הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בבנצ' 145X5

• פותח/ת השרשור
פגז של סט
יש לך יותר בוודאות
עלה ממש בקלילות!

תצליח אח
תודה אחי!
על החזרה החמישית נלחמתי בסט הזה ואחר כך עשיתי עוד סט של ארבע חזרות.
כשיהיו שתי חמישיות אני אוסיף משקל. מקווה שכבר בשבוע הבא

תודה אחי!
על החזרה החמישית נלחמתי בסט הזה ואחר כך עשיתי עוד סט של ארבע חזרות.
כשיהיו שתי חמישיות אני אוסיף משקל. מקווה שכבר בשבוע הבא
בהחלט.
כמה פעמיים בשבוע אתה נותן בנץ?
האם המשקל זהה בשתי האימונים?
מס חזרות?

*אני חייב להגיד שאתה אח על מלא
עונה,מסביר והכל בלי עוונתה!
זה יפה

• פותח/ת השרשור
בהחלט.
כמה פעמיים בשבוע אתה נותן בנץ?
האם המשקל זהה בשתי האימונים?
מס חזרות?

*אני חייב להגיד שאתה אח על מלא
עונה,מסביר והכל בלי עוונתה!
זה יפה
בשבועות הראשונים עשיתי בנצ' שלוש פעמים בשבוע, שתי חמישיות כבדות ואז כמה שמיניות לנפח עם 80% מהמשקל של החמישיות.
כשהפסקתי להתקדם בשיטה הזאת עברתי לפעם אחת בשבוע אבל זה הרגיש לי מעט מדי אז הוספתי עוד אימון נפח.
אז עכשיו אני לוחץ פעמיים בשבוע כשאימון אחד הוא כבד ואני עושה בו שתי חמישיות ועוד כמה שמיניות, ואימון שני הוא קל יותר ואני עושה בו רק שמיניות.
אתה יכול לראות את התוכנית שלי כאן:
ייעוץ - תוכנית - ביקורת על שתי תוכניות אימון להתחזקות

ותודה אחי, אני משתדל להיות אינפורמטיבי. ככה אני גם מרוויח פידבק טוב וגם אחרים יכולים ללמוד מזה

זוכר שהיית ממש חזק בתרגיל
מה היו השיאים שלך?
והאם הגעת לזה בקלות

לא זוכר אותך מהמשוגעים של סמולוב/קורטה

• פותח/ת השרשור
זוכר שהיית ממש חזק בתרגיל
מה היו השיאים שלך?
והאם הגעת לזה בקלות

לא זוכר אותך מהמשוגעים של סמולוב/קורטה

נכון, הייתי הרבה יותר חזק אבל גם יותר שמן וצעיר בכמה שנים.

בשיא הייתי מפמפם 150 קילו לעשיריה, יש סרטון שכבר העליתי פה של 150X9 שאני רק מחפש תירוץ להעלות שוב, אז הנה 😛:

לקח לי כמה סבבים של SS וטקסס להגיע לחמישיות עם 140, אם אני זוכר נכון (עברו איזה 10 שנים..) תהליך של שנתיים בערך שבו עליתי משהו כמו 10 קילו. לא יודע להגיד אם זה היה בקלות, זה הרגיש בסדר בסך הכל והיו אתגרים בדרך באופן טבעי. אני חושב שבגלל שמאוד נהניתי מהאימונים והקפדתי מאוד בתזונה ושינה אז זה לא הרגיש קשה.

נשארתי עם ה140 לתקופה די ארוכה כי עבדתי הרבה ולא התאמנתי מסודר וגם עליתי בהרבה שומן, הייתה התחזקות איטית בשנים האלה ובמהלכן גם הגעתי לשיא.

כשהייתי שמן מאוד ופצוע בגב נכנסתי למשטר הורדה במשקל וקיצצתי במשקלי העבודה, לא היה חשוב לי להיות מאוד חזק אבל נשארתי על משקל עבודה בבנץ' של 110-120 קילו. התאמנתי ככה כמה שנים ועכשיו אני במוטיבציה להתחזק שוב על משקל גוף קל יותר וגם יש לי את הזמן לעשות את זה. אפילו חזרתי לדדלפט (אושר גדול 😇) .

אף פעם לא עשיתי סמולוב או קורטה. רק SS וטקסס וכל מיני וריאציות שלהן.

למרות שאתה לא במצב שכלכך רואים אותך אבל אתה נראה ענק ובנוי טוב (מחילה מהפאווליפטרים) ממש כאילו אתה מפתח גוף למרות שאתה מפתח כוח .

מדהים על הבנץ , רק שאלה קטנה , למה אתה מרים את הראש בזמן ההורדה של המוט ? לא עושה עומס על הצוואר ?

• פותח/ת השרשור
למרות שאתה לא במצב שכלכך רואים אותך אבל אתה נראה ענק ובנוי טוב (מחילה מהפאווליפטרים) ממש כאילו אתה מפתח גוף למרות שאתה מפתח כוח .

מדהים על הבנץ , רק שאלה קטנה , למה אתה מרים את הראש בזמן ההורדה של המוט ? לא עושה עומס על הצוואר ?

תודה! אני 100 קילו על 1.81, משהו כמו 20% שומן. לא כזה גדול אבל גם לא קטן 🙄. נראה לי שהבילדרים יכולים לעשות לי בית ספר עם האסתטיקה שלהם חח

אני מרים את הראש כדי להסתכל איפה נוחת המוט, לא מרגיש שזה מעמיס לי על הצוואר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית