הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האמת המרה לגבי היפרטרופיה בפאוורליפטינג

זה אולי יישמע מעט טוקסיק, אבל זה באמת לא.
אין מה לדאוג לפרופורציות כשאתה קטן באופן יחסי. תבנה בסיס של מסה ואז תדאג לפרופורציה.

לגבי היפרטרופיה בפאוורליפטינג:
כן, אם אתה תקוע באימונים בלתי נגמרים של סטים של 5 חזרות בלי תרגילי עזר או מעט מאוד אז ברור שלא תהיה גדול במיוחד. זאת שיטה מינימליסטית יחסית שבטווח הארוך לא עובדת (לכוח מקסימלי והיפרטרופיה) לדעתי.

• פותח/ת השרשור
זה אולי יישמע מעט טוקסיק, אבל זה באמת לא.
אין מה לדאוג לפרופורציות כשאתה קטן באופן יחסי. תבנה בסיס של מסה ואז תדאג לפרופורציה.
תודה על דעתך3>

אין לי באמת מטרה של בודיבילדינג כבודיבילדינג, כן יש בגוף שלי דברים שאני רוצה לשפר, ואני עושה את זה, לפחות חלק מזה, בנוסף.
דעתי האישית, כלומר הרגשתי, היא שהחזה שלי למשל, קטן באופן מצחיק(באופן יחסי, הרי כולי קטן). אבל עניין אותי מה יחשוב בנאדם מומחה ואולי גם דווקא, בנאדם מהצד.

תודה על דעתך3>

אין לי באמת מטרה של בודיבילדינג כבודיבילדינג, כן יש בגוף שלי דברים שאני רוצה לשפר, ואני עושה את זה, לפחות חלק מזה, בנוסף.
דעתי האישית, כלומר הרגשתי, היא שהחזה שלי למשל, קטן באופן מצחיק(באופן יחסי, הרי כולי קטן). אבל עניין אותי מה יחשוב בנאדם מומחה ואולי גם דווקא, בנאדם מהצד.
האמת שלדעתי חזה גדול מאוד, כמו שרואים בערך מהזמן של ארנולד ועד היום בבודיבילדינג נראה קצת מגוחך. אין ספק שחסרה לך מסה בחזה, אבל לדעתי חזה מפותח מאוד או אפילו מפותח ברמה גבוהה כמו כתפיים וגב נראה מוזר.

זה בערך הפיזיק האולטימטיבי לדעתי, סטיב ריבס:
5f5fe94a2fe42.image.jpg

Steve-Reeves-main.jpg

חזה מפותח, אבל הייתי אומר שהכתפיים, ידיים ורגליים יותר.

היא לא קיימת.
צפה בקובץ המצורף 81266
@elchonon
@OA אני רוצה לשמוע דעה של מומחה לגבי פרופורציות. לא יודע אם אוכל לשנות בקרוב, אבל בכל מקרה מעניין אותי לשמוע ממומחה.

לא הייתי אומר שאני מומחה אבל לדעתי נפח עבודה קצת יותר גבוה לידיים ולחזה ישפר משמעותית את הפרופורציות.

בכל מקרה כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אומר שאני מומחה אבל לדעתי נפח עבודה קצת יותר גבוה לידיים ולחזה ישפר משמעותית את הפרופורציות.
ומקצוען? בכל מקרה, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אז תשאיר את זה למעריצים:193ek:

סרג פרץ לפרופיל שלך ומחק את התמונות?
לגבי היפרטרופיה בפאוורליפטינג:
כן, אם אתה תקוע באימונים בלתי נגמרים של סטים של 5 חזרות בלי תרגילי עזר או מעט מאוד אז ברור שלא תהיה גדול במיוחד. זאת שיטה מינימליסטית יחסית שבטווח הארוך לא עובדת (לכוח מקסימלי והיפרטרופיה) לדעתי.
אני חושב שתסכים איתי שלא מספר החזרות יקבע את רמת ההיפרטרופיה שלך, אלא סוגי התרגילים והקרבה לכשל.
זאת אומרת שאם אתה מבצע רק SBD ל5 חזרות ולא קרובים מידי לכשל רוב הזמן, אל תצפה לבייספס וכתפיים של מפתח גוף.
אני לא חושב שכולך קטן, בהתחשב במשקל, גובה ואחוז שומן אתה נראה לי במצב מעולה.

תמיד אפשר להשתפר, אבל יש לך כבר עכשיו גוף שמעיד על אדם שהוא ספורטאי פעיל בעיניי.

אני חושב שתסכים איתי שלא מספר החזרות יקבע את רמת ההיפרטרופיה שלך, אלא סוגי התרגילים והקרבה לכשל.
זאת אומרת שאם אתה מבצע רק SBD ל5 חזרות ולא קרובים מידי לכשל רוב הזמן, אל תצפה לבייספס וכתפיים של מפתח גוף.
התייחסת אולי לחצי מההודעה שלי.

• פותח/ת השרשור
סרג פרץ לפרופיל שלך ומחק את התמונות?
קיבלתי את התשובה שלי, אין לי סיבה להשאיר פה תמונות אונליין שלי. ואולי יש סיבה למחוק, אני עוד חושב עליה.
אני לא חושב שכולך קטן, בהתחשב במשקל, גובה ואחוז שומן אתה נראה לי במצב מעולה.
הכול יחסי, ואני לא מסתובב בתחושה שאני קטן, אבל כן רואה שיש לי איפה לגדול קצת בהכול, ולא רק הרבה בקצת מקומות.

ותודה, כיף לקרוא דברים כאלה3>

נקודה מעניינת.
איך נראית תכנית פאוורליפטינג?
קודם כל עח! שלא יהיה הרבה נפח כדי שלא תפגע בעימות וגם כדי שלא תגדל לי פתאום, אחרי תתלונן שאתה לא גדל ואז תאשים את ריפטו ואת SS.
כשתסיים את זה דבר איתי

• פותח/ת השרשור
הוא התבלבל במקום לשלוח הודעה פרטית למומחה אז בלי כוונה הוא פתח אשכול שכולם יראו.. קורה לכולם
לא, אני מתכוון שהעלתי תמונה בה צחקתי על משקל המפרגן לעצמי.
ואז שאלתי את oa לגבי פרופורציות.
ומחקתי כשקיבלתי תשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית