הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
נושא לא הכי קשור אבל זה מתחבר לתחום פיתוח הגוף..אני מתאמן רציני ושואף לעוד הרבה מטרות בתחום העניין הוא שאני עובד לילות ( ואין לי את האפשרות להפסיק לעבוד לילות, זה העבודה שלי לכל החיים ) וזה גרם לי לבלאגן שלם בגוף אני לא מצליח להרדם גם בלילות שאני בבית קורה לי שאני 4-5 שעות במיטה מתהפך מצד לצד וקק בבוקר נרדם…ניסיתח כדורי שינה כמו מלטונין,ולריאן,גוד נייט פשוט כלום לא עזר כלום! ( במקרים ממש מעטים )… אני כבר הגעתי לשלב שאני מוכן לקחת כדורים כימים שיגרמו לי להתמכר לזה אבל אני מעדיף מאשר לא לישון זה דופק לי את ההתפתחות ואת מהלך היום

לא יפול כלום אם תישן פחות מ8 שעות
תשמע זרקת כאן פצצה רצינית, מקווה שאתה מוכן למתקפה שתבוא 😉😛😄
שמתי לב שיש כאן לא מעט אנשים (בפורום, לא ספציפית בשרשור) שחיים בסרט שאם הם ישנים אפילו 7 שעות 50 דקות כל לילה אז זהו, בלתי אפשרי להגיע לשום תוצאות באימונים ועדיף פשוט לפרוש, כי חייב חייב חייב 8 שעות שינה, לפחות.

כי חייב חייב חייב 8 שעות שינה, לפחות.

עד לא מזמן ישנתי 8+ שעות ביום, לאחרונה נע בין 6-7 שעות במקרה הטוב ו-וואלה הכל בסדר, שום ליפט שלי לא נפגע. כל עוד השינה מספיק איכותית, בתוספת תזונה טובה עם תוכנית אימונים נכונה ומותאמת אין שום סיבה לא להגיע לתוצאות רצויות.

זה לא כמה אתה ישן, זה איך אתה ישן

אני מצאתי שאם במקרה קיצון אני ישן 3 שעות בלילה, ואם את השעות האלה לא ישנתי טוב היה עדיף לא ללכת לישון בכלל, כאילו דרסה אותך משאית

בהכנה
תשמע זרקת כאן פצצה רצינית, מקווה שאתה מוכן למתקפה שתבוא 😉😛😄
שמתי לב שיש כאן לא מעט אנשים (בפורום, לא ספציפית בשרשור) שחיים בסרט שאם הם ישנים אפילו 7 שעות 50 דקות כל לילה אז זהו, בלתי אפשרי להגיע לשום תוצאות באימונים ועדיף פשוט לפרוש, כי חייב חייב חייב 8 שעות שינה, לפחות.
אין ספק שהאידיאל זה לישון מעל 7-8 שעות אבל יכול לשתף שבהכנה הנוכחית היו לי המון לילות שישנתי בהם 5-6 שעות והגעתי לשייפ הכי טוב שהגעתי אליו בכל הקריירה שלי הכל מסתכם בתזונה ובחלוקת עומסים באימונים ולדעת שאנחנו לא רובוטים לכן צריך לדעת מתי לדחוף ומתי להוריד רגל מהגז ולהבין שלא כל לילה נוציא ממנו את המקסימום וזה בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית