הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה דיי מורכבת לגביי מאסה בתזונת AD

מצב
השרשור נעול

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
אוקיי אז שאלה:
מאסה בתזונת AD גורמת לזה שתראה חטוב כמו שיותר ובאותו זמן תעלה גם במאסת שריר?
אם כן אז צריך לעשות בערך 12 יום של AD ואז יומיים של העמסת פחמימות?
זה נכון שאם למשל אני אוכל 200 גרם חלבון אז בערך120 מזה הופך לפחמימה?! (גלוקוז)
מה הקורה אם אני בתפריט AD שזה אומר הרבה שומן ואני גם לוקח יהומבין ועושה פרוטוקול 3/4 אבל עדיין נימצא על גירעון חיובי, יש מצב שאני אוכל לשרוף שומן ככה?
תודה לעוזרים! 😃

מעניין את ה-*** שלי תיאוריות על תהליכים פיזיולוגיים שהגוף עובר. ניסיתי משהו שנוסה בעיקר על אוגרים ועל עודד - לא עבד, ניסיתי משהו אחר - עבד.

חיים, "מה שעובד עליך..." וגו'.

כמה זמן ניסית תזונה דלת פחמימות? מה אכלת במקום וכמה? איך היו האימונים באותו פרק הזמן?

זה לירות בחשיכה מה שנקרא כי אין לי ממש איך לבדוק את זה אבל יש אתר עם מרימי משקולת\מפתחי גוף\סטרונג מנס די עתיקים. אני מדבר על שנות ה-10-40 שמראים שם הישגים די פסיכים מבחינת כוח , ואני די חושב מהידע שלי שאז התזונה לא הייתה מלאת פחמימות כמו היום. מה שרובם אכלו (גם לפי תהייחסות של מפתחי גוף משנות השבעים) זה סטייק וביצים. הפחמימה שהם קיבלו הייתה אולי חלב או מיץ פירות.

לכל החברה שרצים לעשות סייקלים. בחיאת. תנצלו את הפוטנציאל שלכם קודם.

walt_cuzzimano.gif

אני לא יודע מה זה "תוצרי פירוק הפחמימות" אבל אנחנו מעמיסים בשביל למלא גליקוגן ולשפר מאזן הורמונלי לרצוי יותר. בעיקר למלא גליקוגן
אז אם הבנתי מה אתה שואל, אז כן, ההעמסה הזו מספיקה לתחזק את הביצועים במהלך השבוע. בכל מקרה יש פחות שימוש בגליקוגן מאשר בתזונה רגילה כי אתה יותר Fat - Depended ומפיק יותר אנרגיה משומן במנוחה (מקור הרבה יותר פוטנטי וזמין מפחמימה אגב). ואנחנו מדברים פה על אימוני כוח ולא על ריצת מרתון אז כן, הכמויות האלה עושות את העבודה ומעבר לזה

לא עקבתי, איזה פחמימות לא ממלאות מאגרים? אני מכיר רק פרוקטוז ואלכוהול, ופחות או יותר זהו. כמה מזה אתה כבר צורך? ומה יקרה פה שלא יקרה בתזונה רגילה?
דווקא בספר הוא רושם שזה לא רק לגליקוגן, שיש חלק נורא נורא נורא נורא נכבד להוריד גרלין ולעלות לפטין..
אגב, מאגרי הגליקוגן מתרוקנים גם ללא ליפטינג עם תזונה דלת פחמימות, פשוט לא ביומיים-שלוש אלא בערך תוך חמישה-שישה ימים תלוי באחוזי שומן גם

דווקא בספר הוא רושם שזה לא רק לגליקוגן, שיש חלק נורא נורא נורא נורא נכבד להוריד גרלין ולעלות לפטין..
אגב, מאגרי הגליקוגן מתרוקנים גם ללא ליפטינג עם תזונה דלת פחמימות, פשוט לא ביומיים-שלוש אלא בערך תוך חמישה-שישה ימים תלוי באחוזי שומן גם

דברנו על זה לפני כמה ימים..
גליקוגן המאוחסן בשריר השלד מהווה דלק מטבולי (גלוקוז 6) לאותו שריר.
במנוחה (כלומר בלי פעילות גופנית מאומצת),רוב המטבוליזם מסופק על ידי המערכת האירובית כך שאין צורך בשימוש בגליקוגן.ואכן הוא מעורב יותר בפעילות מאומצת (אנ-אירובית).

נערך לאחרונה:
במנוחה (כלומר בלי פעילות גופנית מאומצת),רוב המטבוליזם מסופק על ידי המערכת האירובית כך שאין צורך בשימוש בגליקוגן.ואכן הוא מעורב יותר בפעילות מאומצת (אנ-אירובית).
אתה טוען שלייל מקדונלד טועה? ליילד מקדונלד רשם שהגליקוגן מהשריר מתרוקן גם ללא פעילות אנאירובית, אך איטי יותר, אם עם פעילות אנאירובית תוך 2-3 ימים, אז ללא פעילות אנאירובית תוך 6 ימים לערך..
😣

אתה טוען שלייל מקדונלד טועה? ליילד מקדונלד רשם שהגליקוגן מהשריר מתרוקן גם ללא פעילות אנאירובית, אך איטי יותר, אם עם פעילות אנאירובית תוך 2-3 ימים, אז ללא פעילות אנאירובית תוך 6 ימים לערך..
😣

אני טוען שעוד לא מצאתי מאמר אחד של לייל שבו הוא לא טועה.

😣

יש מצב ללינק?

עם כל הכבוד ללייל מקדונלד,בחלק מהכתבות שלו יש היוריסטיקות והטיות קוגנטיביות שרחוקות מלהחשב כמדע.

נערך לאחרונה:
תראה בפורום שלו תחפש GLYCOGEN, ותראה בספר של GUIDE TO A FLEXIBLE DIETING עמודים 37-45 ככה... לייל רושם שמאגרי הגליקוגן מתרוקנים בכל מקרה בתזונה דלת פחמימות, אך בקצב איטי יותר

General daily
activity will gradually deplete muscle glycogen but not very rapidly

זה הדבר היחידי שראיתי שמתייחס לעניין.

זה לירות בחשיכה מה שנקרא כי אין לי ממש איך לבדוק את זה אבל יש אתר עם מרימי משקולת\מפתחי גוף\סטרונג מנס די עתיקים. אני מדבר על שנות ה-10-40 שמראים שם הישגים די פסיכים מבחינת כוח , ואני די חושב מהידע שלי שאז התזונה לא הייתה מלאת פחמימות כמו היום. מה שרובם אכלו (גם לפי תהייחסות של מפתחי גוף משנות השבעים) זה סטייק וביצים. הפחמימה שהם קיבלו הייתה אולי חלב או מיץ פירות.

לכל החברה שרצים לעשות סייקלים. בחיאת. תנצלו את הפוטנציאל שלכם קודם.

walt_cuzzimano.gif

מצטער לספר לך, לחם תמיד אכלו בכמויות גדולות.
אבל ההישגים של פעם נשמעים לך מטורפים יחסית לבן אדם רגיל, יחסית
למפלצות שיש היום בכל תחומי הספורט הם נראים בדיחה עצובה.

בדיחה עצובה?
אני ראיתי שם כמה דברים שלא ראיתי מישהו עם ציוד משוכלל ועם "תוספים" (סטרואידים) מגיע אליהם.
אבל עזוב, זה לא קשור לדיון הזה.

בדיחה עצובה?
אני ראיתי שם כמה דברים שלא ראיתי מישהו עם ציוד משוכלל ועם "תוספים" (סטרואידים) מגיע אליהם.
אבל עזוב, זה לא קשור לדיון הזה.

צודק, אשמח אם תשלח לי לפרטי דברים מדהימים שהיום אין ספורטאים שמבצעים אותם.
ואם לא הבנת אותי אני לא מדבר על אנשי קרקס אלא על ספורטאים.

מה זה מערכת אירובית? מעולם לא נתקלתי במושג שכזה. התכוונת גליקוגן מהכבד/כליות?
גליקוגן בשריר יתרוקן גם אם לא תעשה פעילות אנאירובית אלא רק אירובית. זה לא משנה. תנועה של שריר תשתמש בגליקוגן מהשריר.

מה זה מערכת אירובית? מעולם לא נתקלתי במושג שכזה. התכוונת גליקוגן מהכבד/כליות?
גליקוגן בשריר יתרוקן גם אם לא תעשה פעילות אנאירובית אלא רק אירובית. זה לא משנה. תנועה של שריר תשתמש בגליקוגן מהשריר.

המערכת האירובית: מערכת המספקת מלאי בלתי מוגבל של אנרגיה לטווח הארוך, תוך ניצול כל אבות המזון (בעיקר פחמימות ושומנים). היא דומיננטית במאמצים הנמשכים מעל ל-3 דקות ופועלת בנוכחות חמצן בלבד.

מסלול אם תואיל...

נערך לאחרונה:
בלתי מוגבל של אנרגיה?!?!😲

אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר מבחינה פיזיולוגית.
אין דבר כזה. אירובי / אנארובי זה תנאי, או סביבה או איך שתקרא לזה. ותחת תנאים אלה מתבצעים תהליכים פיזיולוגים שונים.
אני לא מבין מה זה מערכת אירובית.

מאיפה לך כמה לחם הם אכלו?
ואני אתן לך לחשוב לבד מה ההבדל בין המפלצות של היום לתקופה שהוא מדבר עליה.

מאיפה לך כמה לחם הם אכלו?
ואני אתן לך לחשוב לבד מה ההבדל בין המפלצות של היום לתקופה שהוא מדבר עליה.

איזה גבר לא אוכל לחם ובשר?
עוד מעט תגיד לי שהם גם לא שתו אלכוהול.

ונכון אין שום משמעות לאיתור הספורטאים,לשיפור תנאי האימונים, התזונה המדוייקת, הציוד שנוסף, וכו...
הכל זה רק סטרואידים.

פחמימות לשלטון כי:
1. בהמבורגר יש פחמימות.
2. בפיצה יש פחמימות.

נגמר הוויכוח.

אה כן ועדיין אין סיבה למה לא לאכול פחמימות (במאסה).

איזה גבר לא אוכל לחם ובשר?
עוד מעט תגיד לי שהם גם לא שתו אלכוהול.

ונכון אין שום משמעות לאיתור הספורטאים,לשיפור תנאי האימונים, התזונה המדוייקת, הציוד שנוסף, וכו...
הכל זה רק סטרואידים.

תעשה לי טובה, הקפיצה הכי גדולה בשיאים הייתה כשנכנסו סטרואידים. יש שיאים ששברו בתקופה ההיא שגם היום לא מצליחים לעבור עם כל הציוד, תזונה "מדוייקת" ותנאי אימונים.

תעשה לי טובה, הקפיצה הכי גדולה בשיאים הייתה כשנכנסו סטרואידים. יש שיאים ששברו בתקופה ההיא שגם היום לא מצליחים לעבור עם כל והציוד, תזונה "מדוייקת" ותנאי אימונים.

בולשיט, לך תשווה את השיאים באולימפיאדות של לפני 50 שנה להיום.
והיום הבדיקות הרבה יותר רציניות משהיו אז, לא שאני טוען שאין שימוש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית