הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה בבחירת נעליים

showHall

משתמש מתחיל
166
78
נק' מוניטין:
116
166
78
היי אני מחפש לקנות נעליים חדשות לאימונים, עברתי פה על הביקורות נעליים שיש פה בפורום אךך לצערי כל הביקורות זה על נעלי ליפטינג עם עקב מוגבהת.
מעדיף נעל שטוחה(בעיקר בגלל שככה התאמנתי עד עכשיו וזה נוח לי), עם תמיכה טובה לקרסול ושתתאים לרגל מאוד רחבה(מידה 49 רחבה).
מה אתם אומרים על נעלי אהבקות בסכנון הזה: https://www.amazon.com/-/he/gp/prod...mqf6&pd_rd_wg=YClWW&ref_=pd_gw_unk&th=1&psc=1

יש פה מישהו עם נסיון עם נעל דומה?

אם יש לך רגל רחבה לא הייתי הולך על הסאבו דדליפט או נעל היאבקות בכללי כי הן צרות.
אני ממליץ אם כבר ממשפחת הסאבו על הגודליפט או דדליפט פרו/
אישית אני הכי מעדיף את הנעל הזאת:
https://www.reebok.com/us/reebok-power-lite-mid-men-s-training-shoes/G55580.html
יש לי כף רגל רחבה ואני לרוב בעייתי עם נעליים, והסאבו דווקא ממש נוחה לי.
יש לי גם את הursus של כריס דאפין והיא רחבה יותר אם פותח הפוסט חושב שזה משהו שיהיה לו קריטי:
Ursus [HT]
עם הקוד basement קיבלתי בזמנו 10% הנחה. לא בטוח אם הקוד עדיין קיים אבל אם לא אני מניח שתוכל למצוא קוד של מישהו אחר שיתן לך 10% הנחה על זה.
יש להם במידות שלהם אפשרות להדפיס על דף outline של הנעל ואז אתה ממש יכול ככה לבדוק איזה מידה תתאים לך. לי יצא המידה הסטנדרטיט שלי, אבל זה מרגיע כשמזמינים נעל מחו"ל שעולה 350 שקל

• פותח/ת השרשור
יש לי כף רגל רחבה ואני לרוב בעייתי עם נעליים, והסאבו דווקא ממש נוחה לי.
יש לי גם את הursus של כריס דאפין והיא רחבה יותר אם פותח הפוסט חושב שזה משהו שיהיה לו קריטי:
Ursus [HT]
עם הקוד basement קיבלתי בזמנו 10% הנחה. לא בטוח אם הקוד עדיין קיים אבל אם לא אני מניח שתוכל למצוא קוד של מישהו אחר שיתן לך 10% הנחה על זה.
יש להם במידות שלהם אפשרות להדפיס על דף outline של הנעל ואז אתה ממש יכול ככה לבדוק איזה מידה תתאים לך. לי יצא המידה הסטנדרטיט שלי, אבל זה מרגיע כשמזמינים נעל מחו"ל שעולה 350 שקל

הרגל שלי ממש רחבה לכן רוחב נעל ממש קריטי, ולגביה סאבו באתר הרשמי ששלחת לי מקודם יש להם רק עד מידה 47 אני 49 מכיר מקום אחר להזמין? או אם הם בכלל מייצרים מידות גדולות יותר?

הרגל שלי ממש רחבה לכן רוחב נעל ממש קריטי, ולגביה סאבו באתר הרשמי ששלחת לי מקודם יש להם רק עד מידה 47 אני 49 מכיר מקום אחר להזמין? או אם הם בכלל מייצרים מידות גדולות יותר?
אם אין שם כנראה שהם לא מייצרים כי זה האתר של הייצרן.
לך על הursus אז.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית