הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש וחצי במכון ומשקל הגוף שלי נשאר אותו דבר

ניר.ס

משתמש מתחיל
65
8
נק' מוניטין:
17
65
8
היי. אני 184 סמ שוקל 77.5~ קילו.
אני חודש וחצי במכון ולא ממש עליתי במשקל.

היה שבוע שאכלתי מלא שמן זית ועליתי קצת במשקל, אך הבטן הייתה שמנה ופחות התחברתי למראה.

אני צורך מעל 2000 קלוריות ביום, מעל 160 חלבון ומעל 200+ פחמימה. בנוסף אני צורך בין 30-80 שומן ביום.

האם אני בכלל צריך לתת למשקל גוף שלי להיות אינדקציה להתקדמות?

• פותח/ת השרשור
יש ואז ירידה ואז עליה. פעם 78.3 פעם אחרת 77.4.
אני כרגע כן מתקדם פעם בשבועיים במשקלי עבודה. כל שבועיים אני מעלה משקל באחד התרגילים

תעלה כמה שאתה רוצה ,
אם אתה רוצה לעלות לאט לאט תכוון לכפול אחוז / אחוז וחצי מהמשקל גוף שלך בחודש
נגיד קילו - קילו וחצי

היי,
מה אתה אוכל? יש לך תפריט מסודר?

איך הפרוטוקול שקילות שלך?

30 ג' שומן זה מעט מידי, תכוון ל60-80 ג'.

• פותח/ת השרשור
זה בדרכ 50-90 שומן.
אני שוקל בכל בוקר אחרי פיפי
אני אוכל חמאת בוטנים (טבעית) וטחינה על בסיס קבוע

אני צורך מעל 2000 קלוריות ביום

זה הערכה של פלוס מינוס מבחינת כמה שאתה צריך, אם זה היה 3000 במקום אז בוודאות היית עולה במשקל.
אז לפי הנתונים שלך אתה צריך שה׳מעל׳ שלך יהיה יותר גבוה. פה הבעיה, אתה כנראה לא ממש בפלוס קלורי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, יש תפריט מסודר?

איך אתה יודע מה וכמה לאכול? שוקל את האוכל שלך?
שקלתי בעבר.
בדרכ הארוחות שלי הן
שייק חלבון עם שיבולת שועל.
פתיתים, בשר/עוף, טחינה, סלט כרוב ו 3 פרוסות לחם מלא.
פרי
2 פרוסות מחמצת עם חמאת בוטנים ושייק חלבון.
יוגרט חלבון.
וארוחת ערב משתנה....
זה הערכה של פלוס מינוס מבחינת כמה שאתה צריך, אם זה היה 3000 במקום אז בוודאות היית עולה במשקל.
אז לפי הנתונים שלך אתה צריך שה׳מעל׳ שלך יהיה יותר גבוה. פה הבעיה, אתה כנראה לא ממש בפלוס קלורי.
תכלס מה המשמעות של זה? אני לא אראה תוצאות?

תוצאות מיטביות יתקבלו בפלוס קלורי, ככל שהפלוס הקלורי גדול יותר בדרכ האימונים יהיו מוצלחים יותר. אמנם, פלוס קלורי גדול מאוד ינותב לשומן הרבה יותר מלביצועים במכון ואילו פלוס קלורי מתון יתחלק 50/50 בין שומן לביצועים במכון. ואפשר אפילו לשאוף ליחס טוב יותר.

פלוס קלורי מתון זה עלייה של 0.5-1.5% משקל גוף בחודש. אם לא ספרת קלוריות את לא חייב להתחיל, אבל נסה לכוון לעלייה כזאת.
בנוסף, תשתדל להשיג לפחות 160 גר חלבון ביום, ולפחות 60 גר שומן.

עובדתית אתה עולה במשקלי עבודה.
עם זאת-
כל שבועיים אני מעלה משקל באחד התרגילים
ֿ
אתה כן יכול להתקדם בצורה הרבה יותר מהירה.
השאלה היא אם אתה רוצה ומה המטרות שלך. בין כה וכה בטווח הארוך (לא יודע כמה זמן אתה כבר רץ ככה) תצטרך פשוט לאכול יותר בשביל לעלות במשקל, ובמשקלי עבודה.
לפי זה-
היה שבוע שאכלתי מלא שמן זית ועליתי קצת במשקל, אך הבטן הייתה שמנה ופחות התחברתי למראה.
אתה רוצה להמשיך לעלות במסת שריר ובמשקלי עבודה אבל לצבור כמה שפחות שומן.

בשביל זה אתה צריך להתחיל לעבוד בצורה יותר מדויקת מבחינת הקלוריות, לפי משקל וגובה את הכמות קלוריות הניטרלית (זה אומר לא פלוס ולא מינוס)
לניטרלי שלך תוסיף פלוס קטן של 200-300 קלוריות ותראה איך אתה מגיב.

לדעתי יש על כל הנושא הזה מאמר באתר, אין לי זמן כרגע לחפש אבל תנסה לחפש בעצמך או שמישהו כבר ישלח לך כאן

את התוצאות בכל מקרה כדאי לבחון אחרי פרק זמן ארוך יותר משבוע. אם הבטן נהיית יותר מדי נפוחה, תחליף סוג מזון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עובדתית אתה עולה במשקלי עבודה.
עם זאת-

ֿ
אתה כן יכול להתקדם בצורה הרבה יותר מהירה.
השאלה היא אם אתה רוצה ומה המטרות שלך. בין כה וכה בטווח הארוך (לא יודע כמה זמן אתה כבר רץ ככה) תצטרך פשוט לאכול יותר בשביל לעלות במשקל, ובמשקלי עבודה.
לפי זה-

אתה רוצה להמשיך לעלות במסת שריר ובמשקלי עבודה אבל לצבור כמה שפחות שומן.

בשביל זה אתה צריך להתחיל לעבוד בצורה יותר מדויקת מבחינת הקלוריות, לפי משקל וגובה את הכמות קלוריות הניטרלית (זה אומר לא פלוס ולא מינוס)
לניטרלי שלך תוסיף פלוס קטן של 200-300 קלוריות ותראה איך אתה מגיב.

לדעתי יש על כל הנושא הזה מאמר באתר, אין לי זמן כרגע לחפש אבל תנסה לחפש בעצמך או שמישהו כבר ישלח לך כאן

את התוצאות בכל מקרה כדאי לבחון אחרי פרק זמן ארוך יותר משבוע. אם הבטן נהיית יותר מדי נפוחה, תחליף סוג מזון

בדיוק, אני רוצה עליה נקיה. כמה אני צריך להעלות בחודש בשביל לדעת שאני בכיוון הנכון.

וכפי שרשמתי אני התאמנתי כמה חודשים טובים בבית ועכשיו חודש וחצי במכון

נערך לאחרונה:
בדיוק. כמה אני צריך להעלות בחודש בשביל לדעת שאני בכיוון הנכון.

וכפי שרשמתי אני התאמנתי כמה חודשים טובים בבית ועכשיו חודש וחצי במכון

יש פה הכל-
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תקרא החל מ- ׳מהם העקרונות בתהליך של עלייה במסת השריר?׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית