הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן ?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
התמונות לא באיכות טובה , אבל עושה רושם של 11-12 .

מה המשקל גוף ? כמה אתה יורד בשבוע ?

יש לך מסת שריר מכובדת ואתה נראה מעולה , אבל אם המטרה שלך להגיע למצב של לעלות לבמה אתה צריך להוריד כמה שיותר אחוז שומן גם אם זה יבוא על חשבון שריר (אם הבנתי נכון התחרות עוד 3 חודשים) , עושה רושם שאתה חושש לאבד שריר ומרוצה מאיך שאתה נראה , ולכן אין התקדמות רצינית בירידה באחוז שומן .

עושה רושם שלא תגיע מוכן לתחרות , מימה שידוע לי יש שם אנשים שמגיעים עם פחות מ5 אחוז שומן .

• פותח/ת השרשור
יש לך מסת שריר מכובדת ואתה נראה מעולה , אבל אם המטרה שלך להגיע למצב של לעלות לבמה אתה צריך להוריד כמה שיותר אחוז שומן גם אם זה יבוא על חשבון שריר (אם הבנתי נכון התחרות עוד 3 חודשים) , עושה רושם שאתה חושש לאבד שריר ומרוצה מאיך שאתה נראה , ולכן אין התקדמות רצינית בירידה באחוז שומן .

עושה רושם שלא תגיע מוכן לתחרות , מימה שידוע לי יש שם אנשים שמגיעים עם פחות מ5 אחוז שומן .
סמוך עליי

נראה מעולה!
מעכשיו זה פינישים קטנים כאלה(ומעצבנים)
כדי להגיע לבמה..
או בשפה ״המקצועית״ להיגזר עוד קצת חח

הכי חשוב שתהנה מהתהליך,ותשמור על הבריאות

נראה מעולה!
מעכשיו זה פינישים קטנים כאלה(ומעצבנים)
כדי להגיע לבמה..
או בשפה ״המקצועית״ להיגזר עוד קצת חח

הכי חשוב שתהנה מהתהליך,ותשמור על הבריאות
יש לו לדעתי להוריד עוד 7 אחוז שומן זה המון ! ! ! (בשביל לעלות לבמה)

אני משער 10% בערך

בדר"כ 10 אחוז רואים את הקוביות ללא קושי ומאמץ , ב8 הם כבר יוצאות החוצה , מתחת ל7 כבר כל השרירים צועקים .

לעניות דעתי הוא לא על 10 , יותר כיוון 11-12 אבל זה לא קריטי , הוא נראה מעולה , מה שכן אם המטרה שלו במה אני חושב שיש לו עוד הרבה עבודה .

יהיה מעניין לראות .

תעדכן שאתה מעלה תמונה כמה שוקל גם שנדע כמה ירדת : P שיהיה בהצלחה .

יש לו לדעתי להוריד עוד 7 אחוז שומן זה המון ! ! ! (בשביל לעלות לבמה)

בדר"כ 10 אחוז רואים את הקוביות ללא קושי ומאמץ , ב8 הם כבר יוצאות החוצה , מתחת ל7 כבר כל השרירים צועקים .

לעניות דעתי הוא לא על 10 , יותר כיוון 11-12 אבל זה לא קריטי , הוא נראה מעולה , מה שכן אם המטרה שלו במה אני חושב שיש לו עוד הרבה עבודה .

יהיה מעניין לראות .

תעדכן שאתה מעלה תמונה כמה שוקל גם שנדע כמה ירדת : P שיהיה בהצלחה .
אני רחוק מלהבין בזה..
אוהב פשוט את המנוח הזה ״להיגזר״
😃

קבצים מצורפים

• B13640F3-A441-4A2E-AB1A-EE097C184AE0.jpeg
    B13640F3-A441-4A2E-AB1A-EE097C184AE0.jpeg
    KB 18 · צפיות: 48
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית