נק' מוניטין:
7,833
- 2,380
- 127
- הרקולס
ככה זה שיש מקומות שלא דורשים ממך ללמוד דברים לא הכרחיים..כמו שצריך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בארה"ב אתה לומד שנתיים בולשיט, אתה חייב 60 יחידות בסיס שחלקם זה קורסים בפסיכולוגיה, אזרחות, ביולוגיה, כימיה, אנטומיה, מתמטיקה, אנגלית, כלכלה וכו', זה כמו לעשות בגרות, ואז עוד שנתיים אתה לומד רק מה שאתה רוצה לעשות בו את התואר.
אחי זה לא נכון מה שאתה אומר .. יש כאלה ויש כאלה .. פאבליק קולג' זה כמו פאבליק סקול שם.. שזה סוג של שכונה בדרך כלל .. ויש קולג'ים שעולים שלוש מאות אלף K לשנה ואתה מתקבל רק עם ציונים של A+ חח זה הכל תלוי איפהמה זה איך בדיוק, הרמה כאן מבחינת מתמטיקה היא נמוכה, אני מדבר על קולג' ולא אוניברסיטה יש הבדל, הרמה של 5 יח"ל בתיכון בישראל = לרמה שאתה צריך להשיג כאן כדי לעבור לאוניברסיטה טובה (שזה סה"כ כיתה אחת של מתמטיקה אם יש לך בסיס טוב או 2 אם אתה לא זוכר כלום)
הוא כבר הספיק לשלוח מייל שהוא מצטער וזה היה בצחוק, נחשוב עליו.
ראית יותר מדי הארי פוטר גבר, אני בתוך המערכת ואתה אומר לי מה נכון ומה לא?אחי זה לא נכון מה שאתה אומר .. יש כאלה ויש כאלה .. פאבליק קולג' זה כמו פאבליק סקול שם.. שזה סוג של שכונה בדרך כלל .. ויש קולג'ים שעולים שלוש מאות אלף K לשנה ואתה מתקבל רק עם ציונים של A+ חח זה הכל תלוי איפה
ואתה משווה את הלימודים של הארץ לארצות הברית ? חחחחחחחחחח תכלס, איפה יותר טוב?
[ניראלי עצם זה זה שאתה שם אומר הכל 😛]
ראית יותר מדי הארי פוטר גבר, אני בתוך המערכת ואתה אומר לי מה נכון ומה לא?
ראית יותר מדי הארי פוטר גבר, אני בתוך המערכת ואתה אומר לי מה נכון ומה לא?
יאוו 02 היה קל 3 שאלות ראשונות עשיתי (יש לי מותאם אז כול השאלה זה 33 נקודות במקום 25 אז זה יוצא 99 😃) ועוד הבוחנת עזרה לי 😃 הייתי איתה לבד בכיתה איזה כייףףף אבל מגן 55 חחח איזה באסה !
אבל תשמעו זה נכון שאם יש הפרש של 20 נקודות בין המגן לבגרות פוסלים תבגרות?