הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להמשיך בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Niv122
  • פורסם בתאריך

Niv122

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
שלום לכולם
קצת פרטים עליי

בן 23
מתאמן 11 חודש
עשיתי מסה בערך 6 חודשים וסיימתי על אחוז שומן גבוה 25+
בחיטוב כבר 4 חודשים.
הורדתי שומן בצורה טובה ושמרתי על שריר.
כרגע עומד על 16% שומן.
שוקל 68, אוכל 3 גרם חלבון לכל קילו.
נמצא בגירעון קלורי של כ300 קלוריות.

בימים האחרונים שמתי לב שחל שינוי במסת השריר שלי, בנוסף גם ירידה בביצועים בחדר הכושר.
אני חושש שהגוף שלי נמצא במצב קטבולי כבר יותר מדי זמן ואני צריך ייעוץ.
האם להמשיך בחיטוב או להיכנס למאזן ניטרלי?
מצד אחד אני מרגיש שצריך לתת פוש עוד שלושה שבועות אגיע למטרה שלי שהיא 13-14 אחוז שומן.
מצד שני אני רוצה לעשות את זה בצורה החכמה ביותר מבלי לאבד יותר מדי השריר.

שלום לכולם
קצת פרטים עליי

בן 23
מתאמן 11 חודש
עשיתי מסה בערך 6 חודשים וסיימתי על אחוז שומן גבוה 25+
בחיטוב כבר 4 חודשים.
הורדתי שומן בצורה טובה ושמרתי על שריר.
כרגע עומד על 16% שומן.
שוקל 68, אוכל 3 גרם חלבון לכל קילו.
נמצא בגירעון קלורי של כ300 קלוריות.

בימים האחרונים שמתי לב שחל שינוי במסת השריר שלי, בנוסף גם ירידה בביצועים בחדר הכושר.
אני חושש שהגוף שלי נמצא במצב קטבולי כבר יותר מדי זמן ואני צריך ייעוץ.
האם להמשיך בחיטוב או להיכנס למאזן ניטרלי?
מצד אחד אני מרגיש שצריך לתת פוש עוד שלושה שבועות אגיע למטרה שלי שהיא 13-14 אחוז שומן.
מצד שני אני רוצה לעשות את זה בצורה החכמה ביותר מבלי לאבד יותר מדי השריר.
מה התפריט שלך? יכול לציין מה אכלת בימים האחרונים? האם ביצעת Neat )אירובי לא יזום)/עבודה מאומצת?
אם התחלת לרדת במשקלי עבודה זה יכול לנבוע מכמה סיבות, בין היתר עומס גבוהה על הגוף או חוסר בתזונה אפקטיבית לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
מה התפריט שלך? יכול לציין מה אכלת בימים האחרונים? האם ביצעת Neat )אירובי לא יזום)/עבודה מאומצת?
אם התחלת לרדת במשקלי עבודה זה יכול לנבוע מכמה סיבות, בין היתר עומס גבוהה על הגוף או חוסר בתזונה אפקטיבית לחיטוב.

הערכים שלי עומדים על 200 גרם חלבון
140 פחמימה השומן מגיע מהאוכל
אוכל מאוד מסודר חזה עוף פחמימות מורכבות שייקים גם, ואני גם לא סבלתי מנטלית עם הגירעון עד עכשיו, די קל לי בעניין הזה
אין לי בעיה או חשש להמשיך עם החיטוב, ההפך בגלל שקל לי אני רוצה 😃
בימים האחרונים הNEAT שלי היה טיפה יותר עצים בגלל העבודה המזדמנת שלי בתור ברמן אבל ביום יום האורח חיים שלי מאוד יושבני
מלבד האימונים שלי בחדר הכושר.
מה לדעתך כדי לעשות? האם זה אופטימלי להמשיך חיטוב גם לאחר 4 חודשים? אני מרגיש שאני ממש קרוב למטרה שלי וחבל לי לעצור את כל התהליך

הערכים שלי עומדים על 200 גרם חלבון
140 פחמימה השומן מגיע מהאוכל
אוכל מאוד מסודר חזה עוף פחמימות מורכבות שייקים גם, ואני גם לא סבלתי מנטלית עם הגירעון עד עכשיו, די קל לי בעניין הזה
אין לי בעיה או חשש להמשיך עם החיטוב, ההפך בגלל שקל לי אני רוצה 😃
בימים האחרונים הNEAT שלי היה טיפה יותר עצים בגלל העבודה המזדמנת שלי בתור ברמן אבל ביום יום האורח חיים שלי מאוד יושבני
מלבד האימונים שלי בחדר הכושר.
מה לדעתך כדי לעשות? האם זה אופטימלי להמשיך חיטוב גם לאחר 4 חודשים? אני מרגיש שאני ממש קרוב למטרה שלי וחבל לי לעצור את כל התהליך
הבנתי,
מה התזונה שלך? אתה יודע לציין לי מאכלים ירקות ופירות שאכלת בימים האחרונים?
נ.ב
אם אתה רגיל לאורח חיים יושבני והעמסת על הגוף שלך בעבודה כברמן ( עמדת רוב המשמרת ולא החזרת את הקלוריות ששרפת. בנוסף הגוף שלך קיבל כאפה רצינית כי פתאום נתת לו עבודה פיזית בנוסף לחדר כושר).
אם אתה מבצע Neat תאכל בהתאם. אתה יכול לא להפריז בכמויות של קלוריות, אבל לדאוג לך למינימום תוספת.
לגבי מה אופטימלי ומה לא, אני לא רופא ולא רוצה להמליץ לך סתם.
הכי אופטימלי זה להקשיב לגוף שלך, אם אתה מרגיש מספיק חזק להמשיך בחיטוב, כן אתה יכול להמשיך.
למען הסר ספק, הייתי הולך לעשות בדיקות דם לראות שהכל תקין במערכת. ואז מחליט האם כדאי להמשיך חיטוב.
בהצלחה 😃

שוקל 68, אוכל 3 גרם חלבון לכל קילו
למה?!
אין סיבה לאכול כ"כ הרבה חלבון.
בכל מקרה הכל תלוי באיך אתה מרגיש שאתה נראה, אם אתה בסדר מבחינת אם אתה חטוב מספיק אז סבבה, תעשה מסה אבל אם אתה עדיין לא מבסוט מאה אחוז על המראה אז תמשיך חיטוב.
שכחתי להוסיף - אם אתה ממשיך בחיטוב אז תצא לנייטרלי לשבועיים לפחות ואז תחזור לגירעון הקלורי שלך.

אתה אוכל חלבון כמויות מסחריות ✋🛑✋.
אם אתה 16% שומן כרגע ושוקל להתחיל מסה קח בחשבון שאתה תסיים את המסה בא״ש גבוהה יותר. אני הייתי ממליץ לך לאכול כמות קלוריות נטרלית ביחס להוצאה האנרגטית שלך ולהמשיך להתאמן ולאט לאט לבנות שריר. בסופו של דבר הרעיון הוא להישאר על אותו משקל גוף עם יותר מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית