הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חתירה עם מוט טכניקה

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
יש הבדל בין להרים את המוט מהרצפה בכל חזרה לבין להחזיק אותו באוויר?

• פותח/ת השרשור
אם עשית אי פעם בנט אז אתה אמור לדעת את זה. וגם אם לא, תנסה לחשוב על זה בהיגיון, אתה לא יכול סתם ככה לשחרר את המוט כשהוא עוד תלוי על הגוף שלך, אתה צריך לשמור על כיווץ קטן.

בחלק העליון לפני התנועה באמת אין ביניהם הבדל. ההבדל הוא בחלק התחתון.

זאת בדיוק הנקודה שלי. בשביל שתרגיל יהיה יעיל להיפרטרופיה צריך להיות קרובים לכשל, וכשקרובים לכשל בפנדליי מתחילים להתפרץ.

אני מסכים שאפשר לראות תוצאות משניהם בשני התחומים, אבל למטרות כוח פנדליי יותר יעיל ולמטרות היפרטרופיה בנט יותר.

1. כבר עניתי קודם.
2. כבר עניתי קודם.
3. טווח תנועה זה לא הדבר שצריך להוביל אותך בבודיבילדינג. פרוגרסיב אוברלוד זה מה שצריך. אז כל עוד תתקדם ה2 ס''מ האלה לא יהיו חשובים.
ולגביי יחידות מוטוריות- מי שרוצה לגייס יותר יחידות מוטוריות זה דווקא מתאמן כוח, לא מפתח גוף.

עניתי הרגע.

נתתי טענה- הכיווץ מאפשר עבודה יותר מכוונת לשרירים ופחות התעסקות עם כוח (ויחידות מוטוריות לדוגמא). אין לי רפרנס להביא לך על זה ואין לי כוח לחפש על זה, אבל אפשר להביא אותו דבר עליך. מה גם שרפרנס זה לא מה שמעניין אותי בדרך כלל. אבל זה נושא אחר שאין עניין לפתוח פה עכשיו.
אור, בחור לרוחך:79nb:

תעבוד על גמישות בלי קשר לאיזה חתירה תחליט לעשות, לדעתי לפחות.
זה עניין של גובה, אני הרבה יותר גבוה מהמוט, אני כן יכול להוריד את זה לרצפה אבל זה ידרוש מאמץ אדיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית