הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני ירידה במשקל

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
אני שמן. 100 קילו על 1.85 מ'. רמת הכושר והסבולת — בהתאם.
אני רוצה להוריד את כל השומן ולפתח שרירים. האם לשם כך אני צריך בשלב הזה לעסוק באימוני שיפור סבולת בלבד (אימוני דופק גבוה ו-AMRAP), או אני צריך לשלב גם אימוני כוח (אפילו במכונות)?

אני רוצה להוריד את כל השומן ולפתח שרירים. האם לשם כך אני צריך בשלב הזה לעסוק באימוני שיפור סבולת בלבד (אימוני דופק גבוה ו-AMRAP), או אני צריך לשלב גם אימוני כוח (אפילו במכונות)?

מה שאתה רוצה לעשות נקרא חיטוב-להוריד מסת שומן ו"לחשוף" את מסת השריר.
כדי שזה יקרה תרצה להתמקד בגרעון קלורי -על מנת לרדת במשקל
ובאימוני כוח על מנת לשמר את השריר, האימונים סיבולת יכולים לעזור להגדיל את הגרעין הקלורי אך הם לא הכרחיים.

כמובן שתרצה גם לאכול מספיק חלבון ולישון טוב

אל תקשה על עצמך.
תאכל פחות, תתחיל להרים משקלים (מוטות, משקולות, מכונות, משקל גוף) ותשלב אירובי. בתור מתאמן מתחיל אתה תהנה למשך זמן קצר מתהליך שנקרא ריקומפוזיציה - בניית מסת שריר ואיבוד אחוז שומן בו זמנית.
אל תקשה על עצמך.
תאכל פחות, תתחיל להרים משקלים (מוטות, משקולות, מכונות, משקל גוף) ותשלב אירובי. בתור מתאמן מתחיל אתה תהנה למשך זמן קצר מתהליך שנקרא ריקומפוזיציה - בניית מסת שריר ואיבוד אחוז שומן בו זמנית.

ממליץ לך להישאר בגרעון שלילי (חיטוב) כל עוד יש לך מספיק אנרגיה ביום יום ובאימונים, כל עוד אתה ישן טוב ומרגיש טוב באופן כללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית