הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור אקשטיין פחמימות קפה

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
Streamable Video
הוא אומר שקפה גורם לפחמימות ללכת לשריר ולא לשומן
יש מאחורי מה שהוא אומר משהו או שזה חרטא ברטא
אשמח למענה, צירפתי את מה שהוא אמר לפני 5 שעות
@kotzer מבקש שתשלח בקשה לצוות האתר שיהיה אפשרות לעשות הטמעה מStreamable כמו שיש מיוטוב

משהו פה לא הגיוני. למה פחות רגישות לאינסולין = יותר טוב לשריר? זה אמור להיות בדיוק ההפך.
אתה או מישהו יכול בבקשה להזמין את הבחור לפורום?

• פותח/ת השרשור
זה מה שראיתי שהספרות אומרת בנושא ונשארתי מבולבל מעט

Conclusion: Caffeine has some potential to benefit training outcomes via the anabolic effects of the increase in testosterone concentration, but this benefit might be counteracted by the opposing catabolic effects of the increase in cortisol and resultant decline in the testosterone:cortisol ratio.

In one of the studies with humans, caffeine was shown to increase glucose levels, Ca2+/calmodulin-dependent protein kinase phosphorylation, glycogen resynthesis rates, and glycogen accumulation after exercise.

ובמחקרים אחרים רומזים שזה יכול לתרום לשריפת שומן, מפה לשם הלכתי לאיבוד איך להתייחס לקפה

למה אמור להיות ההפך ?

אינסולין הוא אנאבולי, ורגישות גבוהה לאינסולין בשריר זה דבר חיובי.

וברצינות, מישהו יכול להביא לפה את דור אקשטיין שיגיב כאן? (לא עוקב אחריו)

נערך לאחרונה:
Streamable Video
יש מאחורי מה שהוא אומר משהו או שזה חרטא ברטא
אשמח למענה, צירפתי את מה שהוא אמר לפני 5 שעות
@kotzer מבקש שתשלח בקשה לצוות האתר שיהיה אפשרות לעשות הטמעה מStreamable כמו שיש מיוטוב
תמיד העצה שלי היא לקחת את מה שהוא אומר ולדחוף עמוק עמוק אתה יודע לאיפה.
אי אפשר לקחת שום דבר שיוצא מהפה שלו ברצינות

לאיזו מטרה להביא אותו לפה? אני לא מאמין שהוא יתרום פה משהו.
אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן להביא אותו, שיעמוד מאחורי מה שהוא טוען.
מניסיון שלי איתו הוא פשוט מוחק תגובות ומתעלם מטענות שדורשות ממנו הוכחות, אז אני בספק אם הוא ירצה להיכנס פה לדיונים, אבל שיהיה לו בכיף אם הוא רוצה לבוא לפה

אני תוהה איזה אינטרס יש לו לסלף את המידע.
יכול להיות שמישהו מזין אותו בידע שגוי, או שהוא מנסה לקרוא מאמרים ולא מצליח להסיק את המסקנות הנכונות

אם נגיד זה בשביל העוקבים, זה לא שאין מספיק מידע חדש ומפתיע שהוא גם נכון ומגובה שאפשר להלהיב איתו את הקהל

אני תוהה איזה אינטרס יש לו לסלף את המידע.
יכול להיות שמישהו מזין אותו בידע שגוי, או שהוא מנסה לקרוא מאמרים ולא מצליח להסיק את המסקנות הנכונות

אם נגיד זה בשביל העוקבים, זה לא שאין מספיק מידע חדש ומפתיע שהוא גם נכון ומגובה שאפשר להלהיב איתו את הקהל
יש 2 סיבות לדברים שיוצאים לו מהפה:
  1. אין לו מושג מה הוא אומר, הוא נתקל במידע חצי רלוונטי וחצי ממש לא מה שהוא הבין, והוא חושב שהוא המציא את הגלגל עם המידע הזה.
  2. הוא אומר מה שמתחשק לו והוא חושב שהוא נכון. למד איזה חצי מכניזם וחושב שהוא הבין את כל התורה על זה.
ואת כל זה הוא עושה כי הוא יודע שמה שמשיג לקוחות זה להיות "פורץ דרך" ולהיות שונה וחכם יותר מכולם. לפני הכל הוא איש שיווק, ופה בערך מתחיל ונגמר הכישרון שלו

יש 2 סיבות לדברים שיוצאים לו מהפה:
  1. אין לו מושג מה הוא אומר, הוא נתקל במידע חצי רלוונטי וחצי ממש לא מה שהוא הבין, והוא חושב שהוא המציא את הגלגל עם המידע הזה.
  2. הוא אומר מה שמתחשק לו והוא חושב שהוא נכון. למד איזה חצי מכניזם וחושב שהוא הבין את כל התורה על זה.
ואת כל זה הוא עושה כי הוא יודע שמה שמשיג לקוחות זה להיות "פורץ דרך" ולהיות שונה וחכם יותר מכולם. לפני הכל הוא איש שיווק, ופה בערך מתחיל ונגמר הכישרון שלו

או שפשוט נגיד בצורה ישירה שהוא עושה כסף כי הוא לא מפחד לשקר

זה עיוות של המציאות.

קפאין יכול להוריד את הרגישות לאינסולין, במצב כזה הלבלב מייצר יותר אינסולין בניסיון למתן את רמות הגלוקוז בדם ע"י הכנסתו לתאים בגוף,
כי התאים לא מצליחים לספוג טוב את הגלוקוז בעצמם - מה שמוביל לעלייה ברמות הגלוקוז בדם, שזה כשלעצמו מעודד תהליכים אנאבוליים (סיוע בסנתוז רקמות שריר לצורך העניין).

יש לציין שקפאין מוריד את הרגישות לאינסולין רק במינונים גבוהים, וגם זה לפרק זמן מסוים.
בצריכה מתונה קפאין נקשר דווקא כמשפר (מגביר) רגישות לאינסולין, זה כנראה אינדיבידואלי ויש צורך במחקר נוסף בעניין הזה.

מפה ועד לצאת בהצהרות שקפה עוזר לסנתז רקמות שריר ושטויות בסגנון יש פער עצום, הבן אדם ליצן.
זה בערך כמו להגיד שלמי שיש סוכר גבוה יש לו פוטנציאל גדול יותר לפתח מסת שריר.

@Forest , תעשה טובה, אם תצליח להביא את הבן אדם לכאן תתייג אותי בבקשה, לא רוצה לפספס את זה.

מפה לשם הלכתי לאיבוד איך להתייחס לקפה
כממריץ / פרה וורקאאוט.

פעם ראיתי אותו במציאות, שחיף לחלוטין,הבנאדם משלם ים כסף לקידום ואנשים אוכלים את החארטות שלו

פחות רגישות לאינסולין = יותר טוב לשריר? זה אמור להיות בדיוק ההפך.
זה לא קצת סותר את זה?
קפאין יכול להוריד את הרגישות לאינסולין, במצב כזה הלבלב מייצר יותר אינסולין בניסיון למתן את רמות הגלוקוז בדם ע"י הכנסתו לתאים בגוף,
כי התאים לא מצליחים לספוג טוב את הגלוקוז בעצמם - מה שמוביל לעלייה ברמות הגלוקוז בדם, שזה כשלעצמו מעודד תהליכים אנאבוליים (סיוע בסנתוז רקמות שריר לצורך העניין).

זה לא קצת סותר את זה?

למיטב ידעתי, זה לא קשור לרמת סוכר בדם. אחרת סכרתיים בלי טיפול היו צוברים מסה מהר יותר. בפועל זה לא קורה ועם סוכר גבוה מידי בדם הם ירגישו רע. אז השאלה היא מה קורה עם הסוכר הזה. התפקיד של האינסולין זה להכניס את הסוכר לתאים (בהיבט שמעניין אותנו, התוצאה הסופית יכולה עלולה להיות גם שריר וגם שומן)
אז עם רגישות נמוכה יותר לאינסולין, אתה צריך יותר ממנו בשביל לבנות שריר.

@Ben2648
לא ברור לי במאה אחוז מה שבן כתב. יכול להיות שהכוונה היא שאצל אנשים בריאים קפאין מוריד את הרגישות לאינסולין באופן אקוטי (׳מבלבל׳ את הגוף וגורם לו לייצר יותר אינסולין) ובו בזמן בשריר עצמו הרגישות לאינסולין עולה.
במצב שיש לך יותר מידי אינסולין בגוף ורגישות נמוכה, אתה עלול לצבור יותר שומן מאשר שריר.
אולי הכוונה היא לקפאין + פעילות גופנית. קפאין גורם לגוף לייצר יותר אינסולין, ואימונים מאזנים את הרגישות לאינסולין, וככה יש לך אפקט מעודד של השניים.

מפתחי גוף שלוקחים חומרים משתמשים באינסולין במינונים גבוהים יחסית יחד עם חומרים אחרים בשביל לעודד עור יותר עליה במסת שריר. האפקט הוא משמעותי כי בתנאים הנכונים אינסולין הוא הורמון מאוד אנאבולי.
בנוגע לקפאין, אני חושב שהאפקט יחסית זניח.

נערך לאחרונה:
לתרום לשריפת שומן
זה מחקרים שמראים שקפאין כן תורם לשריפת שומן
תתייחס לזה כרגיל ואל תקשיב לליצן הזה.
היה לו סרטון שהוא טען - הדרך היחידה להגדיל את הידיים היא לעבוד על הטרפזים(????)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית