עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגבת לבחור אחר בפורום 13 והוא נראה עם הרבה יותר שומן ממני קצת מוזר,בכל מקרה יכול להיות שאתה צודק10-12
לא יודעהתמונות לא באיכות טובה , אבל עושה רושם של 11-12 .
מה המשקל גוף ? כמה אתה יורד בשבוע ?
תודה אחי!8 קוביות… מכובד!
סמוך עליייש לך מסת שריר מכובדת ואתה נראה מעולה , אבל אם המטרה שלך להגיע למצב של לעלות לבמה אתה צריך להוריד כמה שיותר אחוז שומן גם אם זה יבוא על חשבון שריר (אם הבנתי נכון התחרות עוד 3 חודשים) , עושה רושם שאתה חושש לאבד שריר ומרוצה מאיך שאתה נראה , ולכן אין התקדמות רצינית בירידה באחוז שומן .
עושה רושם שלא תגיע מוכן לתחרות , מימה שידוע לי יש שם אנשים שמגיעים עם פחות מ5 אחוז שומן .
בסה"כ דעתי חביביהגבת לבחור אחר בפורום 13 והוא נראה עם הרבה יותר שומן ממני קצת מוזר,בכל מקרה יכול להיות שאתה צודק
מעריך כל דעה ודעהבסה"כ דעתי חביבי
הגבתי לבחור אחר" 13"
לך הגבתי "10-12" יש הבדל..
יש לו לדעתי להוריד עוד 7 אחוז שומן זה המון ! ! ! (בשביל לעלות לבמה)נראה מעולה!
מעכשיו זה פינישים קטנים כאלה(ומעצבנים)
כדי להגיע לבמה..
או בשפה ״המקצועית״ להיגזר עוד קצת חח
הכי חשוב שתהנה מהתהליך,ותשמור על הבריאות
אני משער 10% בערך
אני רחוק מלהבין בזה..יש לו לדעתי להוריד עוד 7 אחוז שומן זה המון ! ! ! (בשביל לעלות לבמה)
בדר"כ 10 אחוז רואים את הקוביות ללא קושי ומאמץ , ב8 הם כבר יוצאות החוצה , מתחת ל7 כבר כל השרירים צועקים .
לעניות דעתי הוא לא על 10 , יותר כיוון 11-12 אבל זה לא קריטי , הוא נראה מעולה , מה שכן אם המטרה שלו במה אני חושב שיש לו עוד הרבה עבודה .
יהיה מעניין לראות .
תעדכן שאתה מעלה תמונה כמה שוקל גם שנדע כמה ירדת : P שיהיה בהצלחה .
יא גזור : Pאני רחוק מלהבין בזה..
אוהב פשוט את המנוח הזה ״להיגזר״
😃
אני יותר לכיון הזהיא גזור : P