הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוב הציוד לתחרות בחנוכה כבר פה בארץ. מוטות לקומבו ראק

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
קצת בעיכוב להעלות לפורום את המוטות שפרסמנו כבר, אבל הנה היום הגיע גם הקומבו ראק הראשון של התחרות!
Aanmelden bij Facebook
Aanmelden bij Facebook

כמו שאתם רואים אני לא כל כך טוב בלעדכן בהרבה מקומות במקביל, אז ממליץ לעקוב דרך האינסטגרם והפייסבוק שלנו. שם בוודאות כל העדכונים מגיעים חחח

נראה אש!!😱😁😁🙌
סתם שאלה, חשבתי שבתחרות אסור שיהיה מוטות ביטחון מכמה סיבות, מה פספסתי פה?

• פותח/ת השרשור
נראה אש!!😱😁😁🙌
סתם שאלה, חשבתי שבתחרות אסור שיהיה מוטות ביטחון מכמה סיבות, מה פספסתי פה?
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה נגד מוטות ביטחון היא שהם יפריעו לשופטים לראות עומק. מה שבקלות ניתן לפיתרון. למשל מוטות הביטחון יכולים להיות קצת נמוכים יותר. אולי יהיו מעט פחות יעילים אבל לפחות ימנעו מהמתחרה מלהיקבר תחת המוט. הבטיחות של הספורטאים חשובה הרבה יותר. גם עם ספוטרים מאד מיומנים יכולים להיות כשלים שהם לא יצליחו לתפוס, למשל אם חלילה אדם קורע קוואדס בסקוואט בזמן הירידה ופשוט קורס למטה, סיכוי סביר שגם ספוטר מאד מיומן לא יצליח לתפוס אותו.
יתרה מזאת, קומבו ראק נועד גם לשימוש באימונים ולא רק בתחרויות, ולכן הסייפטיז רלוונטיים גם למארגני תחרויות שלא משתמשים בהם בזמן התחרות

קצת בעיכוב להעלות לפורום את המוטות שפרסמנו כבר, אבל הנה היום הגיע גם הקומבו ראק הראשון של התחרות!
Aanmelden bij Facebook
Aanmelden bij Facebook

כמו שאתם רואים אני לא כל כך טוב בלעדכן בהרבה מקומות במקביל, אז ממליץ לעקוב דרך האינסטגרם והפייסבוק שלנו. שם בוודאות כל העדכונים מגיעים חחח

מה היתרון של קומבו ראק על פני כלוב רגיל?

• פותח/ת השרשור
מה היתרון של קומבו ראק על פני כלוב רגיל?
קומבו ראק נועד לשימוש בתחרות, כאשר אתה צריך להחליף גבהים עבור מתחרים שונים ואתה רוצה לעשות את זה בקלות. בכלוב רגיל אתה תצטרך להרים אם המוט ולשים על j-cup מחדש בגובה אחר. בקומבו ראק אתה יכול לשנות את הגובה כשהמוט נמצא על הj-cups

• פותח/ת השרשור
חובה, אולי בכל זאת תשתמש בחוץ:37mv:
יש לי אימונים שלמים בשמש:P:
חחח לא לא, אני את ימי האימונים בחוץ עברתי. הוא הולך לבית טוב עד התחרות @Whale
@yanivgoft
תתחדש/ו
הספורטאים יהנו זה בטוח!
נראה מגרה רצח

מה העלות של התכשיט הזה?
אני לא בטוח כמה יצא לי בסוף אחרי כל המשלוח לארץ והמכס וכו'. סביבות ה6 אם אני זוכר נכון

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
אתה כבר צריך לחשוב על יום אחרי..
אתה הולך לחגוג שתסתיים התחרות!
היכן תמקמם את המפלצת הזו בבית??
כמו שכבר אמרתי, אין לי כרגע מה לעשות איתו באימונים הביתיים שלי, לפחות לא עד שאפתח את גופט ג'ים 2.0 עוד כשנתיים, אז כרגע הוא יהיה בידיו הנאמנות של @Whale

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית