הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדרסים - המלצות?

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי חברים, בזמן האחרון יש לי כאב קל בכף הרגל בהליכה / עמידה ממושכת
אני חושב שאני צריך מדרסים, אך לא בטוח במאה אחוז בזה (אולי אני פשוט צריך לקנות נעל שתמנע את הכאבים שיש לי?)

לכן רציתי לשמוע האם אתם מכירים מקום שעושה מדרסים ומספיק אמין שאם אלך אליו יכול להיות שהוא יגיד לי:
1."אין לך צורך במדרסים" ולא ירצה סתם לעשות עליי סתם כסף כשאני לא באמת צריך מדרסים
2.באמת יש צורך והוא מקום מומלץ מאוד ומקצועי מאוד

*אזור פרדס-חנה/חדרה/קיסריה/אור-עקיבא/זיכרון יעקב - מקסימום באזור חיפה בצפון ומקסימום באזור הרצליה בדרום

תודה רבה
אני רוצה פגישת ייעוץ מקצועית לדעת כמה מדרסים יכולים לעזור לי

תודה

יכול להיות ששווה לך לפנות לאורטופד לבדיקה, הוא בעיקרון לא מוכר מדרסים אז אין לו עניין לחרטט.

בגיל 15 בערך הלכתי לאורטופד שאמר שהוא אורטופד 15 שנים והוא לא ראה פלטפוס כמו שלי.
קניתי מדרסים שנהפכו לפיתה תוך 3 חודשים, חזרתי 3 פעמים והחלפתי, עד שהמוכר אמר שלרגל כמו שלי אין אחריות.

החלטתי שאין טעם לקנות מדרסים, ודי סבלתי בהליכות ממושכות. מה שממש עזר לי זה סקוואט, כמה פשוט.
מאז שהתחלתי לעשות סקוואטים ברצינות אני לא צריך מדרסים, נראה לי שמחזק את השרירים מסביב או משהו.

גם הספר של פאולה גרבורג "סוד השרירים הטבעתיים" לימד אותי עמידה והליכה נכונה, זה הדבר היחיד שלקחתי מהספר, וזה ממש מועיל.

אתה מתאמן יחף או עם נעליים?
נעלי אולסטאר, שהם שטוחות.
הייתי מתאמן יחף, אבל בגלל שאני מעדיף להתאמן בתנאים דומים לתחרות, ובגלל הריצפה המלוכלכת, אני מעדיף נעליים.
רוצה לשתף?
קשה להסביר הכל כאן, כדאי לקנות את הספר.
ההליכה זה שהבהונות יהיו כלפי קדימה ולא לצדדים, ולדאוג לדריכה על העקב ועל הבהונות, לא לדלג על אחד מהם (פלטפוס הולכים עם הבהונות כלפי חוץ, ולא מניחים משקל על הבהונות, יש לנו גשר חלש ותאומים חלשים).
בנוסף לא ללכת עם רגליים פתוחות כמו שאנשים עם שפשפת הולכים, רואים יותר גברים מנשים הולכים ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית