הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי תוכנית אימון

Ariel107

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
3
41
5
היי, אני מתאמן די מתחיל בחדר כושר(חודשיים וחצי)למטרת היפרטרופיה ונמצא כרגע במסה נקיה(בערך 200 קלוריות מעל נייטרלי) , לפני כחודש עברתי לAB ומספר הסטים השבועיים שלי הם:
חזה-18
גב-18
רגליים-18
כתפיים-12
יד קדמית-12
יד אחורית-12

רציתי לשאול אם הנפח הוא בסדר(בהנחה שאני עושה 8-10 חזרות כל סט), ובנוסף לאחרונה הייתה לי רגישות קלה בכתף האמצעית והקדמית במיוחד בתרגיל הרחקת כתפיים לצדדים מטכניקה לא נכונה ששיפרתי, הרגישות עברה לי ע״י עקיפה עם תרגילים אחרים, אז השאלה שלי היא האם להוסיף הרחקת כתפיים ללחיצת כתפיים ולהרחקה אופקית(כתף אחורית) או להשאיר ככה בינתיים ולא להוסיף עוד נפח, תודה רבה

נערך לאחרונה:
אי אפשר כלכך לענות על זה בלי להכיר אותך. בגדול אתה צריך להתמיד עם התוכנית שאתה עושה כרגע תקופה ולראות איך אתה מגיב אליה, כל עוד אתה מתקדם בלי להיפצע תמשיך, אם אתה נתקע אז צריך לראות מה הסיבה לתקיעה ולתקן את זה. אתה מצליח להתקדם בינתיים בקצב טוב?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר כלכך לענות על זה בלי להכיר אותך. בגדול אתה צריך להתמיד עם התוכנית שאתה עושה כרגע תקופה ולראות איך אתה מגיב אליה, כל עוד אתה מתקדם בלי להיפצע תמשיך, אם אתה נתקע אז צריך לראות מה הסיבה לתקיעה ולתקן את זה. אתה מצליח להתקדם בינתיים בקצב טוב?
אני מתקדם די טוב כן, במיוחד בבנץ׳ פרס, אבל ביד קדמית עם דאמבלים כבר שבועיים תקוע על אותו משקל, יכול להיות שליד קדמית מספיק תרגיל אחד בשלב הזה במקום שניים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית