הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגדלת הפין

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אני בן 23 עוד מעט 24
ונולדתי עם תופעה נדירה שנקראת היפוספדיאס
מי שרוצה לקרוא יש הרבה מידע על זה באתר של כללית . מדובר בבעיה שעוברת בתורשה או בגלל טסטוסטרון נמוך אצל האם בהריון. בעצם חור השופכה ממוקם באשכים או מתחת לעטרה או באמצע הפין . יש דרגות קושי באשכים זה הכי גרוע . כל הדרגות מצריכות ניתוח. אני עברתי 3 ניתוחים . הראשון לא צלח . ושני ניתוחים בבית חולים שניידר בגיל 3.
בגדול אני מאמין שבגלל היפוספדיאס יש לי איבר מין קטן . בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ . רציתי לשאול אם יש חומרים שיכולים לגרום לגדילה באיבר המין .
ובבקשה תחסכו ממני כמו תגובות של זה הסיבה הכי טיפשית ששמעתי לקחת חומרים וכ'ד. אתם לא יודעים מה אני עובר בגלל הדבר הזה וכמה אני סובל מי זה בחיי המיניים . לכל דבר יש מחיר ואין לי בעיה להשבית את הציר בשביל הגדלת הפין.
אז לכל האנשים שיש להם ניסיון בסטרואידים .
יש הרבה מאמרים באינטרנט שאומרים שכן שTRT , HGH וHCG יכולים לגרום להארכת הפין.
אשמח לקבל תשובות רציניות .

נערך לאחרונה:
למה מחקתה את שלי מה אמרתי לא בסדר
הבנאדם קורא לי
הדיון הזה מלבד היותו מיותר גם מגיע למקומות שפלים. ואני לא מאשים אותך או אף אחד אחר, אני מבין שנאמרו כלפיך ואחרים דברים פוגעים ומגעילים, אבל אתה ואחרים יורדים לרמה שלו ונמוך יותר.

הבן אדם משתף נושא סופר רגיש, והוא די חפר לעצמו את הקבר כשהוא כתב לכם הודעות פוגעניות לפני כן, אבל בכל זאת, אין צורך להפליג בתיאורים שרק משפילים אותו יותר, כי כמו שאתה רואה, היסטוריה ארוכה של אנשים שפגעו בו לא הולידה אדם רגיש יותר, אלא אדם פוגע יותר. אם תמשיכו לפגוע בו לא תצליחו לשנות אותו, ויותר מזה, אתם מתנהגים בדיוק כמוהו.

אני לא מנהל ואני לא יכול למחוק את מה שכתבתם, אבל אני ממליץ לכם לערוך ואולי לחשוב לא האם מגיע לו רחמים, אלא אם אתם רוצים להיות בדיוק כמוהו, ואני לא מדבר רק אליך.

קבר.... מחר הוא מחליף שם משתמש ותמונת פרופיל והוא הלהיט הבא
בהנחה שהוא לא המציא את הפוסט הדפוק הזה, הוא בטח בוכה במטה עכשיו (או פוגע באנשים נוספים כדי לפרק את התסכול).

בהנחה שהוא לא המציא את הפוסט הדפוק הזה, הוא בטח בוכה במטה עכשיו (או פוגע באנשים נוספים כדי לפרק את התסכול).
הכל דמיונות.. אין לנו מושג אם מי אנחנו מדברים ובטח ובטח אם הוא דובר אמת או סתם מסתלבט.
הוא דווקא נראה לי מתאים לאחד שמסתלבט

פונה לפותח האשכול

שמע גבר לא חוויתי את מה שאתה חווה אבל יכול להגיד לך שאתה יכול לגרום לבחורה לראות כוכבים ולדבר יפנית מבלי איבר מין.
דבר שני אני מכיר מהכרות אישית בחור טרנס (שהפך מאשה לגבר) והוא היה עם בחורות ויודע את העבודה ואין לו איבר מין בכלל גם לא מושתל.
בכל מקרה כמו שציינו לפני ואוסיף תלמד איך לגרום לפרטנרית לדבר יפנית גם בלי האיבר וזה יוריד לך את הסטרס מאופן השימוש בו והגודל.
סקס זה לא הכל בחיים וציינת קודם שאין לך ככ נסיון אז ברגע שתצבור אותו תבין שעניין החדירה זה לא הכל ואתה יכול להביא את בת הזוג למקומות מטורפים לפני שהורדת מכנס בכלל.
בהצלחה ותנשום עמוק הכל בסדר.

טייק דא לייף איזי מיי פרנד
קוצר, באמאשלי, אתה מתחיל לעייף
או שגם את זה תמחק? דיקטטור?
ביקשתי להימנע מספאם, כי הדיון הזה מספיק יש לו סיבות להתמלא בשטויות.
לא כל מה שמחקתי היה פוגעני, הרוב, בערך 3 עמודים, היו דיבורים של אנשים על מה הם עושים במיטה וצחוקים אחד על השני.
לרוב אני מתעלם כי זה לא רע בפורום, אבל אם כל הפוסט הופך לזה אז אני צריך להתערב, וזה מה שעשיתי פה.

אז תן טיפה כבוד פה, גם לי וגם לבנאדם שבא עם נושא בעייתי. בא לך לעזור לו אז מעולה, לא בא לך אז לא צריך

ביקשתי להימנע מספאם, כי הדיון הזה מספיק יש לו סיבות להתמלא בשטויות.
לא כל מה שמחקתי היה פוגעני, הרוב, בערך 3 עמודים, היו דיבורים של אנשים על מה הם עושים במיטה וצחוקים אחד על השני.
לרוב אני מתעלם כי זה לא רע בפורום, אבל אם כל הפוסט הופך לזה אז אני צריך להתערב, וזה מה שעשיתי פה.

אז תן טיפה כבוד פה, גם לי וגם לבנאדם שבא עם נושא בעייתי. בא לך לעזור לו אז מעולה, לא בא לך אז לא צריך

וואלה אני מסכים איתך, אבל מחקת תגובה שלי שבה עשיתי השוואה בין הרצון לסקס בסייקל טסט לבין סייקל של טסט ומסטרון. גם רלוונטי לפורום עצמו וגם רלוונטי לשיחה שהתפתחה פה ובטח ובטח שלא פוגעני ולא מזלזל באף משתמש פה.
אני נהנה להגיב בפורום הזה, אבל אני משקיע בתגובה טובה עם כוונה טובה, תגובה עניינית והיא נמחקת ללא סיבה.

במשחקי הכס מלמדים אותנו שכל מה שמגיע לפני המילה אבל זה BS
כתבת את התגובה הכי טובה בעולם והיא נמחקה?
מי שהלך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם קרציות, אל תיתקע על זה, גם לי ולעוד רבים אחרים נמחקו תגובות טובות
ששוחים בספאם, גם החברה הטובים עלולים לטבוע
ומנהל שרואה 6 עמודים של אנשים שצוחקים אחד לשני על השמוליק וזה בדיוק מה שקרה פה, מתחיל למחוק דברים במרץ בלי להתחיל לעשות איפה ואיפה ותכלס אפשר לגמרי להבין אותו

וואלה אני מסכים איתך, אבל מחקת תגובה שלי שבה עשיתי השוואה בין הרצון לסקס בסייקל טסט לבין סייקל של טסט ומסטרון. גם רלוונטי לפורום עצמו וגם רלוונטי לשיחה שהתפתחה פה ובטח ובטח שלא פוגעני ולא מזלזל באף משתמש פה.
אני נהנה להגיב בפורום הזה, אבל אני משקיע בתגובה טובה עם כוונה טובה, תגובה עניינית והיא נמחקת ללא סיבה.
מחקתי לך רק תגובה אחת והיה רשום בה רק את זה:
אתה לא מאמין לזה באמת…

הייתה עוד תגובה שלך שהשארתי, עליה מדובר?

• פותח/ת השרשור
פונה לפותח האשכול

שמע גבר לא חוויתי את מה שאתה חווה אבל יכול להגיד לך שאתה יכול לגרום לבחורה לראות כוכבים ולדבר יפנית מבלי איבר מין.
דבר שני אני מכיר מהכרות אישית בחור טרנס (שהפך מאשה לגבר) והוא היה עם בחורות ויודע את העבודה ואין לו איבר מין בכלל גם לא מושתל.
בכל מקרה כמו שציינו לפני ואוסיף תלמד איך לגרום לפרטנרית לדבר יפנית גם בלי האיבר וזה יוריד לך את הסטרס מאופן השימוש בו והגודל.
סקס זה לא הכל בחיים וציינת קודם שאין לך ככ נסיון אז ברגע שתצבור אותו תבין שעניין החדירה זה לא הכל ואתה יכול להביא את בת הזוג למקומות מטורפים לפני שהורדת מכנס בכלל.
בהצלחה ותנשום עמוק הכל בסדר.

אני מודע לזה תמיד לפני שאני מתחיל לקיים יחסי מין חשוב לי משחק מקדים וגם אני תמיד מנסה לחתור למגע עם אצבעות ולרדת לאישה. הבעיה שנשים פוסלות אותי וצוחקות עלי הרבה לפני כי מבחינתם יחסי מין זה לפרק לה תצורה בחדירה בכל מיני תנוחות משונות.

בלי להתייחס לכל מה שנרשם ורק לענות לשאלתך האם אפשר להגדיל את האיבר

אתה יכול לנסות penis extenders, מוצר שנוי בבמחלוקת יש כאלה שכן עבד להם וכאלה שלא, במקרה שעובד זה בדרך כלל רק לאורך ומשהו כמו תוספת של אינץ פלוס מינוס

jelqing - תעשה גוגל ותלמד את זה

יש ניתוח די חדיש בארצות הברית עם אישור FDA כרגע זה הניתוח הכי מבטיח שיש לעיבוי האיבר נותן תוספת של 1-2 אינץ קוראים לזה penuma תעשה גוגל.

לכל מה שרשמתי יש סיכונים, ממליץ לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה משחק בחבילה למטה, לפעמים השיפור רק מזיק

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאף לא אדם אחד כאן חווה שינויים בגודל איבר המין לאחר שימוש בסטרואידים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית