עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי ביקשתי שתפסיק לעלות סירטונים שלי ....
וואו זה עלה ממש קל לך
כן, ועוד הייתי צריך להיות בשקט בגלל השכנים, הרגיש שיש לי עוד הרבה.וואו זה עלה ממש קל לך
לא מסכים, אנחנו נרצה תנועה כמה שיותר מלאה. במובן הזה הסקוואט הוא התרגיל האידיאלי לכוח לא תחרותי.אלא אם כן אתה ליפטר מתחרה עם מטרה ברורה לדדליפט קונבציונלי גבוה, Trap bar הוא (Arguably) תרגיל הרבה יותר טוב
פיזור העומס בטראפ הוא -הרבה- יותר מאוזן מדדליפט רגיל, מהסיבה הפשוטה ש בדדליפט הרגיל יש moment arm מובנה בין הגב תחתון למוט בגלל שהשוקה קיימת בעצם, וזה יוצר עומס לא פרופורציונאלי על הגב התחתון, ככה שבטווח הארוך למתאמן הממוצע הרבה יותר בטוח ונכון לעבוד איתו, הבעיה היא כמובן עניין של זמינות, לא בכל חדכ הוא קיים
ממליץ לעבוד עם אחד אם זמין
(כידוע לכולם, לחץ מוצא את דרכו להשתחרר בנקודה החלשה ביותר, ובגלל הmoment arm שקיים בדדליפט רגיל, כשמגיעים לעצימות גבוה מאד, יש עומס רציני מאד על הגב התחתון , בעוד שבטראפ באר הקושי יתחלק בין מרבית השרירים כי פשוט המוט נמצא במרכז מסה שלך, ומיקום של המוט במרכז מסה זה לא דבר אפשרי בדדליפט רגיל)
מלך, עלייה מטורפת.
תודה.מלך, עלייה מטורפת.
מה השיא?
אני אשאל ככה : מה הכי הרבה עד היום שתידלפתהתודה.
אני אף פעם לא יודע.
אני רק מגלה בדרך כלל בתחרות.
300אני אשאל ככה : מה הכי הרבה עד היום שתידלפתה
לא, כי המרפק נעול ולא עושה שום דבראין חשיבות למנח היידים?
😕 השיחה היא על דדליפט קונבנציונאלי מול דדליפט טראפ באר, אשמח שתסביר עם מה אתה לא מסכים לגבי העובדות שציינתיהסקוואט הוא התרגיל האידיאלי לכוח לא תחרותי.
אבל תרגיל הרבה פחות מעניין (לרוב האנשים).אלא אם כן אתה ליפטר מתחרה עם מטרה ברורה לדדליפט קונבציונלי גבוה, Trap bar הוא (Arguably) תרגיל הרבה יותר
אבל הכתף מסתובבת אז הגב טיפה עובד שונה. בקונבנציונלי אתה מקרב את המוט אחורה, מה שלא קורה בטראפ.לא, כי המרפק נעול ולא עושה שום דבר
לקחת לי את האותיות מהמקלדת 😃אבל תרגיל הרבה פחות מעניין (לרוב האנשים).
אבל הכתף מסתובבת אז הגב טיפה עובד שונה. בקונבנציונלי אתה מקרב את המוט אחורה, מה שלא קורה בטראפ.
דדליפט קונבנציונלי לדעתי אידיאלי יותר כי יש לו תנועה גדולה יותר בזכות שהיא מעמיסה יותר על השרשרת האחורית.😕 השיחה היא על דדליפט קונבנציונאלי מול דדליפט טראפ באר, אשמח שתסביר עם מה אתה לא מסכים לגבי העובדות שציינתי
דדליפט קונבנציונלי לדעתי אידיאלי יותר כי יש לו תנועה גדולה יותר בזכות שהיא מעמיסה יותר על השרשרת האחורית.
הטראפ באר עם טווח תנועה קצר יותר, ולכן מצליחים להרים בו יותר משקל, פחות אידיאלי גם מבחינת פיתוח שריר, וגם מבחינת תשישות מיותרת.
תמיד אעדיף תרגיל יותר קשה עם פחות משקל לטובת התאוששות.
למטרת פיתוח גוף, לפעמים בכלל לא אבחר בדדליפט. אני אוהב תרגילים מורכבים גם בפיתוח גוף, אבל בווריאציות מסוימות, ולדעתי הסקוואט הוא העיקר. ואם כבר עושים משהו דומה לדדליפט, נרצה לעבוד על האמסטרינגס, מה שהטראפ באר לא עושה.האמת שזה משתנה פתיר בקלות, לדוגמא להעמיד את המתאמן על הגבהה ובכך להשוות את טווחי התנועה בין הווריאיציות..
בטווח תנועה זהה - איזה תרגיל היית מעדיף למטרת התחזקות ואיזה היית מעדיף למטרת היפטרופיה..?
לדעתי בדדליפט רגיל צריך ממש ללמוד איך לייצר מתח אל מול המוט, לעשות כמו “pulling the slack..” אבל בטראפ בר, בגלל שאתה ״בתוך המשקל״, ייצור מתח ייסיע אבל פחות קריטי מאשר בדדליפט.
דדליפט קונבנציונלי לדעתי אידיאלי יותר כי יש לו תנועה גדולה יותר בזכות שהיא מעמיסה יותר על השרשרת האחורית.
הטראפ באר עם טווח תנועה קצר יותר, ולכן מצליחים להרים בו יותר משקל, פחות אידיאלי גם מבחינת פיתוח שריר, וגם מבחינת תשישות מיותרת.
תמיד אעדיף תרגיל יותר קשה עם פחות משקל לטובת התאוששות.
מה?🙁ואם כבר עושים משהו דומה לדדליפט, נרצה לעבוד על האמסטרינגס, מה שהטראפ באר לא עושה.