רקע בקצרה:
15 שבועות בתוכנית התחזקות וניסיון לשחזר משקלי עבר
משקלי עבודה לחמש חזרות בשבוע ראשון:
סקוואט - 100 ק"ג
בנצ' - 120
דדליפט - לא בוצע בכלל
לחיצת כתפיים בעמידה - 60
משקל גוף בתחילת התוכנית - 92
משקלי עבודה לחמש חזרות בשבוע חמש עשרה:
סקוואט - 157.5 ק"ג
בנצ' - 147.5
דדליפט - 165
לחיצת כתפיים בעמידה - 82.5
משקל גוף נוכחי - 101 (עם עליה מכובדת באחוזי שומן)
במהלך התוכנית ביצעתי דילואד אחד שנמשך שבוע, השארתי את העצימות כמו בשבוע שלפניו ואת הנפח הורדתי לשליש.
שאלות לחברים:
- האם יש המלצות למשך תקופת התחזקות? אני מרגיש שאני יכול להמשיך אבל שאולי כדאי לשקול מנוחה או סטגנציה זמנית.
- האם יש המלצה לתזמון דילואד? שמעתי על מתאמנים שהולכים רק לפי זמן בתוכנית וגם על כאלו שלפי תחושה או רק אם הם נתקעים.
- איך הייתם משערים המשך התקדמות בהתחשב בתוצאות בינתיים? האם סביר להשיג סינגלים 250 דדליפט, 180 בנצ', 200 סקוואט עד נובמבר?
- איזה דילואד מומלץ לדעתכם? (ירידה בעצימות? בנפח? בשניהם? הפסקה טוטאלית? לכמה זמן?)
תודה!
15 שבועות בתוכנית התחזקות וניסיון לשחזר משקלי עבר
משקלי עבודה לחמש חזרות בשבוע ראשון:
סקוואט - 100 ק"ג
בנצ' - 120
דדליפט - לא בוצע בכלל
לחיצת כתפיים בעמידה - 60
משקל גוף בתחילת התוכנית - 92
משקלי עבודה לחמש חזרות בשבוע חמש עשרה:
סקוואט - 157.5 ק"ג
בנצ' - 147.5
דדליפט - 165
לחיצת כתפיים בעמידה - 82.5
משקל גוף נוכחי - 101 (עם עליה מכובדת באחוזי שומן)
במהלך התוכנית ביצעתי דילואד אחד שנמשך שבוע, השארתי את העצימות כמו בשבוע שלפניו ואת הנפח הורדתי לשליש.
שאלות לחברים:
- האם יש המלצות למשך תקופת התחזקות? אני מרגיש שאני יכול להמשיך אבל שאולי כדאי לשקול מנוחה או סטגנציה זמנית.
- האם יש המלצה לתזמון דילואד? שמעתי על מתאמנים שהולכים רק לפי זמן בתוכנית וגם על כאלו שלפי תחושה או רק אם הם נתקעים.
- איך הייתם משערים המשך התקדמות בהתחשב בתוצאות בינתיים? האם סביר להשיג סינגלים 250 דדליפט, 180 בנצ', 200 סקוואט עד נובמבר?
- איזה דילואד מומלץ לדעתכם? (ירידה בעצימות? בנפח? בשניהם? הפסקה טוטאלית? לכמה זמן?)
תודה!