הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות על חדכ ביתי

• פותח/ת השרשור ofir135
  • פורסם בתאריך

ofir135

משתמש פעיל
728
371
נק' מוניטין:
661
728
371
אז אני כנראה בונה חדכ בבית בקרוב ואשמח לתשובות על כמה שאלות:
1. מה עדיף, פלטות ברזל חשוף או גומי? הבנתי מפה שברזל עדיף אבל לא הבנתי למה ואם אני בכלל הבנתי נכון.
2. איך לרפד את הרצפה (בינתיים עד 180 קילו)? שכבה של 2 סמ גומי תספיק או שצריך במה וזה? מעדיף את המינימום שישמור על הרצפה.
3. מה העובי של פלטות אולימפיות סטנדרטיות (או שאין עובי סטנדרטי וזה משתנה מפלטה פלטה)?
תודה רבה 😃

אז אני כנראה בונה חדכ בבית בקרוב ואשמח לתשובות על כמה שאלות:
1. מה עדיף, פלטות ברזל חשוף או גומי? הבנתי מפה שברזל עדיף אבל לא הבנתי למה ואם אני בכלל הבנתי נכון.
2. איך לרפד את הרצפה (בינתיים עד 180 קילו)? שכבה של 2 סמ גומי תספיק או שצריך במה וזה? מעדיף את המינימום שישמור על הרצפה.
3. מה העובי של פלטות אולימפיות סטנדרטיות (או שאין עובי סטנדרטי וזה משתנה מפלטה פלטה)?
תודה רבה 😃

גומי מתייבש, ברזל לא. זו עיקר הסיבה.

יש פלטות urethane שיקרות מאוד שטובות אבל זה פחות רלוונטי

לכן ברזל. זול פשוט.

תלוי על איזה משטח. אבל 4 ס"מ לדעתי לאזור דדליפט.

אין סטנדרטי. יש לך פלטות תחרות, ויש לך באמפרים וכל מה שבאמצע

1. גומי כדי שלא יחליד.
ברזל זול יותר.

2. גומי 4 ס"מ אני מבטיח לך שאתה תשבור את הרצפה, מנסיון.
חובה משטח עץ 2 ס"מ, ועל זה 4 ס"מ גומי.
משטח עץ 2 מטר אורך על מטר עובי לא עולה יותר מ200 ש"ח (באזור שלי, זה בערך 120 ש"ח אם אני זוכר נכון).

יש עובי פלטות סטנדרטיות, ואם תקנה פלטות עם ידיות, הם קטנות מידי. תקנה מה שבקוטר אולימפי.

אם זה מקום סגור , והוא מתאמן יחידי ששומר על הציוד , איזה סיבה יש שיהרס/יחליד? הכוונה לפלטות גומי *

זמן

פלטות גומי (הפשוטות לא באמפרים ורובם כמו כן) עשויות מגומי זול שמתייבש במהירות. ראה מכירת ציוד יד שנייה ותראה משקולות יד ובאמפרים עם גומי קרוע, וכל הכיף הזה

לדעתי עדיף באמפרים.
לגבי ריפוד, לי יש ריצוף גומי 2 ס"מ מאוד צפוף.
לגבי עובי, כל חברה עושה אותן קצת שונה.
אצלי החד"כ בחנייה המקורה הפרטית אז פחות איכפת לי לשמור על הריצוף

מצטרף לשאלה של פותח האשכול,
מה שכן ברזל תמיד אפשר לצבוע זאת לא בעיה האמת,
השאלה לגבי פלטות גומי, פלטות מסוג כמו שנעלתי, חלק טיפטיפה סדוקות קניתי יד 2, זה לא מחזיק הגומי?
אני חושב לפחות 2 פלטות של במפר 20 קילו לדדליפט שלא ישבור את הרצפה לא?

עריכה לפני שקונה לי 2 פלטות של 20 קילו,
מה עדיף ברזל או באמפרים? וכדאי לשים לב לקוטר שלהם? 45 סנטים משקולת אני חושב זה הסטנדרט לאולימפי (?)
שואל בעיקר בשביל דדליפט

קבצים מצורפים

• 20210627_184051.jpg
    20210627_184051.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 58
נערך לאחרונה:
שים לב שיש מוטות שבאמת המשקולת הזאת גדולה לה מידי , אני אישית הייתי שם משקולת ברזל לפני ואחרי בשביל שהיא לא תזוז .
אני אישית מעדיף את המשקולות גומי , אבל לא היה לי חד"כ בבית והחבר'ה פה אומרים שיש יותר יתרונות לברזל .

אני משתמש בציוד לא אוליפי
קניתי בסטוק,ריבועי קצף,בצורת פאזל ״וריצפתי״ את רוב החדר כפול,כלומר 2 קומות.
עושה את העבודה

*טרם נעשה עם משקל מקס 130 ק״ג
לעת עתה עבר את ה100 ללא תקלות

תגידו עוד שאלה סליחה עם משתלט על האשכול אבל זה גם קשור לחדכ בבית,
מה אתם שמים על הj cups שלא יהרוס את המוט? ומאיפה כדאי לקנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית