הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
נושא לא הכי קשור אבל זה מתחבר לתחום פיתוח הגוף..אני מתאמן רציני ושואף לעוד הרבה מטרות בתחום העניין הוא שאני עובד לילות ( ואין לי את האפשרות להפסיק לעבוד לילות, זה העבודה שלי לכל החיים ) וזה גרם לי לבלאגן שלם בגוף אני לא מצליח להרדם גם בלילות שאני בבית קורה לי שאני 4-5 שעות במיטה מתהפך מצד לצד וקק בבוקר נרדם…ניסיתח כדורי שינה כמו מלטונין,ולריאן,גוד נייט פשוט כלום לא עזר כלום! ( במקרים ממש מעטים )… אני כבר הגעתי לשלב שאני מוכן לקחת כדורים כימים שיגרמו לי להתמכר לזה אבל אני מעדיף מאשר לא לישון זה דופק לי את ההתפתחות ואת מהלך היום

מדיטציה בכל צורה מאוד עוזרת ולפני שאתה הולך לישון לא לגעת במסכים, תגדיר מטרות קטנות ותסמן עליהם וי, גוף האדם נרדם יותר בקלות כאשר יש תחושת סיפוק מהיום שעבר
אגב @elchonon בזמנו כתב נאום על הנושא אולי יש לו כמה שקלים לזרוק פה

מדיטציה בכל צורה מאוד עוזרת ולפני שאתה הולך לישון לא לגעת במסכים, תגדיר מטרות קטנות ותסמן עליהם וי, גוף האדם נרדם יותר בקלות כאשר יש תחושת סיפוק מהיום שעבר
אגב @elchonon בזמנו כתב נאום על הנושא אולי יש לו כמה שקלים לזרוק פה
אני כבר לא זוכר אותה, אבל נראה שכבר נגעת בעיקרי הדברים.

אל תיגע הכדורים שינה בסוף יהיה לך באמת בעיות שינה שלא תוכל בלי כדורים,גם תפתח סבילות לכדורים ואז לא ישפיע עלייך חזק, עזוב את זה ששינה על כדורים לא מדמה שינה אמיתית , זה נשמע כאילו השעון הביולוגי שלך השתבש כי עבדתה הרבה זמן בלילות זה הסתדר לך ,או

• פותח/ת השרשור
דבר עם הרופא שלך שיתן לך מרשם לבונדרמין.

או שתחתור למרשם לרפואי או CBD.
עד כמה זה לא בריא או שזה רק גורם לתלות בכדי להרדם ? והאם זה אמור להוות בעיה המידה ואתחיל סייקל ראשון עוד מעט?

עד כמה זה לא בריא או שזה רק גורם לתלות בכדי להרדם ? והאם זה אמור להוות בעיה המידה ואתחיל סייקל ראשון עוד מעט?
בונדרמין גורם לתלות בסופו של דבר לכן לא אמליץ על שימוש ממושך.

CBD זה פצצה, לא גורם לתלות ואין אופוריה זה פשוט מרגיע ועוזר לישון

אחד הדברים הגרועים שאתה יכול לעשות לעצמך בחיים בגיל צעיר זה להתמכר לכדורי שינה ותרופות פסיכולוגיות.
לא לשקול את זה אפילו.

מה כן ???

מדיטציה
רוגע
שעה לפני השינה ללא מסכים
לקרוא ספר
לעסוק במודעות עצמית.

ואם בא לך תוספים:
קנביס

תרופות לשינה = ☠️

יש מלא דברים שאפשר לצרוך , גם 5htp ואפילו b12 יכול לסגור את הפינה

אבל לפני תוספים כאלו ואחרים מנטרלים את הבעיה מהשורש

אני ממש לא בעד בונדרמין, cbd זה סבבה לגמרי אבל אל תעשן תמצא תצורה אחרת שמן או אוכל

מדיטציה
רוגע
שעה לפני השינה ללא מסכים
לקרוא ספר
זה הכל טוב ויפה אבל אני ממש בספק שיעזור למישהו במצב שלו שהגוף שלו רגיל לישון ביום ולהיות ער בלילה, פתאום אם יום או יומיםם הוא לא עובד ורוצה לישון בלילה הגוף לא יעשה סוויץ' כזה מהר.
נושא לא הכי קשור אבל זה מתחבר לתחום פיתוח הגוף..אני מתאמן רציני ושואף לעוד הרבה מטרות בתחום העניין הוא שאני עובד לילות ( ואין לי את האפשרות להפסיק לעבוד לילות, זה העבודה שלי לכל החיים ) וזה גרם לי לבלאגן שלם בגוף אני לא מצליח להרדם גם בלילות שאני בבית קורה לי שאני 4-5 שעות במיטה מתהפך מצד לצד וקק בבוקר נרדם…ניסיתח כדורי שינה כמו מלטונין,ולריאן,גוד נייט פשוט כלום לא עזר כלום! ( במקרים ממש מעטים )… אני כבר הגעתי לשלב שאני מוכן לקחת כדורים כימים שיגרמו לי להתמכר לזה אבל אני מעדיף מאשר לא לישון זה דופק לי את ההתפתחות ואת מהלך היום
למה שלא תהיה ער בלילה או רוב הלילה גם בלילות שאתה לא עובד ופשוט תקום מאוחר/בצהריים?

זה הכל טוב ויפה
זה באמת ככה .
הכל בראש.
ולקחת תרופות מפסיכיאטר לא מסדר את הבעיה מהשורש אלא רק שם פלסטר.
תוך כמה שנים צריך להחליף מרשם למשהו חזק יותר. כי... הבעיה לא נפתרה אלא רק התגברה וצריך מינון גבוה יותר

ניסית את זה? אבל לא סתם אלא אחרי שאתה מלא זמן רגיל לעבוד בלילה?
אני בן 40 עוד מעט.
עברתי דרך בחיים. בעיקר חויות טובות אבל היה גם חרא....
החל מבית סוהר והתמכרות לאלכוהול ולסמים קשים, חזרה בתשובה והתנקות מלאה מאלכוהול וסמים קשים, נישואים משפחה ילדים , פרישה מאימונים חזרה לאימונים, חזרה לשימוש בסטרואידים, פתיחת עסק סגירת עסק פתיחה חדשה של עסק.
הכל קרה במקביל כן... לא בסדר כרונולוגי כמו שרשמתי
בקיצר הכל בראש
במיוחד נושא השינה וכל דבר שנמצא בתוך חיינו... אל אנשים אחרים ותנאים חיצונים אנחנו לא יכולים להשפיע אבל על עצמנו בהחלט כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית