הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית אימון fbw/ושאלה לגבי סדר אימונים

killingthegym1

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן חברים, אני מתאמן חדש בן עשרים, שוקל 86 גובה 173 שואף להגיע עד תחילת אוגוסט למשקל 69-73 בתהליך חיטוב נקי ויעיל ככל האפשר.
אני בצבא משרת כלוחם חיר, ולתקופה הקרובה אני אצא כל חמישי הביתה(חייל בודד) ככה שסדר האימונים שלי בשבוע יהיה כזה שמראשון עד רביעי לא אתאמן ובחמישי שישי ושבת אתאמן ( fb ככל הנראה).
לדעתכם סדר האימונים הללו עדיין יהיה אפקטיבי מבחינת חיטוב? כמו כן אציין שמבחינת תזונה אני מסודר ( גרעון של בערך 500 קל)
אשמח אם מישהו יוכל לבנות לי תוכנית אימון( חמישי צהריים :
שישי צהריים :
שבת ערב:
כמובן אוסיף שני אימוני אירובי ( ככל הנראה ריצה קלה ) בשבוע.
אפילו רק לזרוק שמות של תרגילים ואני כבר אסדר את השאר.
תודה רבה לכולם! שנה טובה!!!

מה קורה בראשון עד רביעי ? לא מתאמנים בצבא בכלל ? גם לא אירובי ? מה העומס שיש מראשון עד רביעי ?
אם אתה בגירעון קלורי והמטרה היא חיטוב אז אתה כבר בדרך הנכונה , בגלל שהאימונים הם אחד אחרי השני לא הייתי מעמיס יותר מידי בהתחלה.

מה הציוד שיש לך ?

חמישי
שכיבות שמיכה 5 סטים
מתח 5 סטים
שישי
סקוואט 8 סטים .
מוצ"ש
שכיבות שמיכה 5 סטים
מתח 5 סטים

תקפיד על חלבון , ולעלות את דרגת הקושי מאימון לאימון , עלייה בחזרות / הוספת משקל אם יש / צמצום זמני המנוחה בין סט לסט.

• פותח/ת השרשור
מה קורה בראשון עד רביעי ? לא מתאמנים בצבא בכלל ? גם לא אירובי ? מה העומס שיש מראשון עד רביעי ?
אם אתה בגירעון קלורי והמטרה היא חיטוב אז אתה כבר בדרך הנכונה , בגלל שהאימונים הם אחד אחרי השני לא הייתי מעמיס יותר מידי בהתחלה.

מה הציוד שיש לך ?

חמישי
שכיבות שמיכה 5 סטים
מתח 5 סטים
שישי
סקוואט 8 סטים .
מוצ"ש
שכיבות שמיכה 5 סטים
מתח 5 סטים

תקפיד על חלבון , ולעלות את דרגת הקושי מאימון לאימון , עלייה בחזרות / הוספת משקל אם יש / צמצום זמני המנוחה בין סט לסט.
.
מה קורה אחי? קודם כל תודה על התגובה.
יכול להיות שלא ראית אבל רשמתי שאתאמן בבסיס פעמיים בשבוע אימון אירובי ופשוט בגלל שאני בבית חמישי עד ראשון אתאמן חמישי שישי שבת בחדר כושר.
האימון שנתת לי הוא טוב אבל התכוונתי לאימונים כנגד משקולות ולא כנגד משקל גוף.
לגבי העומס מראשון עד רביעי מלבד הריצות אין יותר מדי עומס.
תודה!

.
יכול להיות שלא ראית אבל רשמתי שאתאמן בבסיס פעמיים בשבוע אימון אירובי ופשוט בגלל שאני בבית חמישי עד ראשון אתאמן חמישי שישי שבת בחדר כושר.
תודה!

אי אפשר לבנות לך תוכנית אימונים בהתאמה אישית בלי להכיר אותך.

מה ש @דברים1 מנסה לעשות זה נחמד והכל אבל זה לא באמת יתרום לך כי
אין לו מושג מי אתה ומה המטרות שלך אפילו.

בשביל זה יש פורטל עם תוכניות מגוונות למתאמנים מתחילים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה חברים
אי אפשר לבנות לך תוכנית אימונים בהתאמה אישית בלי להכיר אותך.

מה ש @דברים1 מנסה לעשות זה נחמד והכל אבל זה לא באמת יתרום לך כי
אין לו מושג מי אתה ומה המטרות שלך אפילו.

בשביל זה יש פורטל עם תוכניות מגוונות למתאמנים מתחילים.
יש לך אולי קישור לפורטל?

.
תודה!
גם פה לא הייתי ממהר לעשות אימונים מפרכים מידי , גם בגלל שאתה בחיטוב וגם בגלל שאתה בצבא אני לא יודע את זמני המנוחה ואם השינה מסודרת וכדו' .

הייתי הולך על פלג גוף עליון , פלג גוף תחתון , פלג גוף עליון . וגם לא מעמיס יותר מידי תרגילים.
משהון בסגנון הזה .

אימון 1
בנץ 5 סטים
בנט אובר / פולי עליון / מתח - 5 סטים
פרס - 3 סטים
יד קדמית - 2 סטים
יד אחורית - 2 סטים
אימון 2
סקוואט / לג פרס - 8 סטים
כפיפת ירך - 4 סטים .
יכול להוסיף עבודה על תאומים ובטן .

ואז לעשות אימון 1 אימון 2 אימון 1 . אם קשה או אין התאושוות טובה להוריד את הכמות סטים.
להתחיל לאט , ואז לעלות משקלים , לא חוכמה להתחיל גבוהה ולהיתקע מהר , להפך כל עוד הגוף לקבל גירוי ממשקל נמוך זה יתרון למשוך את העבודה לטווח ארוך יותר , לא להתחיל יותר מימה שאתה מסוגל וגם לא קרוב לשיא של מה שאתה מסוגל .
שיהיה בהצלחה.

אהלן חברים, אני מתאמן חדש בן עשרים, שוקל 86 גובה 173 שואף להגיע עד תחילת אוגוסט למשקל 69-73 בתהליך חיטוב נקי ויעיל ככל האפשר.
אני בצבא משרת כלוחם חיר, ולתקופה הקרובה אני אצא כל חמישי הביתה(חייל בודד) ככה שסדר האימונים שלי בשבוע יהיה כזה שמראשון עד רביעי לא אתאמן ובחמישי שישי ושבת אתאמן ( fb ככל הנראה).
לדעתכם סדר האימונים הללו עדיין יהיה אפקטיבי מבחינת חיטוב? כמו כן אציין שמבחינת תזונה אני מסודר ( גרעון של בערך 500 קל)
אשמח אם מישהו יוכל לבנות לי תוכנית אימון( חמישי צהריים :
שישי צהריים :
שבת ערב:
כמובן אוסיף שני אימוני אירובי ( ככל הנראה ריצה קלה ) בשבוע.
אפילו רק לזרוק שמות של תרגילים ואני כבר אסדר את השאר.
תודה רבה לכולם! שנה טובה!!!
יש לי מתאמנים בצבא, אחד מהם באמת יכול להתאמן רק שישי מוצ"ש. וגם זה לפעמים לא מתאפשר.

בניתי לו תוכנית עם הרבה נפח, מדובר באימון מאוד ארוך. אנחנו עובדים ככה כבר כמה שבועות.

בקיצור, אפשר לבנות תוכנית גם לצרכים שלך.

אם תרצה, תשלח לי הודעה בפרטי, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
יש לי מתאמנים בצבא, אחד מהם באמת יכול להתאמן רק שישי מוצ"ש. וגם זה לפעמים לא מתאפשר.

בניתי לו תוכנית עם הרבה נפח, מדובר באימון מאוד ארוך. אנחנו עובדים ככה כבר כמה שבועות.

בקיצור, אפשר לבנות תוכנית גם לצרכים שלך.

אם תרצה, תשלח לי הודעה בפרטי, אשמח לעזור.
אהלן אחי אני יותר מאשמח להיעזר בך ושמח לשמוע שיש עוד אנשים כמוני, לצערי אני לא יכול לשלוח לך הודעה כי אני לא עומד עדיין בקריטריונים של האתר.
אם זה אפשרי אשמח שתשלח אתה הודעה ונמשיך שיחה שם.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית