הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב כפוף

HaymonLimonii

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
6
13
3
csm_Bad_posture_man_bought_3366654bdb.jpg

יש פה מישהו שהתמודד עם זה ופתר את זה בעזרת האימונים ? אני מאוד רוצה לשפר את העמידה שלי כי זה תמיד הציק לי מבחינת מראה ..
מאז ומתמיד אני ככה (כפי שאתם רואים בתמונה זו בדיוק הצורה ) .

קצת אפרט מה אני עושה כרגע FBW תרגיל 1 לכל שריר 3 פעמים בשבוע .
מטרתי בעיקרון מסה ,לגדול בשריר לעלות במשקל ובמשקלים .

האם קיימים תרגילים שאוכל לשלב כחלק מרשימת האימונים שלי שיעזרו לי לייצב את הגב לצורה נורמלית ?
אשמח לטיפים !

אני גם חושב שתרגול תמידי ביום יום תורם הרבה, אצלי זה היה לשיפור צורת ההליכה שלי.

בנוסף, תרגילים שיחזקו את הגב העליון והטרפזים יעזרו לך.

חתירה, מסור, מתח, פרונט סקוואט, פרס ודדליפט הם דוגמה.

אני תמיד מתרשם מעמידה הזקופה של מניפי משקולות, לא תמצא מניף משקולות מקצועי עם גב כפוף.
אתה לא צריך להיות מניף משקולות בשביל זה, רק להדגיש את העבודה על הגב העליון.

חתירה, מסור, מתח, פרונט סקוואט, פרס ודדליפט הם דוגמה.
יכול אישית להעיד שאחרי שהזוקפים והטרפזים שלי התחזקו מאוד כל סימן ל forward head posture נעלמו.
כשהתחלתי ללמוד לא ידעתי איך לשבת נכון ועשיתי את כל הטעויות האפשריות. הספקתי לתפוס את הבעיה מוקדם ומה שעזר לי זה לשבת נכון (חפש ביוטיוב יש המון בנושא), הפסקות 15 דק הליכה כל 45 דק' שעה והתרגיל הזה:

אם אתה לא מצליח לגעת עם הראש בקיר כמו בסרטון זה בעיה קצת יותר גדולה והייתי אומר ללכת אפילו לאיש מקצוע. אבל בגדול מה שאמרתי אמור להספיק.

גם מעניין בנושא סרטון שמסביר על החשיבות המיותרת לפעמים שנותנים ליציבה היום:

מעבר למה שהציעו לך, יש מוצר די טוב שנקרא מיישר כתפיים, בתור התחלה זה יכול לעזור, אבל בסופו של דבר תצטרך להבין שזה עניין של הרגל שצריך לשנות.

מעבר למה שהציעו לך, יש מוצר די טוב שנקרא מיישר כתפיים, בתור התחלה זה יכול לעזור, אבל בסופו של דבר תצטרך להבין שזה עניין של הרגל שצריך לשנות.
מוצר גרוע לדעתי, מאפשר לך להיות זקוף בלי לאמץ אף שריר, זה ההגדרה של החלשת שריר, לא להשתמש בו.

מוצר גרוע לדעתי, מאפשר לך להיות זקוף בלי לאמץ אף שריר, זה ההגדרה של החלשת שריר, לא להשתמש בו.
זה לא גורם לחזק את השריר בזמן שאתה עם זה עלייך ?
זה כמו גופיה כזאת שמיישרת את הגב (כביכול מותחת אותו) .

פעם היו אמרים לשים מקל מטאטא מאחורי הגב ולקחת את הידיים קדימה וללכת ככה שעה ביום , לא ניסיתי ולא מכיר מישהו שניסה : P תרופות סבתא.

לא אמרתי שזה תחליף, תקרא שוב ותבין שזה בשביל לייצר הרגל.
לא טענתי שאמרת שזה תחליף, אני פשוט טענתי שזה מוצר גרוע.

לא תתרגל לעמוד בצורה מסוימת אם הצורה הזאת לא מאמצת אף שריר.

זה כמו לנסות לחזק בנץ' עם סלינגשוט וחולצת לחץ, או סקוואט עם רצועות וחליפת לחץ. עם כל הלגיטימיות שבציוד עזר, זה לא מחזק את התרגיל בצורה הרגילה שלה, זה פשוט תרגיל אחר לגמרי.

מה @Nir Kriger חושב על המוצר הזה?

לא טענתי שאמרת שזה תחליף, אני פשוט טענתי שזה מוצר גרוע.

לא תתרגל לעמוד בצורה מסוימת אם הצורה הזאת לא מאמצת אף שריר.

זה כמו לנסות לחזק בנץ' עם סלינגשוט וחולצת לחץ, או סקוואט עם רצועות וחליפת לחץ. עם כל הלגיטימיות שבציוד עזר, זה לא מחזק את התרגיל בצורה הרגילה שלה, זה פשוט תרגיל אחר לגמרי.

מה @Nir Kriger חושב על המוצר הזה?

מה הבעיה בתור התחלה לשלב גם את המוצר וגם לעבוד בלי המוצר איך לעמוד זקוף, אין בזה משהו רע לדעתי בתור התחלה.

מה הבעיה בתור התחלה לשלב גם את המוצר וגם לעבוד בלי המוצר איך לעמוד זקוף, אין בזה משהו רע לדעתי בתור התחלה.
אין בזה בעיה, זה רק בזבוז כסף וזמן לדעתי, עדיף כבר ברכה מכומר.

אין שום תרומה להיכנס לפוזיציה נכונה בלי הפעלת שרירים, המוח לא לומד לעמוד נכון, ולא מתחזקים אותם שרירים, ההיפך קורה, השרירים החלשים מקבלים מנוחה לכל הזמן שלובשים את המוצר הזה. סטרס בונה כוח, לא מנוחה, מנוחה תקבל כשאתה שוכב לישון.

זה כמו לנסות לבנות קוואדס על ידי שתיתן להם מנוחה טוטלית, זה יהיה נחמד, אבל לא בונה שרירים.

אין בזה בעיה, זה רק בזבוז כסף וזמן לדעתי, עדיף כבר ברכה מכומר.

אין שום תרומה להיכנס לפוזיציה נכונה בלי הפעלת שרירים, המוח לא לומד לעמוד נכון, ולא מתחזקים אותם שרירים, ההיפך קורה, השרירים החלשים מקבלים מנוחה לכל הזמן שלובשים את המוצר הזה. סטרס בונה כוח, לא מנוחה, מנוחה תקבל כשאתה שוכב לישון.

זה כמו לנסות לבנות קוואדס על ידי שתיתן להם מנוחה טוטלית, זה יהיה נחמד, אבל לא בונה שרירים.

זה נטו בשביל לתת למוח לקבל הרגל, עשיתי את זה עם אבא שלי, אחרי 3 שבועות ירדנו מהמוצר, ואחרי זה נטו תרגול של עמידה נכונה, עבד טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית