הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

24

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
היום היה הפינלה, מישהו ראה? זו הסידרה היחידה נראה לי מכל החארטות שהולכות נמלטים, אבודים וכו' שמצליחה לשמור על המתח שלה ועל עצמה כסידרה מעונה לעונה כבר 9 עונות, כל פעם לא מאכזב.
אז נכון דיי נמאס מפצצות אטומיות ומשברים וזה שהוא בחיים לא מת, אבל זה איכשהו עושה את זה כל פעם מחדש.

• פותח/ת השרשור
אני בפרק 6 :\
בכל מקרה 24 יותר טוב ולא משנה מה היה באבודים, משכו את זה כמו מסטיק ולכן מגיע לסידרה למות כבר.

לא ראיתי 24, כך שאני לא יכול ממש להשוות.אני רק יגיד שהסוף היה לא פחות מגאוני, ושכדאי לך ללכת לקרוא קצת בפורומים אחרי שתראה אותו כדי שתוכל להבין משמעויות נוספות שהכותבים הכניסו בפרק.

• פותח/ת השרשור
לא משעמם לי עד כדי כך, אני מעדיף לקרוא את הספרים שלי בחרטא כולשהו שאני לומד :\

שאין תשובה לכלום. אלא רק "סוף" לכל ההרפתקאות.
ואל תתחיל לשאול למה אין תשובה כי זה לכל דבר אפשרי.
אבל כל אחד ודעתו 😃

אין כמו 24, ג'ק באואר תותח.. 👑 אני עכשיו בעונה שביעית... וזה שמונה עונות.

• פותח/ת השרשור
העונה השמינית היא שלו, הוא המפיק הראשי הוא קנה את הסידרה.

בתוכנית של אלן הוא אמר שהם הולכים לעשות סרט שיסכם הכל.
הפינאלה של אבודים היתה מעולה, אמנם לא סיפקה תשובות לשאלות רבות, כי כמו שהאישה אמרה בפרק 15, כל תשובה תגרור שאלה נוספת וכך הלאה, LOST WILL BE LOST:)

וואלה הרצתי את עונות 1 עד 4 בכיף ממש פרק אחרי פרק.

הגעתי ל-5 ומשהו נדפק שם, פשוט לא היה חשק להמשיך לראות תעונה ומאז עצרתי

הסוף של אבודים היה חרא, הם היו צריכים וגם יכולים לענות על הרבה שאלות, הם יכלו לפחות לתת רמזים למשמעות של כל הסיפור כמו מה זה בכלל האי הזה וכו', אבל החליטו לאכזב כנראה.

אני חתכתי ממנה בעונה 5 נדמה לי
כל סדרה שראיתי כמה עונות רצוף הייתי צריך הפסקה ארוכה כדי לחזור לצפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית