסים נורמלים יותר בעתיד. win-win

לא הבנתי אותך.
מה ההצעה שלך תכלס? עד עכשיו רשמו פה בדיון הצעות להצעות. יש למישהו הצעה פרקטית שאפשר לממש - ולא רק הצעה לאפשרות למשהו לא ספציפי שאולי אם אפשרי אפשר לעשות?

אתה עדיין לא עונה לגופו של עניין. ֿ

ובכל זאת, הייתי ממליץ למארגנים, שכן ראו לא מעט תחרויות פאוורליפטינג אבל אולי עם קצת יותר מוטיבציה וחוש עסקי לא להקשיב בכלל למה שאתה אומר. ככה נתקעים במקום.

אתה צריך להבין משהו, לא מעניין ההישגים שלך בתחרויות קודמות (שאתה כל הזמן טורח לציין, אף על פי שזה לא הדיון בכלל) המטרה של המארגנים פה היא לפתח את התחום של הפאוורליפטינג בישראל. הם אמרו את זה כמה פעמים במהלך הדיון. אם ימצאו דרך לעשות את זה בדרך יצירתית מבלי לפגוע ב-main event, יצליחו למשוך יותר אנשים לתחום ולפתח אותו, ולהפוך לתחרות גדולה מושקעת וכלכלית הרבה יותר וכולנו נרוויח מזה בעתיד.

איך שלא תסתכל על זה, התחום לא נמצא איפה שהוא יכול להיות מבחינה פוטנציאלית וזה בגלל אנשים שמסרבים להתקדם ולחשוב בצורה יצירתית וגדולה.

לא עושה עליי רושם המשל שלך. עדיף שתתמקד בלהתכונן לתחרות ולכתוב מאמרים על טכניקה, במקום לעשות דה לגיטימציה מתמשכת לנסיונות לשפר את התחרויות בארץ. קראתי את הפוסטים שלך פה ועד עכשיו לא הבאת שום רעיון, רק פערים ותמונה של גביע. אולי עדיף שתישאר במשבצת הזאת של המתחרה, ותיתן לאנשים שיש להם גם זיקה לפאוורליפטינג וגם פתיחות מחשבתית וחוש עסקי לעשות את העבודה.

הם יעמלו בדרכם לפתח את התחום בארץ, ואתה תמשיך לנסות להביא מדליות ואולי לזכות בפרסים נורמלים יותר בעתיד. win-win
זה לא צריך להיות אישי בשבילך.

אני מכיר מקרוב את הארגון של התחרות שהייתה הכי מוצלחת בארץ עד כה, ואני מעורב בארגון והלוגיסטיקה שלה.
לא תראה תחרות כמו שאליהו אירגן, שמושקע בה יותר כסף מכל תחרות אחרת, אין ספק שאין לה מתחרים.
ואני מפרגן לכל מי שמארגן תחרות אחרת.

מה ילד מאחורי מקלדת יודע על העניין העיסקי באירגון וניהול תחרות?

איך לגרום לאנשים ששונאים פאוורליפטינג להגיע לתחרות פאוורליפטינג? לזה אני לא אענה. איך לגרום לאנשים שלא מכירים פאוורליפטינג להגיע ולהתאהב? אשמח לתת עיצות בפרטי למארגני התחרות אם הם בכלל רוצים לדעת את דעתי.

אני מכיר מקרוב את הארגון של התחרות שהייתה הכי מוצלחת בארץ עד כה, ואני מעורב בארגון והלוגיסטיקה שלה.
לא תראה תחרות כמו שאליהו אירגן, שמושקע בה יותר כסף מכל תחרות אחרת, אין ספק שאין לה מתחרים.
ואני מפרגן לכל מי שמארגן תחרות אחרת.

תוסיף *גילוי נאות.ֿ
רציתי להתייחס קצת יותר בהרחבה למה שאמרת, אבל הבנתי שאין טעם.

נערך לאחרונה:
מכאן אפשר להסיק כמה מסקנות:
2. טבעי מרשים ומשגע קהל יותר מאשר כשיודעים שהוא מוזרק.

אני לא יודע אם למדת סטטיסטיקה באקדמיה (באמת שלא יודע, לא מתוך זלזול), אבל אתה לא יכול להסיק מסקנה חד משמעית על כל המקרים האפשריים, וזה מה שעשית פה, בהסתמך על בדיקה אחת בלבד.
מה כן אפשר ללמוד מהקרה הנ״ל? שתחרות הספציפית שציינת, לדעתך, אנשים התרשמו יותר מהרמה של בחור טבעי אל מול בחור לא טבעי.

איך לגרום לאנשים ששונאים פאוורליפטינג להגיע לתחרות פאוורליפטינג? לזה אני לא אענה. איך לגרום לאנשים שלא מכירים פאוורליפטינג להגיע ולהתאהב?
אלחנן, יש פה אנשים שמתאמנים בעצמם בפאוורליפטינג ולא מעניין אותם התחרויות (אני למשל), אז כן, אני הייתי שמח שהתחרות תהיה יותר מעניינת, כי כרגע היא לא מעניינת אותי בשום צורה (חוץ מהמקום שניים ראשונים). אתה צריך להבין שמה שהיה עד עכשיו לא עובד, אז הגיע הזמן לשינוי, וכל עוד השינוי לא יגיע עולם בפאוורליפטינג ישאר כמו שהוא לא מפותח.
וכן, בעיה כלכלית זה משהו שאני חושב שכדאי להתעקב עליו, ואני רוצה שהתחום יתפתח בנושא, כי כרגע יש לא מעט אנשים (אני למשל) שמאוד רוצים להתמקצע בתחום אבל הם לא עובדים בזה רק בגלל הפן הכלכלי. אז להתפתח כלכלית זה כן חשוב (פרסים, משכורות וכו גדולים יותר).
ואתם לצורך הדוגמא, אמרת על הבעיה של זמן, קודם כל הרעיון שהבאתי קודם לעשות ראש בראש בתרגילים (הבאתי בנץ' כדוגמא) זה רק יחסוך זמן. ועוד הצעה בנושא זה אולי לעשות מקצים במקביל, בכל מקרה לא כולם מתעניינים בכולם.

• פותח/ת השרשור
יוזמה מבורכת ומאתגרת, לא טריוויאלי להרים דבר כזה, כל הכבוד ושיהיה הרבה בהצלחה.
יש כבר תאריך? (אין לי פייסבוק / אינסטגרם / רשתות חברתיות למיניהן)
2.12. אני אומר את כל הפרטים בסרטון.
אי אפשר להכריח אף איש שהוא לא מתחרה או עם איזשהי זיקה לפווארליפטינג להניע את האוטו ולהגיע עם חברים שלו לצפות בתחרות אם אין איזשהו קאטצ׳, בין אם זה לבידור והווי שלא קשור לתחום המקצועי (כמו תחרות חצי-מאורגנת בין חובבנים) או דוכנים של חלבון במחיר מוזל. בשביל אחרים זה גם סתם יכול להיות בילוי נחמד כמו שאתה הולך עם חברים לפסטיבל בירה או מופעי רחוב. רק תן איזה משהו קטנטן שיגרום לי לחשוב שזה יכול להיות בילוי נחמד בשביל שאגיע, ועל הדרך אני גם אחשף לתחום חדש ואולי גם אהיה חלק ממנו בעתיד.
זאת צריכה להיות המחשבה.

אין מה לעשות, אם אתה רוצה להגדיל את התחום בקרב הציבור, תצטרך להנגיש אותו לציבור בצורה כזו או אחרת, ולגרום לו להגיע.ֿ
אחרת התחום בארץ יישאר כמו שהוא היום, ונמשיך לעשות דברים עלובים וקטנים.

אז אני לא מסכים איתך בכלל, ואני מקווה שהמארגנים גם לא יקשיבו לך בעניין הזה, אם הם רוצים בסופו של דבר להגיע למטרת העל שלהם בעתיד.

כל הכבוד על הפרס.
אז פה אני לא מסכים איתך. ובכללי, בואו נסגור עם התגובה הזאת את דיוני הסרק על הקהל. תחרות פווארליפטינג יכולה להיות מעניינת. בהמשך אתם תראו פרסומים שלי שיראו מה אני מתכוון לעשות כדי להפוך את התחרות למעניינת יותר גם למתחרים וגם לקהל. ולא, לא תהיה תחרות מתח או סטריקט קרל. ברור לי שפווארליפטינג לא ימשוך קהל כמו משחק כדורגל, אבל למען האמת אני גם אגיד לכם דבר פשוט. בשלב הנוכחי - להביא קהל רנדומלי שלא קשור לספורט בכלל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה לדאוג שלמתחרים תהיה את התחרות הכי טובה שהם יוכלו - ושלקהל שמגיע בגללם (חברים ומשפחה) יהיה מעניין יותר וכיף יותר, ואגב, כשלהם יהיה מעניין יותר אולי הם גם ימליצו לחברים שלהם לבוא בפעם הבאה לצפות. אבל לפני שאתה דואג לאנשים שלא על הבמה צריך לדאוג למי שכן על הבמה ומתחרה.
לא שלהביא קהל זר לתחרויות לא חשוב - אבל זה כמו לדאוג לצרוך תוספי תזונה כשאתה לא מקפיד על האוכל שלך בכלל. קודם תדאג לבסיס טוב. אחרי זה תתפנה לפינות הקטנות.

2.12. אני אומר את כל הפרטים בסרטון.

אז פה אני לא מסכים איתך. ובכללי, בואו נסגור עם התגובה הזאת את דיוני הסרק על הקהל. תחרות פווארליפטינג יכולה להיות מעניינת. בהמשך אתם תראו פרסומים שלי שיראו מה אני מתכוון לעשות כדי להפוך את התחרות למעניינת יותר גם למתחרים וגם לקהל. ולא, לא תהיה תחרות מתח או סטריקט קרל. ברור לי שפווארליפטינג לא ימשוך קהל כמו משחק כדורגל, אבל למען האמת אני גם אגיד לכם דבר פשוט. בשלב הנוכחי - להביא קהל רנדומלי שלא קשור לספורט בכלל זאת לא המטרה שלי. אני רוצה לדאוג שלמתחרים תהיה את התחרות הכי טובה שהם יוכלו - ושלקהל שמגיע בגללם (חברים ומשפחה) יהיה מעניין יותר וכיף יותר, ואגב, כשלהם יהיה מעניין יותר אולי הם גם ימליצו לחברים שלהם לבוא בפעם הבאה לצפות. אבל לפני שאתה דואג לאנשים שלא על הבמה צריך לדאוג למי שכן על הבמה ומתחרה.
לא שלהביא קהל זר לתחרויות לא חשוב - אבל זה כמו לדאוג לצרוך תוספי תזונה כשאתה לא מקפיד על האוכל שלך בכלל. קודם תדאג לבסיס טוב. אחרי זה תתפנה לפינות הקטנות.

אני די מסכים איתם בקטע של להיות יצירתי ולתפוס קהל כי אני עדיין לא רואה את זה בא רק מתחרות של פאוור ליפטינג.
עם איזה כסף אתה מתכנן לשפר את התנאים של המתחרים?. אם כבר זה רק מעלה בהוצאות בלי צפי לעלות בהכנסות כי לא הייתי בונה על שמשפחות יביאו קהל..

אני לא יודע אם למדת סטטיסטיקה באקדמיה (באמת שלא יודע, לא מתוך זלזול), אבל אתה לא יכול להסיק מסקנה חד משמעית על כל המקרים האפשריים, וזה מה שעשית פה, בהסתמך על בדיקה אחת בלבד.
מה כן אפשר ללמוד מהקרה הנ״ל? שתחרות הספציפית שציינת, לדעתך, אנשים התרשמו יותר מהרמה של בחור טבעי אל מול בחור לא טבעי.
לא צריך להיתפס על זה, זה סתם היה השחלה לכך שאני בעד תחרויות עם בדיקות.
לא היה בכוונתי לקבוע עובדה, זה היה חצי בצחוק, וגם להראות שיש ביקוש לתחרויות עם בדיקות, גם אם זה לא הוכחה מוחצת.
אלחנן, יש פה אנשים שמתאמנים בעצמם בפאוורליפטינג ולא מעניין אותם התחרויות (אני למשל), אז כן, אני הייתי שמח שהתחרות תהיה יותר מעניינת, כי כרגע היא לא מעניינת אותי בשום צורה (חוץ מהמקום שניים ראשונים). אתה צריך להבין שמה שהיה עד עכשיו לא עובד, אז הגיע הזמן לשינוי, וכל עוד השינוי לא יגיע עולם בפאוורליפטינג ישאר כמו שהוא לא מפותח.
וכן, בעיה כלכלית זה משהו שאני חושב שכדאי להתעקב עליו, ואני רוצה שהתחום יתפתח בנושא, כי כרגע יש לא מעט אנשים (אני למשל) שמאוד רוצים להתמקצע בתחום אבל הם לא עובדים בזה רק בגלל הפן הכלכלי. אז להתפתח כלכלית זה כן חשוב (פרסים, משכורות וכו גדולים יותר).
ואתם לצורך הדוגמא, אמרת על הבעיה של זמן, קודם כל הרעיון שהבאתי קודם לעשות ראש בראש בתרגילים (הבאתי בנץ' כדוגמא) זה רק יחסוך זמן. ועוד הצעה בנושא זה אולי לעשות מקצים במקביל, בכל מקרה לא כולם מתעניינים בכולם.
קודם כל, איפה היית בתחרות הקודמת שהיה תחרות מתח, חינם להשתתף, ועם פרס כספי למנצחים?

ודבר שני שמה שהיה עד עכשיו עובד מצויין, אם לא היית בתחרות אתה לא יודע, אבל כמות המתחרים מכפיל את עצמה כל הזמן. ומה שהיה לפני 20 שנה תחרות בנץ' בלבד (זה מה שפאוורליפטינג בארץ היה) היום צמח למשהו גדול מאוד ומתפתח להיות דבר גדול מאוד, עוד תראה.

אין כמעט תחרות פאוורליפטינג בארץ שעולה כסף להיכנס, כי אף אחד לא היה מגיע. בארץ הצליח כבר להיות תחרות כזאת לפאוורליפטינג, הספורט מתקדם, לאט לאט, אבל מתקדם.

והנה ג'ניה ויניב מרימים תחרות נוספת, למה? כי יש ביקוש. יש צמאון לתחרות על רמה. לדעתי אם @yanivgoft יתן כאן תחרות פאוורליפטינג שפשוט מאורגן טוב, זה יהיה הצלחה, כי הספורט כבר מפותח, ויש לזה ביקוש הזוי, אני לא מגזים שנצטרך עוד מעט לקיים תחרויות שיתחלקו ליומיים שלושה מרוב מתחרים וביקוש.

זה אחלה יוזמה להרים תחרות, וכל מה שצריך לדעתי זה להשקיע שתתנהל בצורה הטובה ביותר.

weird flex but ok

• פותח/ת השרשור
אני די מסכים איתם בקטע של להיות יצירתי ולתפוס קהל כי אני עדיין לא רואה את זה בא רק מתחרות של פאוור ליפטינג.
עם איזה כסף אתה מתכנן לשפר את התנאים של המתחרים?. אם כבר זה רק מעלה בהוצאות בלי צפי לעלות בהכנסות כי לא הייתי בונה על שמשפחות יביאו קהל..
הכסף בפווארליפטינג לא מגיע מקהל גם ככה. בכל תחרות שאי פעם הייתה בארץ הכניסה לקהל חופשית. אם אתה רוצה להרוויח כסף מקהל קודם צריך להיות קהל. ההכנסות של תחרות פווארליפטינג הן דמי ההשתתפות של הספורטאים וספונסרים, והדרך הכי טובה להגדיל את הקהל היא פשוט להגדיל את כמות המשתתפים - אשר יביאו אליך משפחה וחברים שיהיו קהל.

אני הייתי מעורבת באירגון תחרויות, וחושבת שאחת מהן לפחות היתה הטובה והמוצלחת ביותר באספקטים שונים מאחרות שאורגנו כאן. עצתי למארגנים - תתמקדו באירגון ובמה שהתכוונתם לעשות, תחייכו בנימוס לנותני העיצות ותמשיכו הלאה. כל אחד מוזמן לקחת את עצותיו ולארגן תחרות משלו, או להציע לכם עצות שאם תתקבלנה, הוא יישא בעלות היישום שלהן. אני חושבת שמגיע לכם רק פירגון, בלי חבל ש... ואולי ש... לקחתם משימה מכאיבה ראש ומאחלת לכם המון המון בהצלחה. יישר כוח!

וואלה, לא ידעתי. אגב, ידוע לנו על שיאים ישראלים בגילאי 15, 16 ו-17 נגיד (בתחום ה-PowerLifting כמובן)?
זה פחות מעניין אותי, וזה לא צריך לעניין אותך. תבוא ותיתן את כל מה שיש לך, אך תרדוף אחרי המספרים של אף אחד.

אני בטוח שיפרסמו איפה לראות את השיאים קרוב יותר לתחרות.

בן כמה אתה תהיה בדיוק בחנוכה? ומה המשקל גוף שלך, אולי מישהו אחר ידע ויגיב לך.

זה פחות מעניין אותי, וזה לא צריך לעניין אותך. תבוא ותיתן את כל מה שיש לך, אך תרדוף אחרי המספרים של אף אחד.

אחי, מה הקשר??
הוא לא ביקש כאפה בגב, הוא שאל אם
ידוע לנו על שיאים ישראלים בגילאי 15, 16 ו-17 נגיד (בתחום ה-PowerLifting כמובן)?
ידוע לנו?
כי לי לא ידוע (למרות שאני בטוח שיש) אז אני מצטרף לשאלה... ֿ(נטו מתוך סקרנות, לא מתכוון להתחרות כרגע וגם לא בקטגוריה)

נערך לאחרונה:

אני בטוח שיפרסמו איפה לראות את השיאים קרוב יותר לתחרות.

בן כמה אתה תהיה בדיוק בחנוכה? ומה המשקל גוף שלך, אולי מישהו אחר ידע ויגיב לך.

אני מתאמן די מתחיל, אבל אני מברר בשביל חבר. יש לו בנץ 120 עם טכניקה ככה-ככה, אבל חזרה של 110 עם טכניקה טובה; סקוואט עומד על 150 לחזרה, דדליפט 180. גיל 16 וקצת, על משקל 81. עד כמה שאני יודע מדובר במשקלים יפים מאוד לגילו. בכל מקרה אהבתי את הראש שלך, סתם בדקתי מסקרנות 😃

אחי, מה הקשר??
הוא לא ביקש כאפה בגב, הוא שאל אם
אני נותן לו עיצה שעזרה לי לקבוע 3 שיאי ישראל בקטגורית 90 ק"ג כששקלתי רק 83.
לא התעסקתי בייבוש, ולא במספרים של המתחרים שלי, לא ידעתי אם זה בכלל שיא כששברתי אותם. ולמתחרה שלי שתכנן לשים 5 ק"ג יותר ממני בטוטאל (וידעתי את זה כי היה לנו אותו מאמן), נתתי להשתמש בחגורה שלי בתחרות, ופירגנתי לו מכל הלב.
אני מתאמן די מתחיל, אבל אני מברר בשביל חבר. יש לו בנץ 120 עם טכניקה ככה-ככה, אבל חזרה של 110 עם טכניקה טובה; סקוואט עומד על 150 לחזרה, דדליפט 180. גיל 16 וקצת, על משקל 81. עד כמה שאני יודע מדובר במשקלים יפים מאוד לגילו. בכל מקרה אהבתי את הראש שלך, סתם בדקתי מסקרנות 😃
יכול להיות שזה שיא, לא יודע. אבל תדע שלא צריך טכניקה יפה, צריך לעמוד בכללים, בעז"ה אני מקווה לכתוב מאמר באריכות מאמר באריכות על זה.

בתחרות האחרונה ששפטתי היה שם נער בן 16 נדב פיינשטיין ששקל 65 ק"ג ונתן סקוואט 150, בנץ' 105, ודדליפט 190.

קח בחשבון, הנערים בארץ מאוד חזקים, כדאי להתמקד בלהיות הכי חזק שאתה יכול, ולבוא לתחרות ראשונה בלי מטרה לנצח, אלא בשביל לעבור אותה, סקוואט 300 ק"ג לא שווה כלום בלי ששלושת השופטים יאשרו את זה.

ואחרי שהיית כבר בתחרות אחת ואתה יודע למה לצפות, אתה בתחרות שניה יכול לסחוט את עצמך הרבה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית