עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת יותר מסת שריר נקייה ולקבל יותר מכל החלבון שאני אוכל .. אני מתאמן שנים ואני לא מצליח לקבל את הבוסט שאני רוצה אני בתזונה טובה ובשייפ טוב אבל רוצה עוד קצתלאיזו מטרה אתה שוקל לקנות?
זה יכול לעולל לי נזק או שאפשר להשתמש ולראות מה ההשפעות?לאיזו מטרה אתה שוקל לקנות?
חרטה אחת גדולהמישהו ניסה?
אהבתי את התשובה שלך , תודה. תשמע אני דיי פחדן בקטע של החומרים ודיי לא צריך את החומרים כי אני לא מחפש תוצאות יוצאות דופן לכן אני מחפש משהו טבעי שיכול לתת אפילו את הבוסט הכי קטן… הזמנתי ואנסה בכל זאת , אעדכןאם זה מiherb זה חוקי,
אם זה חוקי זה לא עובד.
חוץ מקיראטין / קפאין / ציטרולין מאלט (בערך) אין שום תוסף חיצוני שיש לו ערך לשיפור הביצועים.
בטח שלא מוצר שיעזור לך "לצבור יותר מסת שריר נקייה".
אהבתי את התשובה שלך , תודה. תשמע אני דיי פחדן בקטע של החומרים ודיי לא צריך את החומרים כי אני לא מחפש תוצאות יוצאות דופן לכן אני מחפש משהו טבעי שיכול לתת אפילו את הבוסט הכי קטן… הזמנתי ואנסה בכל זאת , אעדכן
בזבוז כסף 🫤אהבתי את התשובה שלך , תודה. תשמע אני דיי פחדן בקטע של החומרים ודיי לא צריך את החומרים כי אני לא מחפש תוצאות יוצאות דופן לכן אני מחפש משהו טבעי שיכול לתת אפילו את הבוסט הכי קטן… הזמנתי ואנסה בכל זאת , אעדכן
האמת שהזמנתי לפני שנזכרתי בפורום הזה אז כבר אין כל כך מה לעשות עם זה זה בדרך , חוץ מלנסות אבל תודה בכל זאתבזבוז כסף 🫤
קצת יותר מסת שריר נקייה ולקבל יותר מכל החלבון שאני אוכל .. אני מתאמן שנים ואני לא מצליח לקבל את הבוסט שאני רוצה אני בתזונה טובה ובשייפ טוב אבל רוצה עוד קצת
זה יכול לעולל לי נזק או שאפשר להשתמש ולראות מה ההשפעות?