הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מהמשך החיטוב + אני צריך עזרה!

tren100

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
-8
68
0
מה קורה אנשים ... אני בחיטוב כבר חודש וחצי משהו כזה. (אני זה הימני)

משקל 93 יד 45 אחוז שומן אני חושב 13 או 14
אני מרגיש שהגוף שלי מתחטב אבל נשאר לו הרבה נוזלים לדע מה לעשות ...

איך אני יוכל להוצאי אותם אתם שעמים לב או שאני טועה!... KALINA ראה את תמונות כבר הוא גם חושב שיש עודף נוזלים אבל לא מצנו פתרון עדין

בקשר לתזונא לא אוכל מלח ומישתדל לא לאכול דברים אם נתרן כמובן אני יש לי תפריט די טוב

תמונות

31330_1306151329106_1090203043_30703469_3142938_n.jpg

31330_1306151089100_1090203043_30703464_3003036_n.jpg

31330_1306151129101_1090203043_30703465_7083225_n.jpg

31330_1306151049099_1090203043_30703463_2617309_n.jpg

תעבור לדל פחמימה + אימוני ריקון גליקוגן

המדריך להוציא קוביות:

1. להפסיק להיות עם השקפות של באדיבילדר.
2. זה שלא תאכל מלח ונתרן יוציא לך את הקוביות בדיוק לכמה ימים, זה משהו שעושים לפני תחרות ולא ביומיום.
3. להפסיק להזריק כל מה בא ליד
4. להתחיל לאכול נורמאלי ולא 10 מלפפונים בארוחת לילה כי אתה "רעב", ראיתי בעבר את התפריט שלך והוא מתאים לתפריט שנותנים במוסד גמילה לאנורקסיה ולא לבחור במשקל שלך הסיכויים הם:
א. שפגעת בחילוף החומרים
ב. שאתה חושב שאתה עושה חיטוב אבל אתה לא ממש עושה ומסתמך על החומרים שיעשו את הדברםי בשבילך
ג. אתה לא בגירעון מספיק גדול, או ההפך אתה בגירעון גדול מידי מה שפגע בחילוף החומרים + הורמונים
ד. עקב PCT לקוי דפקת בלוטת התריס/T3/T4 סלש כל הורמון שקשור בח"ח/הורדה במשקל/מה שזה לא יהיה.
ה. העמסות אתה עושה? עוד סיבה למה לא מתקדמים.

לא בקטע של להטיף לך או משהו כזה, אבל הרבה פעמים מסבירים לך משהו ואתה מסתמך על מאמן כזה או אחר ולא רוצה להקשיב כאן לדברים שנאמרים לך, בסה"כ זו החלטה שלך ואנחנו באים לעזור לך אבל כשמישהו מגיע לקבל עצות הוא צריך לקבל אותם או לא לבקש אותם בכלל.
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
Moshe ...

א. אני תמיד עושה בדיקות לפני סייקל ואחרי ...פעם אחרונה לפני הסייקל עשיתי בדיקות של הכל גם של בלוטת התריס וגם של כל הTES הכל יצא תקין ...

ב. אני לא אומר שהחילוף חומרים שלי לא בסדר מי אמר את ? אני ב40 יום של דיאטה הורתי מ22 או 24% אחוז שומן ל 14% שזה יפה

ג. אני אוכל 2000 קלוריות ביום כולל הירקות שזה מספיק ואני אוכל ביום באמאת 10 מלפפונים אבל זה מחולק למשך היום

ד. אני לא מזריק כל מה שבא לי..יש לי מספיק ניסיון אישי כרגע אני אם ווינסטול של LA וטסט פרפ + 50 מג פרווירון +קלן

ה. בקשר לעמסות תאמאת לא עשיתי במשך 30 יום כלום אבל בחג שבועות עשיתי עמסת של פחממות + צ'ט יום אחרי יום כילו 2 עמסות ו2 צ'יט חחח זה היה טוב
@אולי הבעיה שאני לא עושה מספיק עמסות של פחממה ? אבל מה זה קשור הבעיה זה נוזלים?!$

מה שאני בא לגיד שהגוף שלי תופס הרבה נוזלים שומן הוא מפרק אבל מתחת לאור יש הרבה נוזלים זה הבעיהההה ....

קיצר משה אז מה אתה אומר ?!4

נערך לאחרונה:
אני אומר שתמשיך לעשות מה שאתה מרגיש וללכת לפי הרגשה ואל תקשיב לכל האלה שמזיינים פה את השכל. אם זה עובד עלייך אחי אז זה כנראה מה שאתה אמור לעשות

מי אמר לך שזה נוזלים ? יכול להיות שזה שומן

בנוסף שאלה, כמה פחמימות אתה אוכל ? כמה ואילו אימוני כוח ?
אתה שותה מספיק מים ?
וכמה שעות אירובי בשבוע ואיזה סוג/עצימות הם ?

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך שזה נוזלים ? יכול להיות שזה שומן

בנוסף שאלה, כמה פחמימות אתה אוכל ? כמה ואילו אימוני כוח ?
אתה שותה מספיק מים ?
וכמה שעות אירובי בשבוע ואיזה סוג/עצימות הם ?

KILA וגם יש לי הרגשה כי הגוף קצת נוזלי כזה לא קשה

מים אני שותה 3.5 ליטר ביום או יותר

פחממות אני אוכל 150 גרם 200 משהו כזה

אני מיתמן 5 פעמים בשבוע עושה הרובי 3 פעמים בשבוע חצי שעה סטפר לא חושב שה זה קשור

כל כך הרבה שומן העפת ב40 יום??!!וואי אחי זה מטורף,החומרים האלה משהו אש אה??...

• פותח/ת השרשור
אחרי שבוע ויש עוד שיפור מזלל משך החיטוב

לא יודע מה קרה פיתום ירד קצת שומן חחח חשבתי המצב לא אשתפר

270520101349.jpg

270520101353.jpg

כל כך הרבה שומן העפת ב40 יום??!!וואי אחי זה מטורף,החומרים האלה משהו אש אה??...

Here we go....

אור (קוראים לך אור לא?)
התמונות שהצגת עכשיו היו רק יומיים אחרי התגובה האחרונה שלך באשכול?
אז זה באמת היו נוזלים..כמה הורדת?

• פותח/ת השרשור
Here we go....

אור (קוראים לך אור לא?)
התמונות שהצגת עכשיו היו רק יומיים אחרי התגובה האחרונה שלך באשכול?
אז זה באמת היו נוזלים..כמה הורדת?

שמע התמונות הראשונות שעמתי אם היו אחרי 2 ימים של עמוסת פחממה אלכוהל ובלגנים

הייתי שוקל 95 התמונות של היום אני שוקל 93.5 עבר 5 ימים רק חח

תתחיל לעשות העמסות כל 7-10 ימים, תקצץ פחמימות מ 200 גרם ל 100 גרם תעלה מעט אירובי ותתחיל אולי עם יהומבין בשילוב עם הקלן, שבועיים קלן, שבועיים יהומבין + קפאין, תקרא את הפרוטוקולים לשומן עיקש בפורטל.

תתחיל לעשות העמסות כל 7-10 ימים, תקצץ פחמימות מ 200 גרם ל 100 גרם תעלה מעט אירובי ותתחיל אולי עם יהומבין בשילוב עם הקלן, שבועיים קלן, שבועיים יהומבין + קפאין, תקרא את הפרוטוקולים לשומן עיקש בפורטל.
משה סליחה שאני נכנס לפה אבל אני מנצל את זה, ראיתי בכמה פוסטים שיש לך ידע רב ונרחב בתזונה, שמעתי על תופעה שנקראת LTDFLE - כמו WOOSH רק הרבה יותר מתקדם ונעשה בכמה ימים, תוכל להסביר? תודה... 🙌

• פותח/ת השרשור

קלן אני כבר לוקח 100מק ליום

קפאין יש לי את הדרוסתיקל שיש בכל 2 כדורים 200מג קפאין ויש שם תה ירוק וכל הדברים שעזורים

נתחיל ביום ראשון וניתן יותר ארובי ובקשר למה שאתה אומר בתזונא נישמע טוב ... להוריד פחממה ולעשות כל 10 יום עמסה \ אבל קשה לאכול ביום רק 100 גרם פחממה אם ה200 אני משתגע חחח

חשבתי גם לעשות נגיד : יום ראשון שני רק חלבון שלישי רבעי חמישי 200 גרם פחממה שישי רק חלבון שבת 500גרם פחממה ואז עוד פעם לשגע את הגוף קצת

אפשר זה סוג של CC, אם אתה רעב אז תעבור לאפדרין הוא סותם רעב.

• פותח/ת השרשור

משה לא כולם דוברים אנגלית פה פנק אותם בעברית [=

---------- התגובה התווספה ב 03:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:18 ----------

אפשר זה סוג של CC, אם אתה רעב אז תעבור לאפדרין הוא סותם רעב.

אלי זה לא משפעיה

אני פשוט דופק בכל ארוכה 2 3 כוסות של דייט קולה ביום זה יוצא אולי בקבוק זה נוראה ?

תנסה סוגים שונים של אפדרין בסוף ישפיע, אני חישפתי משהו כמו 5 סוגים לפני שנפלתי על ה UNEXO המקורי ומאז סותם רעב חבל"ז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית