הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מהמשך החיטוב + אני צריך עזרה!

משה לא כולם דוברים אנגלית פה פנק אותם בעברית [=

---------- התגובה התווספה ב 03:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:18 ----------

אלי זה לא משפעיה

אני פשוט דופק בכל ארוכה 2 3 כוסות של דייט קולה ביום זה יוצא אולי בקבוק זה נוראה ?
גבר 100 קשה? מה תגיד על 10-15 ליום? שמע מצאתי אישית שקפאין + אפדרין עוזר לי גם, קפאין לבד דווקא גם סותם רעב:s59:

• פותח/ת השרשור
תנסה סוגים שונים של אפדרין בסוף ישפיע, אני חישפתי משהו כמו 5 סוגים לפני שנפלתי על ה UNEXO המקורי ומאז סותם רעב חבל"ז

חחח ניבדוק

תגיד Moshe אתה מחשיב ירק כמו מלפפון לפחממה נגיד 15 ביום כמה גרם פחממה אתה מחישב את זה? אם בכלל ?

והלינק שהבתה באנגלית תפרש אותה קצת שנבין במה מדבור

חחח ניבדוק

תגיד Moshe אתה מחשיב ירק כמו מלפפון לפחממה נגיד 15 ביום כמה גרם פחממה אתה מחישב את זה? אם בכלל ?

15 מלפפונים זה 33 גרם פחמימה דיי משמעותי אם אתה בדיאטה דלת פחמימה

חחח ניבדוק

כלום זה בילבול ביצים שאתה יכול לא לרדת במשקל X זמן ואז אחרי X זמן לרדת בבום, זה ניחושים של לייל אין לו באמת מושג על מה הוא מדבר.

• פותח/ת השרשור
15 מלפפונים זה 33 גרם פחמימה דיי משמעותי אם אתה בדיאטה דלת פחמימה

כן אה כרגע אני אוכל ביום 120 גרם פחממה של פירחיות אורז מלא + 15 מלפונים פחות או יותר אולי פלפל ירוק אחד קצת חסה קצת כרוב לבן ביחד זה יוצא משהו כמו 200גרם פחממה ליום ואני מרגיש כל היום רעבבבבבבבבבבבבב חחח שבא לי למות לפמעים דופק יוגרוט טעם תות נרגע קצת

תאכל פחממה אחרת שתשתביע אותך משהו עם סיבים לדוגמה פיבר 1 או לחם מלא

• פותח/ת השרשור
תאכל פחממה אחרת שתשתביע אותך משהו עם סיבים לדוגמה פיבר 1 או לחם מלא

אני אכול את הפירחיות אורז כי זה מסודר אתה מבין אני אוכל 5 בארוכה של 11 בבוקר

אוכל עוד 5 בצהריים

ואז עוד 5 בערב

ככה אתה תמיד מרגיש שאתה אוכל משהו

א. מה זה פיבר?

ב. לחם מלא אחד = אולי 3 פריריות אורז אז מה אני אכול 4 לחם ביום זה בעסה

אני אכול את הפירחיות אורז כי זה מסודר אתה מבין אני אוכל 5 בארוכה של 11 בבוקר

אוכל עוד 5 בצהריים

ואז עוד 5 בערב

ככה אתה תמיד מרגיש שאתה אוכל משהו

א. מה זה פיבר?

ב. לחם מלא אחד = אולי 3 פריריות אורז אז מה אני אכול 4 לחם ביום זה בעסה
פיבר1 זה דגנים שמכילים 50% סיבים
51wOAXZ3c3L._SL500_AA300_PIbundle-6,TopRight,0,0_AA300_SH20_.jpg

לגבי הלחם, פירכית אורז = 35 קלוריוץ, פרוסת לחם מלא = 70-80 קלוריות, 2 פירכיות אורז = 1 פרוסת לחם שתשביע אותך הרבה יותר מחטיף אורז לאנורקסיות שנקרא פירכית אורז.

• פותח/ת השרשור
Moshe מה רציתי לגיד לך אני כבר עוד מאט מסיים את הסייקל ואת החיטוב משהו כמו עוד 20 יום ואז עושה את הPCT חודש

עכשיו אני פחוד במשך הקיץ לרדד בראמה של החיטוב ביגלל שאני יפסיק אם החומרים

איך אני שומר אל זה לפחות עד סוף הקיץ

אני חשבתי לעשות ככה גם : לעשות אחרי PCT מנוחה של 30 יום ואז לכחת טרוניבול למשך 6 שבועות בישביל לישמור אל הראה אני ידוע שהוא לא עובד אל אורמונים אז לא חושב שזה בעיה אולי אני טועה לא יודע...

בלי קשר... תיראה מה חשבתי אל התזונא

מיום ראשון בבוקר עד רבעי לא לעבור את 2200 קלוריות ביום חמישי אני שותה אלכוהל בדרך כלל אז לאכול 1500קלוריות אז בערב לישתות ואני שותה הרבה שה זה עוד 1000 קלוריות חח

שישי לאכול עד 2500 קלוריות שבת לעשות צ'טים עד 4000 קלוריות ואם לא בא לי בשבת לעשות צ'ט אז בשבת אני אכול רגיל 2200 קלוריות ואני יעשה צ'ט ביום אחר במצע שבוע או משהו

מה אתה אומר?

תעשה פשוט נטראלי, תתאזן על 2500-2700 קלוריות, אם אתה רוצה לאכול יותר פשוט תוסיף אירובי וזהו.
אם אתה ממש רוצה תנסה לאכול בשיטת ה AD יש לך מאמר בפורטל, חלבון ושומן בלבד (פחמימה רק מה שבא עם החלבון)

• פותח/ת השרשור
תעשה פשוט נטראלי, תתאזן על 2500-2700 קלוריות, אם אתה רוצה לאכול יותר פשוט תוסיף אירובי וזהו.
אם אתה ממש רוצה תנסה לאכול בשיטת ה AD יש לך מאמר בפורטל, חלבון ושומן בלבד (פחמימה רק מה שבא עם החלבון)

בסדר אני יכול במאזן נטראלי אבל אם יום אחד בערב אני רוצה לישתות אלכוהל כמו וודקה

וסתם דוגמא פעם בשבוע לאכול פיצה איך אני עושה את ? כי אני כבר 3 חודשים לא עושה את הדברים הלו חחח אני לא יכול לחזיק מאמד כל הקיץ לא לישתות אלכוהל או לפחות פעמים בשבוע לאכול משהו שאני ממש אוהב

תעשה את הדבר הבא:
תאכל ביום שישי משהו כמו 1500 קלוריות רובם חלבון והרבה שומן (אפילו תקח 1.5 גרם חלבון, ותעמיס שומן כי אחרת תמות מהאלכוהול), יום אחרי תתחיל העמסת פחמימות (אל תשתה יותר מדי כי הגוף שלך יחסית יבש = יהיה לך האנגאוור מגעיל מאוד) וזהו ככה תעשה כל שבוע, עשיתי את זה בזמנו וזה עבד טוב לא עליתי במשקל וגם לא ירדתי.

• פותח/ת השרשור
תעשה את הדבר הבא:
תאכל ביום שישי משהו כמו 1500 קלוריות רובם חלבון והרבה שומן (אפילו תקח 1.5 גרם חלבון, ותעמיס שומן כי אחרת תמות מהאלכוהול), יום אחרי תתחיל העמסת פחמימות (אל תשתה יותר מדי כי הגוף שלך יחסית יבש = יהיה לך האנגאוור מגעיל מאוד) וזהו ככה תעשה כל שבוע, עשיתי את זה בזמנו וזה עבד טוב לא עליתי במשקל וגם לא ירדתי.

אתה אומר כל השבוע מאזן נטרלי 2400 קלוריות יום שישי נגיד אני שותה לאכול במשך היום 1500 קלוריות שהיו הרוב מחלבון ושומן איכותי ובאותו ערב לישתות אני שותה בוא נגיד אם בקבוק 750מל אני

שותה 320 מל של וודקה שהזה רבה בקבוק אני חושב אם לימונדה

וביום שבת לאכול קצת חלבון וקצת שומן לעשות המסת פחממות וצ'ט ואז ביום ראשון לחזור לשגרה

המאזן הנטראלי שלך 2400 בלי אימון, ביום אימון תעלה קלוריות, תעשה לך פשוט ממוצע של 2600-2700 ביום וזהו בלי כל החישובים והנוסחאות, במאזן הנטראלי תעשה 100-120 דקות אירובי בשבוע אם אתה מפחד מהעלייה במשקל לתקופת הקיץ, זה גם ישאיר אותך פחות נוזלי.

המאזן הנטראלי שלך 2400 בלי אימון, ביום אימון תעלה קלוריות, תעשה לך פשוט ממוצע של 2600-2700 ביום וזהו בלי כל החישובים והנוסחאות, במאזן הנטראלי תעשה 100-120 דקות אירובי בשבוע אם אתה מפחד מהעלייה במשקל לתקופת הקיץ, זה גם ישאיר אותך פחות נוזלי.
משה שאלת OFF - כאשר שומרים על המשקל\מטרות מה דעתך לעשות פעם בשבוע יום "מטורף" של לאכול 5K נגיד? יכול להזיק פעם בשבוע כל עוד במשך השבוע שומרים?
ולפותח הפוסט - לא חבל לבזבז 35 פחמימה על מלפפונים וירקות שזה מים ולא משביע ? תאכל איזה לחם מלא(יש קל 4-5 גרם פחמימה לפרוסה), פייבר 1(אתה לא נושם אחרי 100 גרם של זה) וכו וכו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית