הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה חמורה באימוני גב

UrNsFace

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
אני מתאמן כבר בערך שבעה חודשים- מתקדם יפה יחסית מבחינת כוח ומראה לכמות ההשקעה שלי - לוחם בצבא ואין הרבה זמן, ובעיקר משקל גוף אז בדרך מתאמן רק בסופשים - כלומר מתאמן pull push legs פעם בשבוע כל אחד.
עליתי בערך 8 קילו כל התקופה אבל אני לא מצליח לעלות כרגע עוד בגלל הצבא - מקווה שעוד שלושה חודשים כשאשתחרר אוכל להעמיס יותר, בכל אופן אוכל כמה שיותר חלבון.

הבעיה היא שאני מתקדם מאוד באימוני חזה , יד אחורית וכתפיים באופן משמעותי אבל אימוני גב פשוט נשארים במקום ולפעמים אני אפילו נחלש באופן קיצוני ואני מצליח אחרי שבוע שלם שלא התאמנתי לעשות איזה 30-40 אחוז מהיכולת האמיתית שלי …..
מה אפשר לעשות ?

אני מתאמן כבר בערך שבעה חודשים- מתקדם יפה יחסית מבחינת כוח ומראה לכמות ההשקעה שלי - לוחם בצבא ואין הרבה זמן, ובעיקר משקל גוף אז בדרך מתאמן רק בסופשים - כלומר מתאמן pull push legs פעם בשבוע כל אחד.
עליתי בערך 8 קילו כל התקופה אבל אני לא מצליח לעלות כרגע עוד בגלל הצבא - מקווה שעוד שלושה חודשים כשאשתחרר אוכל להעמיס יותר, בכל אופן אוכל כמה שיותר חלבון.

הבעיה היא שאני מתקדם מאוד באימוני חזה , יד אחורית וכתפיים באופן משמעותי אבל אימוני גב פשוט נשארים במקום ולפעמים אני אפילו נחלש באופן קיצוני ואני מצליח אחרי שבוע שלם שלא התאמנתי לעשות איזה 30-40 אחוז מהיכולת האמיתית שלי …..
מה אפשר לעשות ?

מה האימון גב שלך?

בכל מקרה להתאמן 3 פעמים בשבוע ppl זה מיותר לחלוטין ואם המטרה היא היפרטרופיה שרירית הייתי ממליץ לעבוד על קבוצת שריר כל 48-72 שעות.

• פותח/ת השרשור
מה האימון גב שלך?

בכל מקרה להתאמן 3 פעמים בשבוע ppl זה מיותר לחלוטין ואם המטרה היא היפרטרופיה שרירית הייתי ממליץ לעבוד על קבוצת שריר כל 48-72 שעות.
מתח רגיל
צין אפס
מתח באחיזה כמו פטישים לא זוכר איך קוראים לזה
אחר כך את אותם תרגילים בוריאציה הקלה שלהם על trx

ואני לא יכול באמת עכשיו להתאמן יותר פעמים השבוע מזה אז זה לא משנה
ניסיתי full body ממש בהתחלה וההתקדמות לרוב היתה על הפנים והאימונים נעשו סיוט
מתח רגיל
צין אפס

ואני לא יכול באמת עכשיו להתאמן יותר פעמים השבוע מזה אז זה לא משנה
ניסיתי full body ממש בהתחלה וההתקדמות לרוב היתה על הפנים והאימונים נעשו סיוט
חוץ מזה שיש לי רק סופש בערך להתאמן אז full body זה לא אופציה כי צריך זמן להתאושש

מתח רגיל
צין אפס

בקיצור כל האימון גב שלך זה מתח בוריאציות שונות.
כנראה שהנפח מתח מקשה עלייך, נסה לשלב חתירות קצת.

בנוגע לאימונים, יש הרבה פיצולים ל3 ימים אתה לא חייב לעשות fbw/ppl.

• פותח/ת השרשור
אני עושה שלושה סטים ושבור כבר
ואלה לא סטים של מקס
בקיצור כל האימון גב שלך זה מתח בוריאציות שונות.
כנראה שהנפח מתח מקשה עלייך, נסה לשלב חתירות קצת.

בנוגע לאימונים, יש הרבה פיצולים ל3 ימים אתה לא חייב לעשות fbw/ppl.
שכחתי לצטט ^^
עזרה מישהו ?

אבל מין אפס עובד על יד קדמית לעומת וריאציה אחרת למשל אז אני לא יכול לבחור רק אחת
זה לא עובד ככה, זה שיש יותר עבודה על יד קדמית בצין אפס לא אומר שאין מספיק עבודה לגב. אם כבר תשנה וריאציה כל חודש וחצי - חודשיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית