הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון לאחר יום "צ'יט"

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
נמצא כרגע בחיטוב עם Limit של 1850 קלוריות ליום.
ככל הנראה בערב אני הולך להתחרע חזק על מנת המבורגר וצ'יפס משהו שיגמר באזור ה 1500 קלוריות.

הארוחה המושחתת הזאת תקרה איפה שהוא בשעה 21:30 בערב.

אני ער משעה 5:00 בבוקר ואחרי אימון שהתחיל בשעה 06:00 בבוקר(סקוואטים, דדליפט רומני וכפיפות בטן, אימון של 35 דק') ואני בגדול אוכל 2 קופסאות טונה כל היום(סה"כ 200 גר' ובערך 380 קל').

מחר יש לי אימון חזה
האם העובדה שהייתי בצריכה קלורית ממש נמוכה כל היום ורק בערב הכנסתי קלוריות לגוף - עלולה להחליש אותי באימון חזה ביום המחרת?

האימון מתקיים בערך ב-12-1 בצהריים אם זה משנה משהו.

השאלה היא האם צפויה עייפות בגלל 2 סיבות...

• את הארוחה המשמעותית של יום אמש צרכתי רק בערב אז האם הגוף יספיק להמיר את הקלוריות לאנרגיה?
  • יוצא שביום קודם לכן אני צורך כ-60% מכמות החלבון שאני אמור לצרוך. האם יום אחד של צריכת חלבון קטנה ישפיע על יום המחרת?(בהינתן שאני לא בפלוס קלורי גם ככה)

• פותח/ת השרשור
@nlr666
תנסה להתאמן תוך כדי אכילה, זה בכלל טירוף!

@Snorlax jr
לגמרי. אחרי אימון סקוואט פשוט זוועתי לרוץ, גם הליכה מרגישה מוזר. בסוף לטייל בחוץ ולדחוף עגלה עם ילדה זה גם אירובי!

האם העובדה שהייתי בצריכה קלורית ממש נמוכה כל היום ורק בערב הכנסתי קלוריות לגוף - עלולה להחליש אותי באימון חזה ביום המחרת?
לא ממש.
למה שמצב כזה יקרה? קיבלת את האנרגיה שאתה צריך וישנת.

• את הארוחה המשמעותית של יום אמש צרכתי רק בערב אז האם הגוף יספיק להמיר את הקלוריות לאנרגיה?

הגוף מקבל פחמימות, שומן וחלבון. וכן, הוא יספיק להמיר אותם לאנרגיה

• יוצא שביום קודם לכן אני צורך כ-60% מכמות החלבון שאני אמור לצרוך. האם יום אחד של צריכת חלבון קטנה ישפיע על יום המחרת?(בהינתן שאני לא בפלוס קלורי גם ככה)
לא

_______

יותר חשוב מזה שתבין שלאירועים בודדים אין חשיבות מכרעת על ההתקדמות שלך. אם אתה עקבי ובגדול עושה את מה שצריך אתה תתקדם, גם אם יהיה יום רע מדי פעם, גם אם פעם בכמה אימונים אתה תרגיש לא טוב. ממה שאתה כותב נראה שגם יש לך ילדים, פעם ב זה צפוי להשפיע לך על עייפות, לו"ז, אימונים. זה בסדר כל עוד אתה עקבי.

ההתעסקות באירועים בודדים לוקחת ממך זמן ומחשבה שעדיף שתשקיע בדברים אחרים. תהנה מההמבורגר 😃

@nlr666
תנסה להתאמן תוך כדי אכילה, זה בכלל טירוף!

@Snorlax jr
לגמרי. אחרי אימון סקוואט פשוט זוועתי לרוץ, גם הליכה מרגישה מוזר. בסוף לטייל בחוץ ולדחוף עגלה עם ילדה זה גם אירובי!
אישית לא רץ אבל כל אירובי שהוא מצויין אחי

• פותח/ת השרשור
@Yuval Maimon
תודה יובל
אני במעקב אצל איילת והיא מדהימה, אני חופר לה די הרבה אני מאמין, אבל וואלה ירדתי כבר 3.5 ק"ג מאז ה-03.06 כלומר פחות מחודש(וגם ככה לא הייתי שמן והמטרה להגיע ל-72 פלוס מינוס ואז להתחיל מאסה).

וכן, ילדים זה הדבר הכי מתיש מבין כל הגורמים האחרים ומשפיע על כל הגורמים האחרים יותר חזק מכל דבר אחר 🤣

הבחור פתח מיני פיקניק באמצע מכון
כמה סוגי פרינגלס, כמה קופסאות של נייצ'רוואלי, מי קוקוס ועוד מלא דברים שאני לא זוכר
🙌
נשמע טוב.
לא כמו מונחים של בשר אבל טוב:)
בדיוק אכלתי תרנגולת.. את כולה ..
שני משולשים שני שוקיים וכמות לא מבוטלת של חזה (נכתב כדי שאזכור)

🙌
נשמע טוב.
לא כמו מונחים של בשר אבל טוב:)
בדיוק אכלתי תרנגולת.. את כולה ..
שני משולשים שני שוקיים וכמות לא מבוטלת של חזה (נכתב כדי שאזכור)
כפרע
אנחנו אוכלים בשר מחוץ לאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית